راه اندازی و تجهیز کتابخانه های عمومی روستایی در کردستان اولویت دارد

خبرگزاری شبستان: مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان گفت: راه اندازی کتابخانه های عمومی در روستاها یکی از مهم ترین اولویت های این اداره کل در استان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کتابخانه های عمومی کردستان، اسماعیل احمدی، مدیر کل کتابخانه های عمومی کردستان اظهار داشت: در این راستا تلاش می کنیم زمینه های ایجاد و راه اندازی کتابخانه های عمومی نهادی و مشارکتی را در روستاهای استان فراهم کنیم.

وی توجه به ایجاد و توسعه کتابخانه های عمومی روستایی را بسیار مهم برشمرد و افزود: در حال حاضر 11 باب کتابخانه عمومی روستایی نهادی و 15 باب کتابخانه عمومی مشارکتی در استان کردستان وجود دارد.

احمدی، خواستار مشارکت مسئولان و مردم در راه اندازی و تجهیز کتابخانه های عمومی روستایی شد و اظهار داشت: دهیاران، شوراهای اسلامی روستا و مردم می توانند با اهدای زمین و کمک های مادی و معنوی زمینه ایجاد کتابخانه را در روستای متبوع خود فراهم آورند.

وی گفت: راه اندازی کتابخانه در روستاها به منظور ارتقای شاخص دسترسی عموم به کتاب و افزایش سرانه مطالعه امری ضروری است که باید بیش از این مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان عنوان کرد: ارتقای شاخص های فرهنگی در روستاها با توزیع عادلانه امکانات فراهم می شود به همین دلیل این نهاد فرهنگی  قصد دارد کتابخانه های عمومی روستایی را توسعه دهد.

وی اجرای طرح کتابخانه های عمومی مشارکتی را در راستای راه اندازی کتابخانه در روستاها مهم برشمرد و بیان کرد: بر اساس این طرح در صورت تامین مکان و همچنین برخی تجهیزات مطابق با استانداردهای تعریف شده زمینه تاسیس و راه اندازی این نوع کتابخانه فراهم می شود.

احمدی گفت: راه اندازی و ایجاد کتابخانه های عمومی مشارکتی علاوه بر اینکه زمان کمتری می برد کم هزینه تر است و فعالیت های آن سریع تر آغاز می شود.

مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان تصریح کرد: بدون شک با راه اندازی کتابخانه در روستاها شاهد افزایش سرانه مطالعه در کشور خواهیم بود.

وی در ادامه از ارسال بسته ویژه کتاب و نرم افزار با موضوع جوانان و ازدواج برای کتابخانه های عمومی روستایی استان خبر داد و گفت: این بسته فرهنگی حاوی 26 عنوان کتاب و 11 نرم افزار و لوح فشرده است.

احمدی عنوان کرد: تحکیم پیوند زناشویی، گذر از پیچ و خمهای خواستگاری، آموزش های دوران قبل از ازدواج، آموزش های ویژه دوران عقد، مهارت های ارتباطی همسران، مدیریت تعارض همسران، یک سبد بوی بهشت و چگونه موفق و هدفمند زندگی کنیم برخی از کتاب های ارسالی به کتابخانه های عمومی روستایی است.

مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان ادامه داد: همچنین آموزش های ویژه دوران استقلال، آموزش های ویژه دوران قبل از ازدواج، و عقد و تربیت فرزند برخی از نرم افزارها و لوح های فشرده ارسالی است.

,ی خاطر نشان کرد: توجه به نیازهای مخاطبان نقش بسیار مهمی در ارتقای شاخص های مطالعه دارد و کتابخانه های عمومی نیز تلاش می کند متناسب با نیازهای اقشار مختلف مردم منابع مورد نیاز آنها را در کتابخانه های عمومی فراهم سازد.

 

پایان پیام/

کد خبر 476511

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha