تاخیر حکم مهدی هاشمی هیچ توضیحی ندارد/مداح بی چون و چرای دولت نیستیم

خبرگزاری شبستان: حبیبی با اشاره به اینکه معتقدیم به عنوان یک حزب باید تحزب در کشور گسترش یافته و با رعایت موازین و قوانین سیاسی احزاب واجدالشرایط به رقابت میان یکدیگر بپردازند، گفت: هر دولتی که تنفیذ رهبری را گرفته باشد مورد پشتیبانی اصولی ماست اما مداح بی چون و چرای دولت نیز نیستیم.

به گزارش خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان، محمد نبی حبیبی، دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در نشست خبری روز خبرنگار با بیان اینکه بیش از 5/1 سال است که تمام ظرفیتهای موتلفه را برای ائتلاف میان اصولگرایان به کار می گیریم گفت: همانگونه که قبلاً گفته ام ما برای انتخابات مجلس به عنوان حزب موتلفه در هیچ نقطه نامزد مستقل معرفی نخواهیم کرد. تلاشمان این است که یک شورایی با نامهایی که همگرایی اصولگرایان و ائتلاف اصولگرایان با حضور قاطبه اصولگرایان شکل بگیرد. این شورا عقل جمعی اصولگرایان را نشان خواهد داد.

وی ادامه داد: بکارگیری این عقل جمعی در تصمیم گیری در رابطه با نامزدها در تمام نقاط کشور به کار گرفته می شود.

حبیبی اظهار کرد: میان کسانی که شناسایی می کنیم در درجه اول توجه به اصولگرایی مدنظر قرار دارد و فارغ از اینکه فردی عضو موتلفه باشد یا خیر ما تمرکزمان روی اصولگرایی افراد است.

وی افزود: اگر نامزد حزب موتلفه هم پذیرفته نشود و یک اصولگرایی با عقل جمعی به میدان بیاید از آن حمایت می کنیم.

حبیبی ادامه داد: از ابتدای انقلاب موضوع انتخابات و رقابت در آن از موضوعات مهمی بوده و حزب موتلفه پست سر روحانیت حرکت کرده است اما هر کسی در کسوت روحانیت قابل قبول نیست بلکه بدون در نظر گرفتن همراه بودن او با انقلاب و متابعت با رهبری و زاویه داشتن با خط امام حرکت خواهیم کرد. روحانیتی که با خط مستقیم انقلاب اسلامی و رهبری زاویه داشته باشد به هر اندازه که زاویه داشته باشد ما نیز با او زاویه داریم.

وی اظهار کرد:‌ معتقدیم اگر شورای هماهنگی اصولگرایان با حضور تمام اصولگرایان و سلایق گوناگون تشکیل شود پشت سر روحانیت حرکت می کنیم و احتمال پیروزی اصولگرایان با این شیوه در انتخابات قطعی است.

حبیبی ادامه داد: اصولگرایان به عنوان یک تشکل قرار نیست نامزدی را در انتخابات خبرگان معرفی کند اما جامعتین هر تصمیمی را بگیرد مبنای ما پشتیبانی از همان تصمیم است. در مورد مسایل انتخابات معتقدیم گره زدن تمام امور اقتصادی به امر انتخابات درست نیست همانگونه که گرده زدن موضوع تحریم به امر اقتصاد کاملاً نادرست است برای اینکه مشکلات اقتصادی را حل کنیم نباید تصور کنیم که در آینده نزدیک با لغو یک جای همه تحریم ها مشکلات اقتصادی همه یک جا حل می شوند.

وی ادامه داد: کسانیکه اینگونه تلقی می کنند جز اشتباهات برخی از دولتمردان نیستند که تمام مشکلات را وابسته به تحریمها می دانند در حالیکه کارشناسان امر در این رابطه به صورت علمی و تخصصی اثبت کرده اند که 20 تا 25 درصد تحریمها به ساماندهی اقتصادی مربوط می شود و دولت نیز باید همت خود را به تدوین اقتصاد مقاومتی و اجرای آن بگمارد.

وی اظهار کرد: به مراودات اقتصادی و بین المللی معتقدیم جز در مواردی مراودات با برخی از کشورها را مخالفیم.

وی ادامه داد: در موضوع هسته ای نیز ابتدا باید از تلاش گروه هسته ای تشکر کنیم. ما به کرامت بحث هسته ای و امر مذاکره علاقمندیم و یکباره هم در مورد موضوعات هسته ای و اشخاص خدشه ای وارد نکرده ایم. تیم مذاکره کننده زحمات زیادی را متحمل شده است. اما موضع سازمان ملل را در مورد موشک های بالستیک به هیچ وجه قبول نداریم و معتقدیم با قاطعیت در برابر آن باید بایستیم.

حبیبی ادامه داد: پروتکل الحاقی مخالف مصوبه مجلس است و ملت ایران ثابت کرده‌اند که در برابر دشمنان و هرگونه تحریمها ایستاده اند و این تقاضای مصرانه دشمنان برای مذاکره بود.

وی ادامه داد: اما این نکته را تاکید می کنم که اگر دولتهای خبیث و همدستان آن بدانند که می توانند طومار جمهوری اسلامی را بپیچند و در یک روز این کار را می توانند انجام دهند از آن کوتاهی نخواهند کرد.

وی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب اظهار کرد: این توان را جمهوری اسلامی دارد که به صورت اشد برخورد در برابر حمله به جمهوری اسلامی مقابله کند و آنها را از هر حرکت و فکری پشیمان کند و هر نقطه که در دنیا منافع امریکا در آن میدان باشد میدان جنگ ما با اوست. ما به لطف الهی این توان را داریم و اگر این توان را نداشتیم آنها با ما مذاکره نمی کردند جمهوری اسلامی در موقعیت بسیار خوبی است و دوستان ما در منطقه پشتیبانی ما هستند ملت ما ثابت کرده اند به انقلاب اسلامی با مال و جان پایبندند و در نقاط گوناگون دنیا نیز ملت دنیا با این روحیه حاضر به دفاع از جمهوری اسلامی هستند.

وی در مورد احزاب گفت: معتقدیم به عنوان یک حزب باید تحزب در کشور گسترش یافته و با رعایت موازین و قوانین سیاسی احزاب واجدالشرایط به رقابت میان یکدیگر بپردازند و به دنبال دولت حزبی مجلس حزبی و شورای شهر حزبی باشیم.

وی ادامه داد: برنامه های حزبی همه بر این اساس باید شکل گرفته باشند که احزاب برای اداره کشور برنامه داشته باشند و اگر نیروی انسانی مدیر بخواهیم بگوییم ما توانایی ارایه این فرد را داریم.

وی در مورد مبانی فکری در حزب موتلفه گفت: مبانی فکری موتلفه همان مبانی فکری سال 42 است که توسط شهید بهشتی به صورت اساسنامه تدوین شد.

وی در مورد دولت نیز اظهار کرد: در مورد دولت ضمن انتقاد از نقاط ضعف خود را پشتیبان اصولی دولت ها می دانیم دولتی که تنفیذ رهبری را گرفته باشد مورد پشتیبانی اصولی ماست اما مداح بی چون و چرای دولت نیستیم و معترض خط واردکننده به دولت نیز نیستیم اما منتقد دولت هستیم.

وی ادامه داد: اگر دولت از رقبای ما هم باشد اما توانمند در اجرای قانون و مصوبات باشد از هر سلیقه ای از او پشتیبانی می کنیم.

حبیبی در مورد جلسات مشترک با جبهه پایداری و ایثارگران گفت: ‌بیش از 30 جلسه با دو حزب داشته ایم این جلسات با اصول مشترک برگزار شد و به نظر پیشرفت خوبی در سه تشکل به وجود آمده است سلایق ما مشترک است ما این جلسات را مفید می دانیم اما اگر کسی تصور کند که سه تشکل با هماهنگی با یکدیگر نقد و انتقاد دارند تکذیب می کنند هر سه تشکل هرگز قصد ارایه لیست مشترک ندارند و نداشته ایم نگاه ما به تشکل شورای هماهنگی اصولگرایی با محوریت روحانیت است.

وی در مورد رقابت در انتخابات مجلس گفت: رقابت را در مجلس لازم می دانم و با علاقه مندی وجود رقبا را تایید می کنم و به این موضوع پایبندم که وقتی 4 نفر در خانواده ای زندگی می کنند تمام سلایق انطباق بی چون و چرا با یکدیگر ندارد پس ملت 75 میلیونی نیز باید به اتفاق سلیقه ها تن دهند.

وی اظهار کرد: حضور اصلاح طلبان داخل نظام را به عنوان رقیب خود ایرادی نمی بینم و معتقدم اصلاح طلبانی که نظام را قبول دارند و طبق قانون اساسی عمل می کنند می توانند در حوزه رقابت حضور داشته باشند. البته ممکن است حزب موتلفه را قبول نکنند و انتقادی هم به حزب موتلفه داشته باشند که آن را رد نمی کنیم ما نمی گوییم هر کس با ما مخالف است با انقلاب اسلامی هم مخالف است اما باید قواعد رقابت را بپذیریم.

وی اظهار کرد: اصلاح طلبان به اصول انتخابات خط امام و رهبری و پایبندی و اطاعت از ولی فقیه پایبند باشند حال ما را قبول نداشته باشند ما خط قرمز داریم تسامح و تساهل مطلق را قبول نداریم در مقابل مخالفان قطعاً موضع داریم و حضور آنها را مشروع نمی دانیم و جریان فتنه و خط انحراف را خط قرمز خود می دانیم.

وی در مورد حمایت از احمدی نژاد گفت: ما حمایتمان از افراد نه دائمی است نه مطلق یکی از نکات مثبت در مورد احمدی نژاد را می توان ورود وی با شعار انقلاب به عرصه انتخابات دانست اما وقتی دیدیم از این شعارها عدول می کنند اعلام کردیم که حمایت نمی کنیم ملاک اشخاص نیست بلکه اعتقادات عملی آنها مدنظر است. موتلفه بی جهت وارد مناقشات نمی شود.

وی ادامه داد: هر نفری که با هم دعوا می کنند لازم نیست حتماً علیه یکی حرفی بزنیم و این کار را نمی کنیم زیرا تازه به دوران رسیده نیستیم در دعوای هاشمی و احمدی نژاد یک نکته مثبت و یک نکته منفی وجود دارد نکته مثبت را مثبت و منفی را منفی تلقی می کنیم.

وی در مورد جلسه با هاشمی رفسنجانی گفت: بنده به ایشان گفتم ما شنیده ایم که شما گفته اید در موضوع انقلاب و ولایت فقیه با کسی معامله نمی کنیم ایشان گفتند بنده سه موضوع را گفتم انقلاب، ولایت فقیه، و شخص آیت الله خامنه ای در این سه مورد با کسی معامله نمی کنیم.

حبیبی ادامه داد: وقتی با صراحت می گویند باید به آن خدشه وارد کنیم؟ اما همین هاشمی به رهبری در بحث انتخابات نامه نوشتند که بیش از90 درصد آن مخالفیم و در خطبه های نماز جمعه 26 تیر موضع صریح و قاطع اتخاذ کردیم ما با کسی عقد اخوت نبسته ایم. نماینده مجلسی را تایید می کنیم که در خط امام و رهبری بوده و از اصول عدول نکند.

وی در رابطه با جلسه با لاریجانی و جبهه پایداری گفت: همه به رابطه لاریجانی با جبهه پایداری مطلعند در جلسات متعدد با جبهه پایداری بحث کردیم و با لاریجانی هم 2 ساعت تمام ملاقات داشتیم برخی می گویند از موضع خود عدول کرده اید که با پایداری ملاقات کرده اید ما حزب موتلفه اسلامی هستیم و بر سلایق مختلف اصولگرایی تاکید داریم موتلفه اصولی دارد و آن اصول را رعایت می کند و در مجموع لاریجانی را اصولگرا می دانیم و نه اصلاح طلب ممکن است بر مراودات ما با برخی افراد ایراد بگیرد اما لاریجانی اصولگراست و هر کس کف اصولگرا را داشته باشد او را اصولگرا می دانیم و هم به ملاقات با او اهمیت می دهیم و به ملاقات او می رویم.

وی در مورد تشکل جامعتین با مصباح گفت: ائتلاف جامعتین به رهبری مصباح و همگرایی مصباح، یزدی و موحدی در حد تشکل را موافقیم و به هر دو شکل عنوان شده موافقت خود را اعلام می کنیم.

وی گفت: در مورد آقای لاریجانی نیز در جایی اعلام کردند که در انتخابات مجلس من محوریت جامعتین را قبول دارم یعنی جامعتین تصمیمی بگیرند لاریجانی هم قبول دارد در مورد انتخابات خبرگان نیز جامعتین قصد ارایه فهرست در سراسر کشور را دارد در مورد حزب موتلفه نیز آقای بادامچیان مسئول امر انتخابات هستند در هر صورت موتلفه خود را موظف به حمایت و پشتیبانی از جامعتین می داند.

وی در مورد ائتلاف با اصلاح طلبان گفت: ما رقیب هستیم و جایی برای ان قائل نیستیم و حضور اصلاح طلبان داخل نظام را در انتخابات ضروری می دانیم.

وی در مورد پشتیبانی از ملت مظلوم لبنان و فلسطین گفت: تصمیم گرفتیم در جنگ 33 روزه بانی شویم و از تمام اهداف و سلایق و رقبای جدی دعوت کنیم تا حمایت خود را از حزب الله لبنان نشان دهیم و بگوییم رقابت حزبی در موضوعات جهان اسلام مشترک است و مصلحت آن این است که احزاب اختلاف خود را در پشتیبانی از این امر کنار بگذارند.

وی در مورد پرونده مهدی هاشمی و تاخیر در اجرای حکم او گفت: در مورد پرونده مهدی و طول زمانی که این موضوع مطرح بود اظهانظری در لحن و علیه وی نکردیم و معتقدیم در مرحله قبل از صدور حکم دستور شرعی داریم که نه دفاع و نه تخطئه کنیم بعد از صدور حکم هم کلمات توهین آمیز نداشته ایم.

وی ادامه داد: از قوه قضاییه تشکر می کنیم که حکم را صادر کرده است اما هیچ وقت در مورد حکم در موضع قضاوت خودمان قرار نمی گیریم صدور حکم را قانونی می دانیم اما اینکه متهم در مورد صدور حکم اعتراض دارد به خود متهم برمی گردد نه خود ما هر کسی که جرمی مرتکب شده است خود پاسخگوست.

وی گفت: قوه قضاییه نمی تواند با ملاحظه حزبی برخورد کند البته از تاخیر اجرای حکم مهدی هاشمی گله مندیم اما از صدور حکم ممنونیم تاخیر حکم هیچ توضیحی ندارد.


پایان پیام/

کد خبر 477926

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha