تضعیف نظام در تمامی محاسبات دشمنان لحاظ می شود/ افراط و تفریط درخصوص نتایج مذاکرات صحیح نیست

خبرگزاری شبستان: معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه در تمامی محاسبات دشمنان، تضعیف نظام مقدس جمهوی اسلامی ایران لحاظ شده و می شود، گفت: افراط و تفریط درخصوص نتایج مذاکرات صحیح نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمد حسینی امروز (8 مرداد) در کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات خراسان جنوبی اظهار داشت: بر اساس جدول زمانبندی، باید مرکز، استانها و شهرستان ها به منظور برگزاری یک انتخابات باشکوه، با یکدیگر هماهنگ باشند تا از انجام برخوردهای سلیقه ای پرهیز شود.

 

وی با اشاره به اینکه تاکنون 2 جلسه ستاد انتخابات در مرکز استان برگزار شده است، افزود: امروز منطقه و کشور مقدس جمهوری اسلامی ایران در یک شرایط حساس و پر فراز و نشیب قرار دارد.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: اگر به چند سال اخیر توجه کنید، نوع نگاه دنیا به نظام اسلامی بسیار تغییر کرده و حساسیت هایی که نسبت به مواضع نظام مقدس جمهوری اسلامی وجود دارد با جدیت بیشتری دنبال می شود.

 

وی با بیان اینکه هرجا به هر شخص و یا کشوری که بتواند در فعل و انفعالات منطقه ای موثر باشد، نگاه خاص می شود، ادامه داد: بر همین اساس چون نظام مقدس جمهوری اسلمی ایران در منطقه بسیار تاثیرگذار است، دشمنان برای تضعیف این نقش تلاش زیادی می کنند.

 

تضعیف نظام اسلامی ایران در تمامی محاسبات دشمنان لحاظ می شود

حسینی گفت: در تمامی محاسبات دشمنان، تضعیف نظام مقدس جمهوی اسلامی ایران لحاظ شده و می شود.

 

وی با بیان اینکه برخی از افراد با شیطنت درصدد انعکاس بعضی از واقعیت ها به صورت معکوس در فضای مجازی هستند، تصریح کرد: در فضاسازی هایی که دشمنان انجام می دهند باید بسیار دقت کنیم چرا آنها علاقمند هستند به هر شکلی فضا را از روال عادی خارج کنند.

 

وی با اشاره به برگزاری سالیانه یک انتخابات در کشور گفت: وقتی که بحث انتخابات می شود و به زمان برگزاری آن نزدیک می شویم، دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به دنبال غیرعادی جلوه دادن آن برمی آیند و تلاش می کنند از فضا به نفع خود بهره برداری کنند.

 

رئیس ستاد انتخابات خراسان جنوبی ادامه داد: مسئولان دقت کنند در گفتمان و ایفای نقش خود، فضایی فراهم نکنند که آنچه مدنظر دشمنان است، برآورده شود.

 

افراط و تفریط درخصوص نتایج مذاکرات صحیح نیست

وی تصریح کرد: در واقع حرکت و شرایط زمانی کشور، یک شرایط عادی نیست چرا که دشمنان تمام تلاش خود را برای دوقطبی و یا چندقطبی کردن کشور ایران می کنند.

 

حسینی بر پرهیز از افراط و تفریط درخصوص نتایج حاصل از مذاکرات تاکید کرد و گفت: عده ای بعد از اعلام جمع بندی مذاکرات اعلام کرده اند اتفاقی نیفتاده است و عده ای دیگر القاء می کنند بعد از توافق و رفع تحریم ها، کشور ایران بهشت می شود، درحالیکه هر دو برداشت کاملا اشتباه است.

 

وی با تاکید بر اینکه کشور ایران در بحث مذاکرات صدقه نمی خواهد، افزود: یکی از منابع ایران، نفت است که باید به کشور بازگردد و ما قرار نیست برای برگشت منابع خود به ایران، از آنها اجازه بگیریم.

 

وی بر حذف تحریم ها به نفع مردم ایران تاکید کرد و اظهار داشت: ملت ایران بر اساس دستور اسلام و تاکید رهبر معظم انقلاب، هیچ گاه دست به اسلحه نمی برد اما همیشه با شجاعت از حیثیت و تمامیت ارضی خود دفاع می کند و حامی تمامی مظلومان عالم است.

 

کمبود قانون در کشور نداریم

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی افزود: عده ای انتقاداتی بر مذاکرات وارد می کنند اما باید توجه کنند که کشور به سمت چند قطبی نرود و طبق دستور مقام معظم رهبری عمل شود و نباید اجازه بدهیم فضا به نفع کسانی که خارج از مرزها هستند تمام شود.

 

وی با تاکید بر اینکه کمبود قانون نداریم ولی باید تلاش کنیم در چارچوب قانون حرکت کنیم و به سمت قانونمداری و چارچوب ها برویم، گفت: رسانه ها اطلاع رسانی کنند که امکانات متعلق به همه است و اجازه ندهیم تنها عده خاصی از امکانات استفاده کنند.

 

حسینی با بیان اینکه کمیته اطلاع رسانی باید چارچوب ها، پیام ها و فضا را عقلانی کند نه احساسی خاطرنشان کرد: همه باید کمک کنند که فضای نشاط و امید بر جامعه حاکم شود و موجی برای این حرکت عظیم ایجاد شود ولی تدبیرکنندگان این موج، خود دقت کنند در این موج گرفتار نشوند و تنها فضا را مدیریت کنند.

 

به گفته وی، یکی از وظایف دیگر کمیته اطلاع رسانی این است که بتواند برای حضور پرشور مردم در انتخابات، ایجاد انگیزه کند.

 

وی با تاکید بر اینکه امسال بیش از سالهای قبل به انسجام و همدلی و همزبانی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب نیاز داریم، گفت: آموزش قوانین آگاه سازی جامعه از مقررات یکی دیگر از وظایف کمیته اطلاع رسانی است.

 

رئیس ستاد انتخابات خراسان جنوبی بر تلطیف فضای جامعه در کنار اخلاق انتخاباتی و اخلاق سیاسی تاکید کرد و گفت: فضای تلطیف شده، فضایی است که در ان انتقاد وجود دارد اما این انتقاد به معنای دشمنی با فرد مقابل نیست و تنها مردم نظر و باور خود را به طرف مقابل بیان می کنند و یک فضای پذیرش عمومی برای همه وجود دارد.

 

لزوم کنترل فضاهای مجازی در آستانه انتخابات آخر سال

مرتضی صالحی شکیب معاون اطلاعات و اخبار صدا و سیمای مرکز خراسان جنوبی نیز در این جلسه به بیان تفاوت انتخابات پیش روی با دیگر انتخابات پرداخت و اظهار داشت: در جریان برگزاری انتخابات سالهای قبل، فضاهای مجازی از جمله وایبر، واتس آپ، تلگرام و ... وجود نداشت.

 

وی با بیان اینکه باید ببینیم مدیران چه برنامه هایی برای برگزاری هرچه باشکوه تر انتخابات و کنترل این فضاهای مجازی در آستانه انتخابات دارند، اظهار داشت: مدیریت این فضاهای مجازی در اختیار هیچکدام از رسانه ها نیست و تنها در اختیار مردم است بنابراین مدیریت شایعات این فضاها کار بسیار سختی است.

 

محمدعلی ایمانی مدیرکل روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی نیز با اشاره به اینکه یکی از مهمترین سرمایه های اجتماعی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حضور و مشارکت پرشور مردم در انتخابات است، افزود: انتخابات یکی از مهمترین جلوه های شرکت مردم در سرنوشت خودشان است.

 

وی ادامه داد: آنچه که مهم است برگزاری هرچه باشکوه تر انتخابات و ایجاد فضای مناسب برای حضور حداثکری مردم در انتخاباتی که به انتخاب فرد اصلح منجر شود که نیازمند مشارکت همه گروههای دولتی و غیردولتی است.

 

توجه به حضور حداکثری مردم در انتخابات

حجت الاسلام مرتضی ابراهیم زاده رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه در اطلاع رسانی، باید به دغدغه های رهبر معظم انقلاب یعنی همان حضور حداکثری مردم در انتخابات توجه ویژه شود، افزود: بیش از هرچه دیگر، حضور پرشور مردم در انتخابات بسیار مهم و ضروری است و لازمه تحقق آن، ایجاد امید در جامعه  است.

 

وی بر امیدآفرینی رسانه ها برای خلق یک حماسه و حفظ وحدت تاکید کرد و گفت: تلاش می کنیم در راهپیمایی های بسیار مهم از جمله ۱۳ آبان، ۹ دی و ۲۲ بهمن،‌ مردم را به حضور پرشور در انتخابات دعوت کنیم.

 

احمد محبی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی نیز اظهار داشت: تاثیر رسانه ها در برگزاری انتخابات تنها به اطلاع رسانی محدود نشود چرا که رسانه ها وظایفی فراتر از اطلاع رسانی اطلاعیه ها و ... برعهده دارند که مهمترین وظیفه آنها همان جریان سازی و تشویق مردم به حضور پرشور در انتخابات است.

 

وی سه دوره « ضرورت، تبیین و تهیج» را تا برگزاری انتخابات ذکر کرد و گفت: در هر یک از این ادوار، وظایف ما فرق می کند.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه مستندسازی یکی دیگر از وظایف رسانه ها است، خاطرنشان کرد: با این اقدام دست افراد مغرض ناکام خواهد بود.

 

حضور ۶۰ هزار فرهنگی و دانش آموز در انتخابات

علی اصغر موسوی کیا معاون پژوهش، برنامه ریزی و آموزش نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: آموزش و پرورش به لحاظ وسعت، نقش تاثیرگذاری در انتخابات دارد.

 

وی با اشاره به فعالیت ۱۵ هزار فرهنگی و تحصیل ۱۵۰ هزار دانش آموز در خراسان جنوبی از پیش بینی حضور ۶۰ هزار نفر معلمان و دانش آموزان از مجموعه آموزش و پرورش در انتخابات خبر داد و افزود: آموزش و پرورش یک مجموعه  آگاهانه، مسئول، رهرو و پیشرو در جریان های سیاسی است.

 

موسوی کیا به فعال شدن سیستم اتوماسیون اداری در تمامی مدارس استان اشاره کرد و گفت: باید انتخابات گذشته آسیب شناسی شود تا نقاط ضعف حذف و نقاط قوت نیز برای تقویت انتخابات آخر سال تقویت شود.

 

وی بر حذف جانبداری برخی رسانه ها از کاندیداها و مدیریت فضای مجازی در ایام انتخابات تاکید کرد.

 

 

 

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 475786

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha