به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، طیب صفری معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، روز گذشته(31 تیر) در نشست هم اندیشی طرح ملی تلاوت که در معاونت اجتماعی استانداری برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که جامعه قرآنی با آن مواجه است شناسایی استعدادها و به دنبال آن بی برنامگی برای پرورش نخبگان قرآنی است.
وی ابراز تأسف کرد: نخبگان قرآنی شناسایی می شوند اما به حال خود رها شده و هیچ گونه حمایتی از آنان نمی شود.
معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، تصریح کرد: طرح ملی تلاوت طرح خوب و تداوم داری است که می تواند این خلاء را پر کند.
صفری، همراهی و حمایت آموزش و پرورش را برای توفیق در اجرای این طرح لازم و ضروری خواند و گفت: اگر آموزش و پرورش به این امر ورود پیدا نکند توفیق خاصی در این امر نخواهیم داشت.
وی به ظرفیت گسترده کانون های مساجد در استان اشاره و خاطرنشان کرد: مساجد را هم در اجرای این طرح بسیج کرده ایم تا همکاری لازم را با مجریان طرح داشته باشند اما این به تنهایی کفایت نمی کند.
معاون قرآن و عترت استان، همچنین قرار گرفتن موسسه بشری در حاشیه شهر را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: مکان موسسه مجری طرح به لحاظ قرار گرفتن در حاشیه شهر و بعد مسافتی اثرات نامطلوبی را بر نتیجه نهایی طرح می گذارد که در این خصوص استانداری باید با مساعدت های لازم زمینه برخورداری مجری طرح از مکانی مناسب که دارای مرکزیت نیز باشد را فراهم سازد.
صفری، ابراز کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی دارای مجتمع های فرهنگی و هنری در سطح استان است که جای فعالیت های قرآنی در آن خالی است که می تواند در این زمینه فعال شود.
وی ویژگی های خاص جغرافیایی و استراتژیکی از قبیل همسایگی با کشور عراق، قرار گرفتن در معرض هجمه های فرهنگی دشمن، محرومیت و تنوع قومی و مذهبی را متذکر و خواستار نگاه متمایز معاونت قرآن و عترت وزارت و فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص بحث های حمایتی این طرح شد.
این مقام مسئول، با اشاره به مشکلات مالی موسسات قرآنی، اظهار کرد: موسسه بشری در اجرای این طرح نیاز به حمایت مالی دارد و باید در این زمینه هزینه کنیم تا نتیجه بگیریم.
صفری، در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: اگر اجرای طرح را به مرکز استان منحصر کنیم اتفاق خاصی نمی افتد و باید موسسه در شهرستان ها نیز شعباتی داشته و آن ها را هم دخیل کند.
وی با تأکید بر شروع همزمان طرح در تمامی شهرستان های تابعه استان، گفت: در این زمینه نیز با توجه به اینکه در تمام شهرستان ها کانون های فرهنگی هنری مساجد و موسسات قرآنی داریم، زمینه و بستر لازم وجود دارد.
معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، چشم انداز این طرح را جذب و تربیت یک هزار نفر از نوجوانان پسر اعلام و خاطرنشان کرد: تبلیغاتی که برای این طرح در استان کرمانشاه صورت گرفته در هیچ یک از استان ها وجود نداشته است که از جمله آن پخش تراکت های تبلیغاتی در سطح گسترده،معرفی طرح در نمایشگاه کتب و نرم افزارهای قرآنی و پوشش مطلوب آن در صدا و سیمای استانی زاگرس اشاره کرد.
صفری با تأکید بر حمایت مسئولان دستگاه های اجرایی از طرح های قرآنی، افزود: بودجه های فرهنگی در استان هست اما قرآنی ها کمتر در نظر گرفته می شوند.
وی رشد موسسات قرآنی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: طرح های قرآنی شاخص موسسات آماده و ارائه شده است که انتظار داریم در بودجه های استانی مورد حمایت قرار بگیرند.
پایان پیام/
نظر شما