به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، آیتالله سید احمد علمالهدی ظهر امروز(21 تیر) در تجمع روز ملی حجاب و عفاف که در در مهدیه مشهد برگزار شد، اظهار داشت: برخی از روشنفکران در تلاشند با هدف کمرنگ جلوه دادن موضوع حجاب در انقلاب اسلامی، محوریت حجاب در حوادثی همچون قیام مردم مشهد در مسجد گوهرشاد را به حاشیه ببرند.
وی افزود: در سال 1313 مردم فریمان برای مقابله با دستور رضاخان مبنی بر کشف حجاب به عنوان نخستین گام براندازی دین در کشور، پای پیاده به مشهد آمدند.
امام جمعه مشهد با اشاره به تلاش برخی عناصر جهت تقلیل جایگاه حجاب در این قیام خونین، گفت: در همین سال خانواده پهلوی بدون رعایت حجاب وارد حرم حضرت معصومه(ع) شدند که این امر باعث اعتراض آیت الله بافقی شد.
آیتالله علم الهدی تصریح کرد: اگرچه چادر در فرهنگ ایرانی اسلامی به عنوان حجاب برتر شناخته میشود، اما بدین معنا نیست که هر فرد بیچادری بیحجاب محسوب می شود.
وی با بیان اینکه در دو سوره «احزاب» و «نور» تمامی مباحث مرتبط با حجاب ذکر شده است، اظهار داشت: حجاب به عنوان یک اصل مهم در مبانی دینی و اعتقادی مردم بشمار می رود که نمی توان منکر آن شد.
عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: موضوع حجاب ریشه در فرهنگ ایرانی دارد، بطوریکه در دوره ساسانیان هم نوعی چادر برای زنان وجود داشته است.
آیتالله علم الهدی با اشاره به دو نوع حجاب اضطراری و حجاب اسلامی، گفت: حجاب به عنوان یک امر فرهنگی، نیازمند تربیتی سالم است.
وی افزود: بیحجابی یکی از مصادیق جنگ نرم و تهاجم فرهنگی است که مقابله با این تهاجم، نیازمند برنامهریزی دقیق بوده و ابزارهای خاص خود را می طلبد.
امام جمعه مشهد با تاکید بر نقش دولت و دستگاه حکومتی در مقابله با بیحجابی، اظهار داشت: ارگانهای دیگر همچون وزارت ارشاد هم باید فعالیت های فرهنگی هنری را به مساله حجاب معطوف کنند.
آیتالله علم الهدی یادآور شد: مخالفت ما با بیحجابی، به معنای تمایل ما به استفاده از زور و اجبار در باحجاب کردن این افراد نیست.
وی با بیان اینکه اختلاف مرد و زن نامحرم باید داخل خانوادهها برطرف شود، گفت: موضوع حجاب باید مانع اختلاط روابط بین زن و مرد شود، چراکه حجاب از چنین محیطهایی آسیب میبیند که در این میان خود دختران در محیط هایی همچون دانشگاه می توانند مطالبه گر باشند.
پایان پیام/
نظر شما