سلمان شاهمحمدی، معاون صنایع دستی گیلان با اشاره به اهمیت صنایع دستی در ایجاد اشتغال و رفع بیکاری به خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت گفت: رونق اقتصادی استان در گرو احیا صنایع دستی به عنوان صنعتی بومی و هنری اصیل است.
وی ایجاد تنوع، کیفیت، افزایش مراکز عرضه، تقویت روحیه نوآوری و خلاقیت در حوزه صنایع دستی را از مهمترین رویکردهای معاونت صنایع دستی بر شمرد و اذعان کرد: صنایع دستی استان باید متناسب با ذائقه گردشگران و مردم تولید و توزیع شود.
شاهمحمدی با اشاره به اقدام این استان در احیا صنایع دستی اذعان کرد: در این راستا معاونت صنایع دستی استان اقدام به برپایی نمایشگاه صنایع دستی در 16 شهرستان استان در طول سال کرده است.
وی با اشاره به آغاز دور دوم سفرها اذعان کرد: 200 فروشگاه صنایع دستی در سراسر استان در راستای حمایت از صنعتگران بومی استان راه اندازی شده است.
معاون صنایع دستی گیلان ادامه داد: همچنین 108 غرفه به صورت بازارچه و نمایشگاه راه اندازی شده است.
وی با بیان اینکه طرحهای ساحلی نیز شاهد عرضه صنایع دستی است اذعان کرد: 55 غرفه در سواحل استان و 53 غرفه نیز در پارکها و نمایشگاهها برپا شده است.
شاهمحمدی با اشاره به استقبال خوب مردم از غرفههای صنایع دستی استان تصریح کرد: در تعطیلات نوروزی، استان گیلان از نظر تعداد غرفههای صنایع دستی در کشور رتبه اول و از نظر ریالی رتبه چهارم را بدست آوردیم.
وی تاکید کرد: در حوزه فروش صنایع دستی با توجه به عدم انسجام بازارها، رشد قابل قبولی داشتیم.
معاون صنایع دستی گیلان با بیان اینکه 71 رشته صنایع دستی و هنرهای دستی در گیلان وجود دارد افزود: این رشتههای صنایع دستی پتانسیل عظیمی در راستای توسعه گردشگری استان است.
گفتنی است، 16 هزار و 700 هنرمند در 71 رشته صنایعدستی استان مشغول فعالیت هستند.
پایان پیام/
نظر شما