«عبور از مه»؛ نمایشی در نقد سوء‌استفاده از اعتقادات دینی مردم

خبرگزاری شبستان: كارگردان نمایش «عبور از مه» كه قرار است از ۵ تا ۹ مرداد در حوزه هنری به اجرا درآید، گفت: عملكرد حوزه هنری در حمایت از تئاتر استان‌ها رضایت‌بخش و امیدواركننده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، نمایش «عبور از مه» به نویسندگی و كارگردانی مجید كاظم زاده مژدهی هنرمند گیلانی از 5 تا 9 مردادماه سال جاری در قالب برنامه «رپرتوار ماه تئاتر استان‌ها» در تالار مهر حوزه هنری به روی صحنه می‌رود.

كاظم زاده درباره این نمایش گفت: این اثر بر اساس یك داستان واقعی ساخته شده كه در سال 83 در شهر رشت اتفاق افتاده است. داستان از این قرار بود كه یك امامزاده‌ای در رشت به طور جعلی ساخته شد و توسط آن از اعتقادات مردم سوءاستفاده شد كه پس از روشن شدن موضوع این امامزاده در همان سال جمع شد.

وی ادامه داد: نمایش «عبور از مه» داستانی كسی است كه این امامزاده را جعل كرده است. او در این نمایش یك آتلیه دارد و می‌خواهد یك فیلم مستند از جریان جعل امامزاده بسازد و ما این ماجراهایی كه او در ساخت این مستند دارد را در قالب نمایش گنجاندیم. 

به گفته این نویسنده و كارگردان تئاتر، نمایش «عبور از مه» در مدت 50 دقیقه اجرا می‌شود و دارای دو بازیگر است؛ «محمد رسائلی» و «علی بذر طالعی». «محمد رسائلی» به واسطه بازی در این نمایش هم در بخش‌ منطقه‌ای جشنواره تئاتر ماه و هم در بخش سراسری این جشنواره به عنوان بازیگر اول انتخاب شد.

كاظم‌زاده مژدهی عملكرد حوزه هنری در حمایت از تئاتر استانی را رضایت‌بخش و امیدواركننده ارزیابی كرد و توضیح داد: به نظر من از زمانی كه آقای توحید معصومی به كادر مركز نمایشی حوزه هنری اضافه شدند و از آنجا كه خود ایشان از چهره‌های تئاتری استانی هستند و از نزدیك مشكلات تئاتر استان‌ها را لمس كرده‌اند، این مركز شرایط بهتری را در زمینه توجه به استان‌ها پیدا كرده است.

وی افزود: از سوی دیگر، برگزاری جشنواره‌های منطقه‌ای تئاتر ماه حوزه هنری روند خوبی را در استان‌ها ایجاد كرده تا نمایش‌های استانی بهتر دیده شود و مورد توجه قرار گیرد. 

این نویسنده و كارگردان تئاتر در پایان گفت: یكی از مشكلاتی كه باعث شده فعالیت‌های خوب و ریشه‌ای مركز هنرهای نمایشی حوزه هنری چندان به چشم نیاید این است كه تالارهای نمایشی حوزه هنری در بافت اداری آن واقع شده و این باعث می‌شود مخاطبان كمتری برای دیدن آثار حوزه هنری به آنجا بروند. اگر حوزه هنری بتواند تالارهایش را به نوعی از بافت اداری خارج كند و یا راه ورود به آن‌ها را مستقل از بخش اداری قرار دهد، قطعا مخاطبان بیشتری برای دیدن فعالیت‌های تئاتری حوزه هنری حضور خواهند یافت. 
 

پایان پیام/

کد خبر 474700

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha