احياي نهضت بازگشت به مساجد ضروري است/زمان پخش فيلم هاي رمضان و عدم حضور مردم در مساجد

خبرگزاري شبستان: معاون قرآن و عترت اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي مازندران با اشاره به اينكه زمان پخش فيلم ها و سريال ها موجب عدم حضور مردم در مساجد مي شود، گفت: ساعات پخش برنامه هاي صدا و سيما، مخصوصا در ماه مبارك رمضان بايد مورد بررسي و تجديد نظر قرار گيرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از ساري، محمدفوقي، معاون قرآن و عترت اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي مازندران با حضور در جمع نمازگزاران مسجد امام حسن مجتبي(عليه السلام) شهرستان قائم شهر ضمن تبريك به تيم هسته اي و قدرداني از تلاش صادقانه دكتر ظريف و همكاران ايشان براي عزت و سربلندي ايران اسلامي، اظهار داشت: فضل الهی، منويات حكيمانه مقام معظم رهبري(مدظله العالي) و پشتیبانی ملت ایران زمينه موفقیت هسته اي را فراهم نموده است.

 

وي خواستار احياي نهضت بازگشت به مساجد شد و گفت: با توجه به رقباي بي شماري كه براي مساجد موجود است و همواره با رنگ و لعاب متنوع به دنبال جلب توجه مخاطب نوجوان و جوان مي باشد از اين رو مي طلبد مساجد با برنامه ريزي جامع و دقيق و برنامه هاي متنوع و جذاب زمينه رغبت نسل جوان براي حضور در فعاليت هاي مسجدي را فراهم نمايند.

 

فوقي، يكي از مهمترين رقباي جدي مساجد را صدا و سيما دانست و اظهار داشت: صدا و سيما با پخش فيلم ها و سريال ها مانع حضور مردم در مساجد مي شود و اين رويه مخصوصا در ماه مبارك رمضان و بعد از افطار بايد مورد بررسي و تجديد نظر قرار گيرد.

 

وي با اشاره به فوايد مثبت و ثمربخش حضور در مساجد جهت درمان بسياري از آسيب ها و ناهنجاري هاي اجتماعي، بيان داشت: دوري از آموزه هاي ديني ريشه بسياري از مشكلات و مفاسد در جامعه جامعه است.

 

فوقي، تنها راه آشنايي با آموزه هاي ديني و تقويت اعتقادات ديني را حضور در مساجد دانست و گفت: كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد از يك نظام كارآمد با برنامه ريزي منسجم برخوردار هستند و مي توانند جوانان را اقناع و نياز بسياري ازآنان را مرتفع نمايند.

 

وي اذعان داشت: متوليان مساجد، روحانيت، ائمه جماعات و مديران مسئول كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد مي توانند با برنامه ريزي براي همه ذائقه ها و سليقه ها، زمينه حضور اقشار مختلف مردم را به اين پايگاه هاي ديني فراهم نمايند.

 

مسئول ستاد هماهنگي و نظارت بركانون هاي فرهنگي و هنري مساجد مازندران اظهار داشت: توجه به مساجد، قرآن و بازگشت به معنويت و دين و دينداري يكي از نيازهاي اساسي قشر جوان جامعه است كه كام تشنه و ذهن جستجو گر آنها را سيراب خواهد كرد.

 

وي، آموزه هاي ديني و قرآني را يكي از بهترين ابزارهاي مقابله با تهاجم فرهنگي غرب دانست و گفت: تبيين زيبائي هاي دين و قرآن براي نوجوانان و جوانان، آنها را در مقابل ناتو فرهنگي دشمن بيمه مي نمايد.

 

فوقي با اشاره به كاركردهاي مختلف مساجد نظير فرهنگي، سياسي، اجتماعي، اقتصادي و علمي، خاطرنشان كرد: منحصر كردن مساجد صرفا به فعاليت هاي عبادي، موجب كاهش جمعيت اين پايگاه هاي ديني مي شود تاجايي كه مهمترين سنگر اسلام و انقلاب اسلامي به خانه سالمندان بدل خواهد شد.

 

وي با بيان اينكه احياي نهضت بازگشت به مساجد همانندصدر اسلام و اوايل پيروزي انقلاب اسلامي بايد در دستور كار فعالان مسجدي باشد، گفت: توجه به كاركردهاي مختلف مساجد موجب حفظ اين پايگاه هاي ديني به عنوان قدرت نرم نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران مي شود.

 

فوقي با بيان اينكه بسياري از افسردگي ها، اضطراب و نابساماني هاي اجتماعي با حضور در مساجد التيام مي يابند، تصريح كرد: با توجه به اينكه مسجد جايگاه اعتقادات اصيل ديني و اسلامي است به همين جهت در تبيين آموزه هاي ديني هيچ چيز نمي تواند جايگزين مساجد شود.

 

وي با اشاره به اينكه حضور در مساجد زمينه مقابله با خرافات، موهومات، افكار انحرافي، برخوردبا عرفان هاي كاذب و مبارزه با تفكرات داعشي، سلفي و تكفيري را فراهم مي نمايد، گفت: غربت زدايي و مهجوريت زدايي از مساجد به جهت جذب حداكثري مردم به مساجد و افزايش معنويت جامعه، ضروري است.

 

فوقي با بيان اينكه احياي مساجد، احياي قرآن و عترت را به همراه خواهد داشت، افزود: زماني كه مساجد از غربت بيرون آيند، قرآن و عترت نيز از غربت بيرون خواهند آمد.

 

پايان پيام/

 

کد خبر 472983

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha