فرهنگ شهادت در دوران صفویه به عنوان محرک فرهنگ پویایی شیعه احیا شد

خبرگزاری شبستان: نماینده محلات ۶ گانه اردبیل در شورای فرهنگ عمومی استان گفت: فرهنگ ایثار و شهادت پس از پایه گذاری سلسله صفویه احیا و به عنوان محرک فرهنگ پویایی شیعه معرفی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، بیوک جامعی، نماینده محلات ۶ گانه اردبیل در شورای فرهنگ عمومی استان شامگاه (5 مردادماه) در مراسم اعطای نشان شاه اسماعیل ختایی به چهره های فرهنگی و اجتماعی استان به مناسبت هفته استان اردبیل در مجتمع فرهنگی هنری فدک گفت: 180 سال پس از مرگ شیخ صفی الدین ایدئولوژی حکومت اسلامی این خاندان به دستان شاه اسماعیل پا گرفت و در کنار قدرت سیاسی، قدرت مذهبی نیز وارد عرصه شد.

 

وی با اشاره به اینکه شاه اسماعیل توانست با هوش و ذکاوت خود در یک حرکت انقلابی دولت صفویه را به عنوان حکومت دینی تشکیل دهد، تصریح کرد: فرهنگ ایثار و شهادت پس از پایه گذاری سلسله صفویه احیا و به عنوان محرک فرهنگ پویایی شیعه معرفی شد.

 

جامعی با بیان این مطلب که فرهنگ ایثار و شهادت اولین بار در ابعاد معنوی وارد فرهنگ عمومی جامعه شد، خاطر نشان کرد: پس از سلسله صفوی مردم ایران با تاسی از پویندگان راه شهادت وارد صحنه جنگ می شدند.

 

نماینده محلات ۶ گانه اردبیل در شورای فرهنگ عمومی استان با اعلام اینکه آثار احیای فرهنگ شهادت دوران صفویه پس از 400 سال در تاریخ انقلاب اسلامی سال 57 دیده شد، افزود: فرهنگ شهادت و شهادت طلبی مقدمات ایستادگی در مقابل با زیاده خواهی دنیا را برای ملت ایران مهیا کرده است.

 

جامعی با اشاره به اینکه قدردان جوانان باشیم زیرا هویت سیاسی اسلامی و تاریخ ساز شهر اردبیل به دستان توانمند این جوانان بوده است، یادآور شد: نیازمند حضور جوانان در صحنه هستیم تا تفکرات انقلابی آنها بتواند شهر اردبیل را پویاتر از همیشه برا جهانیان معرفی کند.

 

پایان پیام/

کد خبر 475219

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha