به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان، سفر رییس جمهور به کردستان، عزم مشترک برای حفاظت از جنگل ها، 25 هزار روستا صاحب اینترنت می شوند، وزیر راه خواستار رفع موانع تجاری بین ایران و ترکمنستان شد، ربیعی ازبرنامه ریزی برای اشتغال بعد از تحریم خبر داد از مهمترین سرتیترهای اخار دولت هفته گذشته بود. ادامه اخبار و رویدادهای این حوزه را در گزارش زیر بخوانید:
رئیس جمهور راهی استان کردستان می شود
دکتر حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان امروز یکشنبه در ادامه سفرهای استانی خود راهی استان کردستان نگین غرب ایران می شود.
بنابراین گزارش، سامانه 111 مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری در استان کردستان روز شنبه و در آستانه سفر رییس جمهوری به این استان، فعالیت خود را آغاز کرد.
در مراسم افتتاحیه این مرکز، عبدالمحمد زاهدی استاندار کردستان با بیان اینکه یکی از اقدامات مهم دولت در زمینه سفرهای استانی، راه اندازی سامانه 111 مرکز ارتباطات مردمی دولت است، گفت: از طریق این سامانه، شهروندان می توانند انتقادها و پیشنهادهای خود را اعلام کنند.
وی یکی از ویژگی های نظام جمهوری اسلامی را مردمی بودن همه سطوح مدیریتی نظام برشمرد و گفت: با این حال امکان اینکه مسئولان با همه مردم ارتباط رو در رو و مستقیم داشته باشند وجود ندارد که راه اندازی سامانه ارتباطات مردمی گام بزرگی در جهت برقراری این ارتباط بوده است.
زاهدی افزود: طی سالهای طولانی مردم از طریق نامه و مکاتبه نظرات، پیشنهادات و درخواست های خود را به رییس جمهور منعکس می کردند که این شیوه باعث ایجاد زحمت برای مردم و خدشه دار شدن کرامت آنها می شد.
استاندار کردستان گفت: در دولت تدبیر و امید برای حفظ شان و کرامت مردم، سهولت دسترسی مردم به مسئولان و انعکاس نظرات و درخواست های مردمی، سامانه ای با عنوان مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری و سامانه ارتباطات تلفنی 111 تعریف گردید که مردم از طریق این سامانه، در تمامی ایام سال و به خصوص در سفرهای رییس جمهوری به استانها، می توانند ارتباط برقرار کرده و نظرات و درخواست های خود را اعلام نمایند.
علاوه براین، وزیر کشور در آستانه سفر استانی دولت به کردستان در پیامی در صفحه شخصی خود در شبکه مجازی نوشت: هموطن دلاور و غیور کردنشینم با تدبیر و امید بیایید دست دردست هم نگینی بسازیم شایسته و بایسته ایران اسلامی.
برنامههای تدوین شده دولت برای توسعه کردستان در این سفر تشریح میشود
حسن روحانی رئیس جمهور روز یکشنبه در بدو ورود به استان کردستان و در فرودگاه سنندج در جمع خبرنگاران درباره اهداف سفر به استان کردستان، گفت: امروز دولت میهمان مردم شریف، دلاور، غیور و مرزدار کردستان است و پس از توافق هستهای، سفر کاروان تدبیر و امید به استان کردستان انتخاب شده و این بخاطر جایگاه بلند و رفیع این سرزمین و مردم عزیز استان در طول سالیان دراز و در دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است.
رییس جمهوری اظهار امیدواری کرد: این سفر یک روزه دولت توأم با خیر و برکت برای استان و مردم عزیز این سرزمین باشد.
ایستادگی مردم، زیاده خواهان را به تسلیم واداشت/ سیاسیون آمریکا اتاق سیاسی خود را خانه تکانی کنند
حسن روحانی پیش از ظهر یکشنبه در جمع مردم کردستان با بیان اینکه امروز روز پیروزی ملت ایران در برابر فشار و تهدید جهانی است، گفت: مردم ایران پس از ۱۲ سال مقاومت توانستند در میدان منطق و مذاکره، عظمت خود را به رخ جهانیان بکشند.
رییس جمهوری افزود: دیپلماتهای شما که فرزندان رشید و قهرمان این ملت هستند توانستند در برابر ۶ کشور بزرگ و قدرتمند جهان به پیروزی تاریخی دست یابند. چه کسی فکر میکرد قدرتهایی که میگفتند ایران نباید از انرژی هستهای بهرهمند باشد، روزی در برابر مقاومت ملت ایران سر تسلیم فرود آورند.
دکتر روحانی با بیان اینکه مهمتر از انرژی هستهای انرژی ملت ایران است، اظهار داشت: شما ملت ایران قهرمانانه و با انرژی بیپایانتان کاری کردید که امروز قدرت بزرگ جهانی یعنی آمریکا اعتراف میکند که ایران تسلیمناپذیر است. اینکه وزیر خارجه آمریکا در مجلس سنای این کشور صراحتاً اعلام میکند ایرانیان را تهدید نکنید به معنای آن است که ملت شجاع و قهرمان ایران همواره در تمام مصافهای خود در برابر دشمنان و رقبا با اتکا به خداوند پیروز بوده است.
رییس جمهوری با اشاره به اینکه آنچه به دست آمده پیروزی همه ملت است، تصریح کرد: ملت ایران فرقی بین شیعه و سنی نمی گذارد، شیعه و سنی برادر و متحد یکدیگرند، ما پیروان قرانی هستیم که گفته است ما برادر و برابریم و ملت ایران دست واحد در برابر همه دشمنان خود می باشد و کردستان دیده بان و چشم سرزمین ایران است.
ایران در پی فضای صمیمیت و برادری در منطقه است/استراتژی نظامی ما تدافعی است و نه تهاجمی
حسن روحانی رییس جمهوری بعد ازظهر امروز در جمع علما، ایثارگران و نخبگان استان کردستان با اشاره به اینکه در فضای جدید کنونی به هیچ وجه نباید وقتمان را تلف کنیم، اظهارداشت: باید تولید و صادرات نفتی را بالا ببریم و کردستان باید به یکی از مراکز بزرگ صادراتی برای صدور انواع کالاها و خدمات تبدیل شود.
دکتر روحانی در بخش دیگری از سخنان خود استراتژی دفاعی نظام جمهوری اسلامی ایران برای امنیت کشور را یک استراتژی دفاعی بازدارنده دانست و گفت:ما در انقلاب اسلامی، دنبال فتح قلوب و فتح فضای صمیمیت و برادری در منطقه بوده و هستیم.
رییس جمهوری با اشاره به اینکه استراتژی دفاعی ایران، تدافعی و نه تهاجمی است، افزود: ما هرگز دنبال ساخت سلاح هسته ای نبوده ایم، اما طرف مقابل، به تاخیر افتادن آن را تنها موفقیت خود در مذاکرات می داند.
دکتر روحانی اظهارداشت: در جریان مذاکرات هسته ای، قطعنامه های ظالمانه لغو شد، ساختار تحریم ها فرو ریخت و چرخه صنعت هسته ای تثبیت گردید.
عزم مشترک برای حفاظت از جنگل ها
در نشست کارگروه مشترک رسانه ملی، سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان جنگلها مقرر شد با توجه به شروع موج سفرهای تابستانی و به منظور اطلاع رسانی و آموزش همگانی برای ارتقای حفاظت از جنگل ها، هشتم مرداد با عنوان روز جنگل رمز حیات ، تعیین و برنامه های ویژه ای در شبکه خبر و شبکه های ملی و استانی صدا و سیما پخش شود.
در این نشست که به ریاست محمدرضا جعفری جلوه مدیر شبکه دو سیما و نماینده تام الاختیار رییس سازمان صدا و سیما و در محل سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری برگزار شد، محمد احسانی مدیر شبکه یک سیما، بهنام احمدپور مدیر رادیو ایران، علی سیفی مدیر رادیو جوان، امیر تاجیک مدیر شبکه مستند، علی احمدی قائم مقام شبکه خبر، عبدالکریم خیامی رئیس مرکز سیمای استان ها، احمد سفیدی مدیر سیمای سلامت، مهناز مظاهری معاون آموزش و پژوهش، اسماعیل کهرم مشاور رییس سازمان حفاظت محیط زیست، محمد درویش مدیرکل دفترآموزش و مشارکت مردمی ، شینا انصاری مدیرکل دفتر پایش فراگیر، فریبا ابتهاج مشاور رییس سازمان و مجید فدایی سرپرست اداره کل روابط عمومی و دبیر شورای اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، ناصر مقدسی قائم مقام سازمان جنگلها و محسن نقیلو مدیرکل روابط عمومی این سازمان حضور داشتند و در باره چگونگی برنامه های کیفی این روز به بحث و تبادل نظر پرداختند.
اقتصاد کشور باید توسط مردم شکوفا شود
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در جلسه شورای اداری اسدآباد با تاکید بر اجرای اقتصاد مقاومتی که توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شده، گفت: دولت باید نقش پدری داشته باشد تا اقتصاد کشور توسط خود مردم شکوفا شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این جلسه، با ابلاغ سلام و ارادت رییس جمهور و اعضای کابینه به مردم خوب شهرستان اسدآباد، افزود: دولت تدبیر و امید دولت همگان است چه آنها که به این دولت رای دادند و چه آنهایی که رای ندادند.
واعظی با اشاره به موفقیت های دولت در انجام وظایف خود، گفت: طرح سلامت،کنترل تورم و لایحه خروج از رکود که با همراهی مجلس شورای اسلامی تصویب و ابلاغ شد، از جمله این بخش ها است.
25 هزار روستا صاحب اینترنت می شوند
وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات گفت: سال گذشته هشت هزار روستا صاحب اینترنت شدند و در سال جاری نیز 25 هزار روستای دیگر از این خدمت بهره مند خواهند شد.
محمود واعظی در آیین افتتاحیه 20 طرح شرکت زیر ساخت و ارتباطات استان همدان با بیان اینکه فعالیت خوبی در ارایه خدمات اینترنتی به روستاهای کشور آغاز شده است افزود: در دولت تدبیر و امید طرح های خوبی برای توسعه زیرساخت ها و ارتباطات در پیش گرفته شده است این در حالی است که در دولت قبلی به زیر ساخت های این حوزه بی توجهی شده است.
وی با بیان اینکه درصدد هستیم با یک برنامه جهشی مشکلات را حل کنیم افزود: به همین دلیل نباید مسوولان در خدمت رسانی به مسایل حاشیه ای بپردازند.
وزیر ارتباطات گفت: امروز 20 طرح مهم در استان همدان بهره برداری می شود چرا که این استان ظرفیت ایجاد یک ارتباط قوی را داشته و موقعیت جغرافیایی استان نیز مطلوب است.
آموزش و پرورش زمینه بازگشت زندانیان به آغوش جامعه را تسهیل می کند
علی اصغرفانی در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری میان وزارت آموزش و پرورش و سازمان زندان ها، اقدامات تأمینی و تربیتی کشور که در ساختمان شهید رجایی برگزار شد، اظهار کرد: آموزش و پرورش در راستای ادامه تحصیل زندانیان ، ارائه مشاوره های تربیتی به خانواده های زندانیان همواره در حد بضاعت خود اقداماتی را مطابق با تفاهم نامه انجام داده و می دهد تا این افراد پس از پایان محکومیت خود بتوانند عنصر مفیدی برای جامعه باشند.
وی امضای این تفاهم را گامی در راستای تحقق «توسعه مشارکت ها» در آموزش و پرورش عنوان کرد و افزود: تحقیقات نشان می دهد که ادامه تحصیل ، ارتقای سواد و آگاهی افراد جامعه به ویژه زندانیان در کاهش تخلفات و آسیب های اجتماعی مؤثر است و از این منظر اجرای تفاهم نامه آموزش و پرورش با سازمان زندان ها و اقدامات تأمینی و تربیتی می تواند در راستای تقویت افزایش سلامت جامعه نقش به سزایی داشته باشد تا با تعامل زمینه بازگشت زندانیان به آغوش جامعه را تسهیل شود.
وزیر راه خواستار رفع موانع تجاری بین ایران و ترکمنستان شد
وزیر راه و شهرسازی خواستار رفع موانع تجاری بین ایران و ترکمنستان شد و گفت: وجود دو گذرگاه مهم در شرق دریای خزر می تواند در توسعه مبادلات تجاری همه جانبه بین دو کشور نقش مهمی ایفا کند.
عباس آخوندی روز یکشنبه در چهاردهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و ترکمنستان، افزود: طی دو سال گذشته روسای جمهور دو کشور چهار بار با یکدیگر ملاقات کرده اند و این نشان می دهد دو کشور در توسعه مناسبات سیاسی و اقتصادی همه جانبه تاکید بسیار دارند.
وی تصریح کرد: بدون شک دو ملت به دنبال توسعه مناسبات خود و هم اکنون در ایران هموطنان زیادی به دنبال سفر به ترکمنستان هستند.
وی اظهار داشت: برای افزایش تردد اتباع دو کشور باید صدور روادید برای مسافران و تجار بیش از پیش تسهیل شود تا مردم این کشورها بتوانند به کشورهای یکدیگر به سهولت سفر کنند، هر چند ممکن است در این بین خطاهایی نیز وجود داشته باشد.
توافق هسته ای مرهون وحدت ملی و همدلی و همزبانی است
حجت الاسلام مجید انصاری در جلسه شورای اداری شهرستان مریوان توافق هسته ای را پیروزی ملت و نظام اسلامی دانست و گفت: این پیروزی نتیجه هم افزایی و قدرت ملی و استقامت انقلابی کشور است.
وی گشودن گره های کور و دشواری ها در عرصه روابط بین المللی و تعامل با کشورها بویژه در زمینه هسته ای را اولویت های کاری رییس جمهور بیان کرد.
وی اظهار کرد: اتمام مسیر اجرایی توافق وین در چند ماه آینده فرصتی برای بازگویی پشت صحنه 22 ماه مقاومت خواهد بود.
حجت الاسلام انصاری تصویب حق غنی سازی برای همیشه، حفظ نطنز، دستیابی به آب سنگین اراک، مذاکرات ایران بر باشگاه تولید کننده محصولات صلح آمیز هسته ای را از دستاوردهای توافق هسته ای عنوان کرد و گفت: هیچکدام از حقوق مسلم خود دست نکشیدند.معاون پارلمانی رییس جمهوری گشودن قفل هسته ای یکی از وعده های رییس جمهوری بود که محقق شد.حجت الاسلام انصاری با اشاره به اینکه یکی از اولویت های دولت توسعه روابط با دنیا حاوی گفتمان دیپلماسی است گفت: ایران به جامعه جهانی و کشورهای منطقه از در تعامل سازنده و برد برد وارد شده است.
مذاکره ایران و 30 شرکت نفتی اروپایی
معاون امور بین الملل و بازرگانی وزیر نفت گفت: در حاشیه نشست تجارت و سرمایه گذاری مشترک ایران و اتحادیه اروپا که هفته گذشته در وین برگزار شد، با نمایندگان حدود 30 شرکت اروپایی برای حضور در صنعت نفت ایران انجام شد.
امیرحسین زمانی نیا اظهار داشت: پس از توافق ایران و ١+٥ شرکتهای اروپایی بسیار علاقمند به حضور در صنعت نفت ایران هستند اما ایران برای حضور اروپایی ها شرایطی را در نظر گرفته است.
وی با بیان اینکه صنعت نفت ایران نسبت به ١٢ سال گذشته تفاوتهای زیادی دارد، درباره شرایط حضور شرکتهای خارجی در ایران، افزود: استفاده از توانمندی شرکتهای داخلی و انتقال تکنولوژی، مهمترین شرایط ایران برای حضور شرکتهای خارجی در صنعت نفت ایران است؛ ضمن اینکه این حضور باید منافع اقتصادی ایران را تضمین کند.
هدف گذاری 60 میلیارد دلاری مبادلات ایران و ترکمنستان طی 10 سال آینده
محمد رضا نعمت زاده در دیدار وزیر امور خارجه ترکمنستان با وی با اشاره به تعلقات فرهنگی و تاریخی دیرینه دو کشور یاد آور شد : باید بتواتیم زمینه های همکاری بخشهای خصوصی دو کشور را فراهم کنیم .
وی با برشمردن زمینه های همکاری دو جانبه از جمله گاز طبیعی و نیازمندیهای فنی و زیر بنایی و کالا و صنایع ، موانع بر سر راه را نیز تشریح کرد .
وی با اشاره به حضور دو سفیر در این نشست افزود : مشکلات مربوط به اخذ روادید می تواند با پیگیریهای این دو سفیر رفع شود.
نعمت زاده اضافه کرد : شرکتهای فنی و مهندسی ما می توانند در زمینه پروژه های مربوط به برگزاری بازیهای آسیاسی در ترکمنستان در دو سال آینده همکاری کنند.
وی گفت : کشور ما آمادگی دارد که 700 دستگاه خودرویی را که قبلا برای صادرات آن به توافق رسیده بودیم را با خدمات پس از فروش ، تامین قطعات تحویل دهد.
ربیعی ازبرنامه ریزی برای اشتغال بعد از تحریم خبر داد
علی ربیعی در نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین این مطلب را بیان کرد و افزود: ما نباید مباحث و مسائل پسا تحریم و آثار آن را به حوزه اقتصاد محدود کنیم.
وی افزود: توانسته ایم ژئوپلتیک جمهوری اسلامی ایران را باز کنیم یعنی بازشدن زمینه های نفوذ ایران را در پساتحریم باز کرده ایم. دشمنان سنتی ما دچار شکاف استراتژیک شده اند و حتی این نشان می دهد که نگرانی اسرائیل مساله کمی نیست.
وزیر تعاون؛ کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: مخالفان توافق هم باید بگونه ای سخن بگویند تا امیدی که ایجاد شده از بین نرود؛ با هدایت های رهبر معظم انقلاب به نقطه ای رسیده ایم که می توانیم معنای 'ما می توانیم' را تعبیر کنیم.
ربیعی تصریح کرد: ما نمی توانیم بی برنامه وارد سیاست پسا تحریم شویم و پسا تحریم نیز نباید با رونق واردات همراه باشد.
همراهی مردم در پویش اجتماعی برای حفاظت از جنگها
معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست در پیامی به حرکت اجتماعی «جنگل رمز حیات» در روز 8 مرداد برای حفاظت از جنگل های کشور با اشاره به اینکه برای مقابله با تخریب و آتش سوزی جنگل ها نیازمند حرکت و پویشی اجتماعی هستیم، از مردم خواست به پویش اجتماعی حفاظت از جنگل ها بپیوندند.
ضرورت تدوین برنامه راهبردی مشخص برای صنعت مخابرات
محمدرضا نعمت زاده در کارگروه توسعه صادرات غیرنقتی که با موضوع بررسی مسائل و مشکلات فرآروی صادرات صنعت مخابرات و با حضور فعالان و صاحبنظران این صنعت برگزار شد افزود: ضرورت حمایت از تولید داخل یکی از موضوعات مهمی است که همواره به آن توجه داشته ایم و تلاش می کنیم تا در این جلسات به طرح جامعی از چگونگی رشد و ارتقاء صنعت مخابرات دست یابیم.
وی این صنعت را جزء صنایع دانش بنیان و پیشرفته خواند که می تواند علاوه بر اشتغالزایی رشد ارزش افزوده بیشتری را به دنبال داشته باشد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه با دعوت از صاحبنظران ، اساتید فن و فعالان این بخش از صنعت کشور تصریح کرد: ما آمادگی هر نوع همکاری برای پیشبرد اقدامات را داریم لذا از شما فعالین این عرصه تقاضا می کنیم دراین راه با ارائه راهکارهای اجرایی و عملیاتی ما را دراین راه یاری رسانید.
مهندس نعمت زاده همکاری و تعامل بیش از پیش دانشگاهیان با بخش صنعت را یکی از مولفه های مهم در رشد این صنعت و رسیدن به جایگاه مناسب آن در کشور دانست و گفت: تلاش می کنیم با تشکیل کمیته یا کارگروهی تخصصی هرچه بیشتر این تعاملات را سرع ببخشیم.
هواشناسی برای پیش بینی های خود نیازمند منابع و امکانات است
وزیر کشور گفت: مسوولان هواشناسی اعلام کرده اند که منابع و امکانات لازم را برای پیش بینی خرد در مناطق را ندارند که باید در جلسه شورای عالی مدیریت بحران تامین این نیازها به تصویب برسد.
عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه نخستین جلسه شورای عالی مدیریت بحران که در وزارت کشور برگزار شد در جمع خبرنگاران افزود: هفته آینده جلسه شورای عالی مدیریت بحران با حضور رییس جمهوری یا معاون اول برگزار می شود.
وی ادامه داد: جلسه آتی شورای عالی مدیریت بحران برای آن است که بتوانیم برخی از اقدامات به خصوص در حوزه پیشگیری را به انجام برسانیم و مصوبات آن را اخذ کنیم.
وزیر کشور اضافه کرد: جلسه مدیریت بحران در ایامی که بحران اتفاق می افتد، بلافاصله تشکیل می شود و جلسه امروز برای جمع بندی اقدامات وسیع حادثه بوده است.
وی ادامه داد: در این جلسه دستگاه های مختلف گزارشاتی را ارایه کردند و از کل حادثه ای که اتفاق افتاده بود یک جمع بندی از منظر آسیب شناسی داشتیم.
پس از رفع تحریم ها بازار مصرف کالاهای خارجی نخواهیم شد
سخنگوی دولت در نشست خبری این هفته خود درباره اقتصاد ایران در شرایط پساتحریم توضیح داد و تاکید کرد اجازه نخواهیم داد ایران بازار کالاهای اروپایی شود. بلکه از آنها انتظار داریم 3 موضوع سرمایه گذاری در کشور، آوردن فناوریهای جدید و زمینه سازی برای صادرات کالاهای غیرنفتی خود را با این کشورها ادامه دهیم.
محمد باقر نوبخت در نشست خبری امروز خود با اشاره به اینکه تیم اقتصادی دولت،امروز جلسه فوق العاده ای با رئیس جمهور داشت گفت دولت از همه دستگاه ها خواسته است برنامه خود را درباره چگونگی سرمایه گذاری در شرایط بعد از تحریم تقدیم هیات دولت کنند.
سخنگوی دولت در ابتدای سخنان خود، با اشاره به اینکه گزارش رسمی خزانه داری کل کشور نشان می دهد تا 5 مرداد ماه 2137 هزار میلیارد تومان اعتبارات طرحهای عمرانی پرداخت شده، گفت: این رقم در سال 93 تا این تاریخ 528 میلیارد تومان بوده است که مقایسه پرداخت امسال نسبت به سال گذشته در چنین زمانی نشان می دهد این میزان بیش از 4 برابر شده است. البته یادآوری می کنم ما بالغ بر 10 هزار میلیارد تومان تخصیص طرحهای عمرانی را به تفکیک طرحهایی که باید در سال 94 آماده شود، از جمله طرحهای مناطق سردسیری و مصوبات سفرهای رئیس جمهور و مقام معظم رهبری داشتیم که در نتیجه 10 هزار میلیارد تومان در 28 خرداد ماه به خزانه تخصیص داده شد ولی امکان پرداخت نداشت.
رحمانی فضلی: استان ها ظرفیت لازم برای اداره خود را دارند
عبدالرضا رحمانی فضلی در دیدار نمایندگان سرمایه گذاران استانها افزود: معتقدیم نیمی از استان های ما در گام اول می توانندخود را اداره کنند و به بقیه نیز نیاز است کمک شود تا این کار را انجام دهند.
وی، بحث تولید و سرمایه گذاری را محور اصلی برنامه های همه کشورها بیان کرد و افزود: همه دعواها در دنیا در بحث تولید، بازار، سرمایه گذاری و قدرت اقتصادی است؛ در واقع قدرت اقتصادی، اصل اولیه است.
رحمانی فضلی ادامه داد: همه کشورها تلاش دارند تا شرایط بهتری برای شهروندانشان فراهم کنند و موقعیت بهتری در نظام بین الملل داشته تا تاثیرگذاری بر روند حوادث منطقه ای و بین المللی داشته باشند.
وزیر کشور افزود: با توجه به اهداف، برنامه ها و آرمان هایی که به عنوان انقلاب اسلامی داریم و موقعیت خاص، مورد هجمه کشورهای مختلف با نگاه های متفاوت هستیم؛ از این رو باید توانمندی ملی در حوزه اقتصادی را دوچندان کنیم.
رحمانی فضلی به نامگذاری سالها، از سوی رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: چند سالی است که رهبر معظم انقلاب نامگذاری سالها را بر محور اقتصادی گذاشته و نامگذاری ایشان حمایت از اقتصاد است.
وی با بیان اینکه دهه آینده دهه عدالت و توسعه و امسال سال اقتصاد مقاومتی است، افزود: این به معنای آن است که همه نگرانی و تلاش رهبری معظم انقلاب در حوزه اقتصاد است.
پایان پیام/
نظر شما