دهه کرامت نماد کرامت الهی نسبت به ملت ایران است/ برگزاری بیش از ۴۰۰ هزار برنامه در سطح کشور

خبرگزاری شبستان: رئیس شورای هماهنگی جشن‌های دهه کرامت کشور با بیان اینکه دهه کرامت نماد کرامت الهی نسبت به ملت ایران است، از برگزاری بیش از ۴۰۰ هزار برنامه در سطح کشور در ایام دهه کرامت خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت‌الاسلام حیمدرضا ارباب سلیمانی، صبح امروز(11 مرداد) در جلسه هماهنگی ستاد دهه کرامت که در دفتر استاندار خراسان رضوی برگزار شد، اظهار داشت: دهه کرامت به عنوان تجلی گر فضای همدلی و همزبانی در جامعه، از محبت اهل بیت (علیهم السلام) نشات می گیرد.

 

وی افزود: خوشبختانه امروز این فضا در تمامی نهادهای مختلف کشور جاری شده و شاهد توسعه کمی و کیفی آن نسبت به سالهای گذشته هستیم.

 

ترویج فرهنگ اهل بیت(ع) بهترین راه مقابله با هجمه های فرهنگی دشمن است

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه ترویج فرهنگ اهل بیت(علیهم السلام) بهترین راه مقابله با هجمه های فرهنگی دشمن است، گفت: بر این اساس از مهرماه سال گذشته، برنامه ریزی منسجمی برای جشن های دهه کرامت سال 94 با حضور ۳۱ دستگاه فرهنگی و اجرایی صورت گرفت.

 

حجت الاسلام ارباب سلیمانی خاطرنشان کرد: توجه به گروه های مخلتف فرهنگی و مذهبی و اجتماعی، بهره‌گیری از ظرفیت ۱۵۰۰ ستاد محلی جشن های دهه کرامت و برگزاری ۱۵۰۰ جشن محوری در ۷۰۰ شهر با محوریت مساجد از جمله فعالیت‌های شورای هماهنگی جشن‌های دهه کرامت است.

 

وی با اشاره به وجود بیش از ۸ هزار امامزاده در کشور، اظهار داشت: برگزاری مراسم بزرگداشت امامزادگان سراسر کشور در روز ۵ ذی قعده یکی از برنامه های دهه کرامت است که ترسیم گر نقش امامزادگان به عنوان قطب فرهنگ رضوی است.

 

برگزاری بیش از ۴۰۰ هزار برنامه در سطح کشور همزمان با دهه کرامت

رئیس شورای هماهنگی جشن‌های دهه کرامت ادامه داد: در روز 6 ذی‌قعده نیز که با عنوان روز بزرگداشت شاهچراغ نامگذاری شده است، برنامه های مختلفی را در نظر گرفته ایم که همزمانی این روز با روز جهانی مساجد، بر غنی‌سازی محتوایی آن افزوده است.

 

حجت الاسلام ارباب سلیمانی با بیان اینکه در ایام دهه کرامت بیش از ۴۰۰ هزار برنامه در سطح کشور برگزار می شود، اظهار داشت: مجموعه های آستان قدس رضوی، آستان مبارکه حضرت معصومه(س) و آستان شاهچراغ (ع)، محورهای اصلی برنامه های دهه کرامت بشمار می روند.

 

وی افزود: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مجمع جهانی اهل بیت و جامعه المصطفی العالمیه همکاری خوبی را برای توسعه کمی و کیفی برنامه های دهه کرامت در کشورهای دیگر انجام داده اند، ضمن آنکه مجمع جهانی اهل بیت(ع) در حوزه برنامه های محتوایی جشن های دهه کرامت ورود مناسبی داشته است.

 

دهه کرامت نماد کرامت الهی نسبت به ملت ایران است

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزاری برنامه های دهه کرامت در روستاها، معابر و خیابان های شهری به عنوان دیگر برنامه های تدوین شده برای دهه کرامت نام برد و گفت: توجه به پایگاه های اوقافت فراغت در مدارس و مساجداز دیگر اقدامات شورای هماهنگی جشن‌های دهه کرامت است.

 

حجت الاسلام ارباب سلیمانی تصریح کرد: دهه کرامت نماد کرامت الهی نسبت به ملت ایران است که بر همین اساس شعار دهه کرامت امسال با بهره گیری از شعار سال، «ترویج فرهنگ اهل بیت(ع) با همدلی و همزبانی» نامگذاری شده است.

 

وی دهه کرامت را نماد کرامت الهی نسبت به ملت ایران دانست و تصریح کرد: شعار دهه کرامت جاری «ترویج فرهنگ اهل بیت(ع) با همدلی و همزبانی» انتخاب شده است.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 476392

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha