عالمی که مصداق روایت "العلما ورثه الانبیا" بود

خبرگزاری شبستان: آیت الله منیرالدین حدیدی، مصداق حقیقی روایت "العلما ورثه الانبیا" بودند.

خبرگزاری شبستان: آیت الله منیرالدین حدیدی، از مبارزین دوران انقلاب اسلامی، عضو دفتر استفتائات امام خمینی و مقام معظم رهبری، امام جماعت مسجد حضرت محمد مصطفی و استاد حوزه بود که در تیرماه 1391 دار فانی را وداع گفت. برای بررسی بیشتر شخصیت علمی و اخلاقی ایشان گفتگویی با تعدادی از شخصیت های حوزوی، مذهبی و فرهنگی داشته ایم که تقدیم می شود.

 

حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین مطلبی، استاد حوزه و امام جماعت مسجد جامع ابوذر تهران با بیان اینکه آیت الله حدیدی 55  سال خدمت صادقانه به اسلام در مسیر تربیت طلاب و اداره مسجد و تدریس علوم دینی داشتند، اظهار داشت: ایشان عالم ربانی و مصداق روایت "العلما باقون " هستند.  اینکه معصوم (ع) می فرماید مقام عالم برتر از هزاران شهید است به دلیل بعد تربیتی و هدایتگری عالم است زیرا می تواند در دامان خود، عابد و شهید تربیت کند.

 

وی آیت الله حدیدی را عالمی مجاهد دانست که از ابتدای شکل گیری نهضت امام در مسیر مبارزه با طاغوت بود و خاطرنشان کرد: ایشان مصداق حقیقی روایت العلما ورثه الانبیا بودند.

 

وی در پایان گفت: آیت الله حدیدی نزدیک به 55 سال خدمت صادقانه در مسجد حضرت محمد مصطفی (ص) به عموم مردم، طلاب و روحانیون داشتند.

 

حجت الاسلام عبدالمقیم ناصحی، عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به سال های تلمذش از محضر آیت الله حدیدی در مسجد حضرت محمد مصطفی صل الله علیه وآله و مدرسه علمیه حجت خاطرنشان کرد: ایشان خدمات بسیاری در زمینه های تعلیم و تربیت و دستگیری از مردم و مستمندان داشتند.

 

وی عدم ترک محله پس از پیروزی انقلاب اسلامی را یکی از مشخصه های آن عالم ربانی دانست و اظهار داشت: بسیار اتفاق افتاده بود که ایشان از طریق منبر و روضه ارتزاق می کردند.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: ایشان همه روزه قبل و بعد از نماز پاسخگوی سوالات دینی مردم با روحیه ای آرام و با رأفت بودند.

 

وی با تاکید بر اینکه آن عالم متعهد با درک حقیقت تحولات خود را با تغییرات جامع همراه و همگام کرد، تصریح کرد: امروز بسیاری از شاگردان آیت الله حدیدی جزو مسئولان و اساتید برجسته حوزه و دانشگاه هستند.

حجت الاسلام ناصحی در پایان با اشاره به اینکه فردی می تواند عضو دفتر استفتائات امام خمینی و مقام معظم رهبری باشد که حقیقتا عالم و ملا باشد، گفت: آیت الله حدیدی عالمی مبرز بود که سالها در مقام استادی به ترتیب طلاب اشتغال داشت.

 

حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمود مجد، تولیت مدرسه و امام جماعت مسجد باقراللعوم (ع) تهران با قرائت حدیث العلما ورثه الانبیا اظهار داشت: هر روحانی نمی تواند مصداق این روایت شود بلکه ارث بردن از انبیا نیازمند اخلاص، تلاش، مجاهدت، مردم داری، بصیرت، توکل بر خدا و درک وقایع و پیشامدهاست.

 

وی اضافه کرد: بنده سالها قبل از انقلاب در مسجد و مدارس علمیه با آیت الله حدیدی آشنا شدم و همواره شاهد حرکت علمی و جهادی ایشان بودم.

 

استاد سطوح عالی حوزه با تاکید بر اینکه مسجد حضرت محمد مصطفی صل اللله علیه وآله از کانون های انقلاب و مبارزه علیه طاغوت بود، تصریح کرد: این مسجد جزو اولین نقطه هایی بود که نام و اعلامیه های امام را از طریق مبارزین به اقصی نقاط تهران منتقل می کرد.

 

حاج اکبر بازوبند، مداح و پیرغلام اهل بیت (ع) و دبیر جامعه مداحان غرب تهران با اشاره به اینکه نزدیک 50 سال از نزدیک آیت الله منیر الدین حدیدی را می شناخت، خاطرنشان کرد: ایشان عالمی مجاهد، وارسته و مصداق روایت العلما ورثه الانبیا بودند زیرا حقیقتا همچون انبیا و اولیای الهی دلسوز مردم بودند.

 

وی اضافه کرد: یکی از اقدامات برجسته ایشان تربیت طلاب در مسجد بود به طوری که بسیاری از شاگردان ایشان امروز متصدی پست ها و جایگاه های مهم در کشورند.

 

دبیر جامعه مداحان غرب تهران با اشاره به فعالیت های دلسوزانه و خیرخواهانه آیت الله حدیدی در این منطقه گفت: ایشان به مثابه پدری مهربان و امام جماعتی متعهد، همواره پیگیر مشکلات مردم و مستمندان بودند.

 

پایان پیام/

کد خبر 472470

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha