به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، رییس اتاق فکر سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمان از همکاری مشترک اتاق فکر و معاونت درمان دانشگاه در تدوین سند درمان استان کرمان در افق ده ساله تا سال 1404 خبر داد و گفت: مقدمات تدوین این سند در بهمن ماه سال 93 و بنا به سفارش رییس دانشگاه، آغاز و در ادامه، با دعوت از مسئولان درمان دانشگاه های علوم پزشکی جیرفت، بم و رفسنجان، جلسات توجیهی استانی آغاز شد.
دکتر سمیه نوری حکمت افزود: هدف از تدوین این سند، شناسايي منابع موجود در بخش درمان استان مانند نیروی انسانی، تجهیزات و تخت های بیمارستانی بوده تا با درک صحیحی از وضعیت موجود، بتوان آینده ممكن و مطلوب بخش درمان استان کرمان را تا سال 1404 ترسیم کرد.
وی ادامه داد: تدوین نقشه راه درمان استان باعث می شود همه ارکان تاثیرگذار با هماهنگی و آمادگي بیشتر، از فرصت های توسعه بخش درمان استان استفاده کرده و برای رفع محدودیت ها، تلاش کنند.
نوری حکمت خاطرنشان کرد: در تدوین سند درمان سعی شده با توجه به ویژگی ها و وضعیت کنونی منابع بخش سلامت استان، روندهای ارائه خدمات و بهره برداری از خدمات در سال های گذشته و آینده نگاری تغییرات تقاضای خدمات، منابع مورد نیاز بخش درمان تا سال ۱۴۰۴ به تفکیک دانشگاه های علوم پزشکی استان مدل سازی شود و این سند جزو اولین اسناد راهبردی درمان برای یک استان در افق بلندمدت است که می تواند نقشه راه توسعه درمان را ترسیم کند.
وی ادامه داد: اولین ویرایش سند توسعه درمان استان کرمان در قالب 6 فصل شامل معرفی استان کرمان، برآورد جمعیت استان تا سال 1404، برآورد گروه های مختلف نیروی انسانی متخصص مورد نیاز بخش درمان استان تا سال 1404، برآورد تعداد تخت و تجهیزات مورد نیاز بخش درمان استان تا سال 1404، معرفی مدل ارائه خدمت بخش درمان استان و نتیجه گیری و جمع بندی، تهیه شده است و در ادامه با دریافت و بکارگیری بازخوردهای خبرگان درمورد ویرایش اول سند، نسخه نهایی سند اراێه خواهد شد.
رییس اتاق فکر سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمان افزود: شواهدی که در نتیجه این سند تولید می شود می تواند با جلب حمایت های مسئولان ملی و استانی، مسیر توسعه درمان استان را در سال های آینده تسهیل کند.
گفتنی است، در راستای تدوین این سند، در کنار بررسی اسناد بالادستی ملی نظیر سیاست های کلی بخش سلامت، مرور گسترده ای درمورد شاخص های توزیع منابع و بهره برداری از خدمات در کشورهای مختلف صورت گرفت و گزارش های کشورهای مختلف مطالعه و همچنین از دیدگاه های مدیران گروه های بالینی و صاحبنظران زیادی از داخل و خارج از دانشگاه بهره گرفته شد.
پایان پیام/
نظر شما