امتیاز مراکز دیجیتال غیر فعال گرفته می شود

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان گفت: خانواده ها با توجه به تهاجم فرهنگی در فضای مجازی، اطمینان و آسودگی خاطر در استفاده فرزندانشان از اینترنت خانه های دیجیتال دارند.

حجت الاسلام رمضانعلی معتمدی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان، در حاشیه بازدید از خانه های فرهنگ دیجیتال کاشان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان، گفت: سالم سازی فضای مجازی، ارائه اینترنت پاک برای جوانان و نوجوانان از طریق کانون های فرهنگی هنری مساجد، ایجاد اشتغال و کارآفرینی، درآمدزایی پایدار برای کانون ها و ارائه طرح و تولید محتوای مناسب به شبکه ملی فرهنگ از جمله اهداف و کارکردهای خانه ها و مراکز فرهنگ دیجیتال است.

 

وی، با اشاره به فعالیت 15 مرکز دیجیتال از سال 89 تاکنون در سطح استان اصفهان که چهار خانه دیجیتال از این تعداد در کاشان فعال است افزود: فروش نرم افزار، کافی نت، گیم نت و تولید محتوای مناسب با محوریت دینی مذهبی بخشی از وظایف این مراکز و خانه های فرهنگ دیجیتال است.

 

به گفته وی، برگزاری دوره های آموزشی ICDL (برنامه های کامپیوتری)، آموزش فتوشاپ و  ساخت کلیپ و نماهنگ با تخفیف در هزینه ها بخشی دیگر از خدمات مراکز و خانه های فرهنگ دیجیتال است.

 

*هشدار به مراکز غیر فعال دیجیتال در لغو امتیاز آنها

مشاور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان، در ادامه با اشاره به آغاز بازدیدهای استانی از مراکز و  خانه های فرهنگ دیجیتال در سطح استان به ویژه بازدید این مراکز در دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل گفت: بر اساس تشکیل کارگروه نظارت بازدیدهایی برای رتبه بندی و گرفتن گزارش عملکرد و نحوه کار مراکز و خانه های دیجیتال انجام می شود در صورتیکه مواردی شاخص های عملکرد و فعالیت مطلوب را در رتبه بندی نداشته باشند تغییر و تحول آنها در کارگروه نظارت بررسی و نسبت به گرفتن امتیاز، امکانات و تجهیزات آنها برای تاسیس دیگر مراکز جدید اقدام می شود.

 

وی معرفی مراکز و خانه های فرهنگ دیجیتال با تولید محتوا و رتبه بندی خوب به شبکه ملی فرهنگ را بر اساس این گزارشات تاکید کرد و افزود: این مراکز از طریق شبکه ملی فرهنگ حمایت مادی و  معنوی می شوند.

 

حجت الاسلام معتمدی، شناسایی و معرفی مراکز مستعد راه اندازی با ظرفیت های بالا را از دیگر محاسن تشکیل کار گروه در استان دانست و اضافه کرد: راه اندازی خانه ها و مراکز دیجیتال یکی از راهکارهای مقابله با تهاجم فرهنگی از طریق ارائه اینترنت پاک است که به خانواده ها در استفاده فرزندانشان از فضای مجازی با محوریت کانون های مسجد اطمینان خاطر می دهد.

 

شایان ذکر است؛ حسام الدین تسلیمی، رابط مرکز رسانه های دیجیتال در دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد، سید احسان اصلاحی، مدیر مجتمع فرهنگی دیجیتال استان اصفهان و سید علی اکبر محمدی، رابط شبکه ملی فرهنگ و کارشناس فناوری اطلاعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در این استان از خانه های فرهنگ دیجیتال کانون مسجد الزهرا(سلام الله علیها)،کانون شهید اردهال در فین بزرگ، کانون بقیة الله الاعظم(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهر قمصر و خانه فرهنگ دیجیتال کانون 22 بهمن شهرک 22 بهمن کاشان و مرکز دیجیتال واقع در آستان محمد هلال بن علی(علیه السلام) شهرستان آران و بیدگل بازدید و مشکلات و درخواست های مسئولان این خانه ها را بحث و  بررسی کردند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 474864

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha