تمسک به فرهنگ اهل بیت (ع)، ظرفیتی که بسیاری از جوامع انسانی ندارند

خبرگزاری شبستان: معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با بیان این که از فرهنگ اهل بیت(علیهم السلام) می توان به عنوان مهم ترین عامل برای مقابله با تهدیدها استفاده کرد، یادآور شد: این ظرفیت بزرگی است که بسیاری از جوامع انسانی آن را ندارند.

فتاح محمدی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد اهل بیت(علیهم السلام) را واسطه فیض دانست و به خبرنگار خبرگزاری شبستان در یاسوج، گفت: امروز محبت و تکریم اهل بیت(علیهم السلام) وسیله و ابزاری برای رسیدن به مقصد بزرگ که همانا اصل توحید است، می باشد.

 

وی، افزود: محبت ها، تکریم ها، تجلیل ها و بزرگداشت هایی که در کشور و جامعه شیعی و اسلامی ما برگزار می شود همه و همه ابزار و وسیله ای است که انسان به وحدانیت و یگانگی خداوند که مقصد اصلی بوده، برسد.

 

محمدی، یکی از ظرفیت های بزرگ شیعه را وجود سیره، سنت و سبک زندگی اهل بیت(علیهم السلام) دانست و اظهار داشت: در بحث ایام محرم تاکید دارند جامعه ای که محرم و عاشورا دارد همیشه پویا و زنده بوده و نمی توان فرهنگ و هویت را از آن گرفت.

 

این مسئول فرهنگی و اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد، عنوان کرد: اگر ما شناخت و معرفت را نسبت به سیره اهل بیت(علیهم السلام) داشته باشیم، مطمئنا مهم ترین عامل در شرایط سختی است که امروز فرهنگ دینی، اسلامی و ایرانی ما را تهدید می کند.

 

وی، با بیان این که از این فرهنگ می توان به عنوان مهم ترین عامل برای مقابله با تهدیدها از آن استفاده کرد، یادآور شد: این ظرفیت بزرگی است که بسیاری از جوامع انسانی آن را ندارند.

 

محمدی، اظهار امیدواری کرد، همگان این ظرفیت و معرفت را به درستی شناخته و بتوانند در جهت ترویج و احیاء این ظرفیت تلاش کنند.

 

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با بیان این که ارتباط انسان با اهل بیت(علیهم السلام) معمولا از توسل آغاز و به تمسک ختم می شود، خاطرنشان کرد: معمولا توسل در کشور ما زیاد است اما چیزی که مهم تر بوده و امروز به عنوان شعار دهه کرامت بوده، تمسک به اهل بیت(علیهم السلام) است.

 

وی، با اشاره به این که باید بتوانیم سیره اهل بیت(علیهم السلام) را در رفتار فردی، اجتماعی، سیاسی و دولتی جاری کرد، اذعان کرد: اگر مبنای تصمیم گیری، تصمیم سازی و ارتباطات اجتماعی و حتی خانوادگی و فردی ما بر اساس این سیره و فرهنگ شکل گیرد، قطعا بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

 

محمدی، از وجود حدود ۳۰۰ بقعه متبرکه و امامزاده واجب التکریم در این استان خبر داد و افزود: هیئت امنای مساجد و بقاع متبرکه با توجه به حضور انبوه مردمی در این مکان های مقدس می توانند نقش موثری در ترویج فرهنگ اهل بیت (علیهم السلام) داشته باشند.

 

معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد، گفت: با توجه به این که هر ساله به مناسبت دهه کرامت جشنی در حرم مطهر بی بی حکیمه خاتون(سلام الله علیها) با محوریت سازمان تبلیغات اسلامی، اوقاف و امور و امور خیریه و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می شود، امسال این جشن برگزار؛ ضمن این که ما به دنبال برگزاری کنگره بین المللی بی بی حکیمه(سلام الله علیها) هستیم و کمیته علمی آن هم تشکیل شده است.

 

پایان پیام/

کد خبر 475965

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha