به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، بهناز ضرابی زاده درباره این كتاب، گفت: «گلستان یازدهم» در بر دارنده خاطرات مشترك خانم پناهی روا و شهید چیتسازیان از زمان آشنایی، عقد، ازدواج و شهادتشان است و البته مروری هم به سالهای بعد از شهادت شهید دارد و زندگی همسر ایشان را روایت میكند.
ضرابی زاده گفت: زندگی شهید چیتسازیان با همسرش یكی از موضوعات جذاب دفاع مقدس است، زیرا فرزند ایشان 37 روز پس از شهادت شهید متولد میشود.
این نویسنده درباره ویژگی این اثر نسبت به «دختر شینا» بیان كرد: مصاحبه این كار توسط خانم فرزانه مردی در تهران انجام شد و مصاحبه را به صورت فایل صوتی كه حدود 13 ساعت بود برایم فرستادند. فایل را كه گوش دادم در همان زمان احساس كردم این كار نیاز به مصاحبههای مجدد دارد.
وی افزود: بنابراین تصمیم گرفتم خودم با خانم پناهی روا وارد مصاحبه شوم و این اتفاق افتاد و از اول تا پایان كار به طور دائم با خانم پناهی در ارتباط بودم و ساعتها با ایشان مصاحبه انجام دادم و در كوچك ترین جزئیات وارد شدم تا هر آنچه كه در این مدت یك سال و 8 ماه اتفاق افتاده بوده است را چه از زوایای پنهان و چه از خاطرات خود شهید و چه احساسات خانم پناهی بیان كنم. در این كار نسبت به «دختر شینا» به جزئیات بیشتری توجه شده و همچنین به فرهنگ و عقاید مردم چه در زندگی فردی و چه زندگی اجتماعی در آن سالها بیشتر پرداخته شده است.
وی درباره انتخاب عنوان كتاب به عنوان «گلستان یازدهم» گفت: در حقیقت برای انتخاب اسم این كتاب خیلی درگیر بودم و دوست داشتم اسمی باشد كه به نوعی شخصیت سردار شهید چیتسازیان را معرفی كند و از طرفی جذاب هم باشد و با محتوای كتاب در ارتباط باشد و هم از كلیشه به دور باشد؛ اما آن چیزی كه برایم زیبا و جذاب است زندگی این دو فرد بود كه یك دوران كوتاهی باهم بودند. خانم پناهی روا به دزفول میرود و آنجا در كنار همسرشان زندگی میكند و به نظر من این زندگی یك گلستان بوده؛ و این دو در دزفول در كوچهای زندگی میكردند كه اسم آن كوچه گلستان یازدهم بوده و در نهایت اسم این كتاب گلستان یازدهم انتخاب شد.
گفتنی است سردار شهید علی چیت سازیان در سال 1341 همزمان با سالروز تولد حضرت امیرالموُمنین(ع) در همدان چشم بر جهان گشود. بعد از انقلاب و با آغاز جنگ تحمیلی با تشكیل تیپ انصارالحسین وی مسئول واحد اطلاعات و عملیات شد و در این مسئولیت خوش درخشید. در اوایل سال65 با حفظ مسئولیت در واحد اطلاعات و عملیات مأموریت یافت تا محور عملیات بعد را تشكیل دهد. در عملیاتهای كربلای 4 و 5 علی با حفظ مسئولیت قبلی مسئول محور عملیات نیز گردید. سرانجام چهارشنبه 4 آذر سال 66 در حین انجام یك ماموریت گشت شناسایی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
پایان پیام/
نظر شما