از اعلام جزییات توافق ۲۲ بندی سازمان امور مالیاتی تا ايجاد بيش از ۳ هزار فرصت شغلي در البرز

خبرگزاری شبستان: راه اندازی بورس ارز در قالب تابلو مجزا، اعلام جزییات توافق ۲۲ بندی سازمان امور مالیاتی و اصناف، ايجاد بيش از ۳ هزار فرصت شغلي در البرز، عملياتي شدن ۸۰ طرح اقتصاد مقاومتي در اسفراين برخی از عناوین اخبار حوزه اقتصادی در هفته گذشته بود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، راه اندازی بورس ارز در قالب تابلو مجزا، اعلام جزییات توافق 22 بندی سازمان امور مالیاتی و اصناف، ايجاد بيش از 3 هزار فرصت شغلي در البرز، عملياتي شدن 80 طرح اقتصاد مقاومتي در اسفراين برخی از عناوین اخبار حوزه اقتصادی در هفته گذشته بود. ادامه اخبار این حوزه را در گزارش زیر بخونید:

آیین نامه های اجرایی قانون رفع موانع تولید ابلاغ شدند

هیئت وزیران، 7 آیین نامه اجرایی مربوط به مواد مختلف قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور را به تصویب رساند. متن این آیین نامه ها به شرح زیر است:

آیین نامه اجرایی جزء (ب) تبصره (1) بند (ت) ماده (17) قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور

ماده 1- در این آیین نامه، اصطلاحات زیر در معانی مشروح به کار می روند:

الف- قانون: قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور - مصوب 1394- .

ب- بانک مرکزی: بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران.

ج- موسسه اعتباری: بانک یا موسسه اعتباری غیر بانکی که به موجب قانون یا مجوز بانک مرکزی تاسیس شده و تحت نظارت بانک مرکزی می باشد.

د- اموال و دارایی‌ها: اموال منقول، غیر‌منقول و سهام موسسات اعتباری.

ماده 2- مصادیق تملک قهری اموال و دارایی‌ها توسط مؤسسات اعتباری به شرح زیر تعیین می شود:

الف- تملک اموال و دارایی‌ها از محل ردّ دیون دولت.

ب- تملک اموال و دارایی‌ها به استناد قرادادهای رهنی موضوع ماده (34) قانون ثبت اسناد و املاک - مصوب 1310- و همچنین قراردادهای داخلی لازم الاجرا موضوع ماده (15) قانون عملیات بانکی بدون ربا - مصوب 1362- .

ج- مالکیت ناشی از اجرای قانون یا سیاست‌های تکلیفی دولت.

د- تملک اموال و دارایی‌ها و توسعه مالکیت ناشی از تعاملات بین المللی بنا به تشخیص بانک مرکزی.

هـ- تملک اموال و دارایی‌ها با آراء قطعی مراجع قضایی و داوری.

و- تملک اموال و دارایی‌ها به منظور تهاتر بدهی‌ها منوط به قرار گرفتن تسهیلات غیرجاری در طبقه مشکوک‌الوصول.

ماده 3- کلیه موسسات اعتباری موظفند سی روز کاری پس از ابلاغ این آیین‌نامه، هر سه ماه یکبار فهرست اموال و دارایی های ناشی از تملک قهری خود را با اسناد و مدارک مورد نیاز به بانک مرکزی ارسال نمایند.

ماده 4- بانک مرکزی مکلف است هر سه ماه یکبار گزارش مربوط به موضوع ماده (3) این آیین نامه را به وزارت امور اقتصادی و دارایی ارسال نماید.

اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهور، این مصوبه را در تاریخ 4/4/1394 برای اجرا به وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ابلاغ کرد.

جزییات توافق 22 بندی سازمان امور مالیاتی و اصناف اعلام شد

رییس سازمان امور مالیاتی کشور دستورالعمل 22 بندی توافق مالیاتی سازمان امور مالیاتی و اصناف و جدول نحوه محاسبه مالیات بر عملکرد را ابلاغ کرد.

علی عسکری رئیس سازمان امور مالیاتی کشور صورتجلسه انجام توافق با اتحادیه های امور صنفی در اجرای تبصره 5 ماده 100 قانون مالیاتهای مستقیم برای عملکرد سال 1393 را برای اجرا به کلیه ادارات مالیاتی ابلاغ کرد.

در این بخشنامه آمده است: پیرو دستورالعمل شماره 505-94-200 مورخ 25 خرداد ماه 94 به پیوست نمونه صورتجلسه انجام توافق با اتحادیه های امور صنفی جهت تعیین درآمد مشمول مالیات و مالیات عملکرد سال 1393 صاحبان مشاغل موضوع بند (ج) ماده 95 قانون مالیاتهای مستقیم ارسال می گردد. مقتضی است ترتیبی اتخاذ گردد تا توافق با اتحادیه های ذیربط حداکثر تا تاریخ 15 تیر ماه 93 انجام پذیرد.

در دستورالعمل مذکور با عنوان تفویض اختیار تعیین درآمد مشمول مالیات عملکرد سال 1393 صاحبان مشاغل موضوع بند ج ماده 95، در اجرای تبصره 5 ماده 100قانون مالیاتهای مستقیم آمده است:

بنابه اختیار حاصل از تبصره 5 ماده 100 قانون مالیاتهای مستقیم، به امور مالیاتی شهر و استان تهران و ادارات کل امور مالیاتی سایر استان ها اجازه داده می شود با رعایت موارد زیر، درآمد مشمول مالیات عملکرد سال 1393 تمام یا برخی از مودیان موضوع بند(ج) ماده 95 قانون مالیاتهای مستقیم را با نظر اتحادیه مربوط تعیین و مالیات متعلق را که قطعی خواهدبود وصول نمایند.

89 هزار میلیارد ریال مانده تسهیلات ارزی و ریالی بانک توسعه صادرات تا پایان فروردین

علی صالح آبادی، مانده تسهیلات ریالی بانک توسعه صادرات در پایان فروردین 94 را نزدیک به 21 هزار میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: این مانده تسهیلات شامل مانده تسهیلات اعطایی پرداختی، مانده پرداختی ریالی اعتبارات اسنادی و ضمانت نامه ها می شود.

به گفته وی، مانده تسهیلات ارزی بانک توسعه صادرات نیز در پایان فرودین ماه 94 نزدیک به 2420 میلیون دلار بوده است.

صالح آبادی به مجموع تسهیلات ارزی و ریالی پرداختی در پایان اسفند ماه سال 93 اشاره کرد و گفت: مجموع این تسهیلات نزدیک به 50 هزار میلیارد ریال است ضمن آنکه نسبت مطالبات غیرجاری به مانده تسهیلات در بانک توسعه صادرات در فروردین ماه سال جاری 16 درصد است.

وی با بیان آنکه با هدف تامین مالی واحدهای تولیدی و صادراتی، اولویت بانک توسعه صادرات در پرداخت تسهیلات در سال گذشته و سال جاری بر تامین سرمایه در گردش این واحدها متمرکز بوده است، اظهار داشت: تسهیلات اعطایی سرمایه در گردش در پایان اسفندماه سال گذشته بالغ بر 26 هزار میلیارد ریال و تسهیلات اختصاص داده شده است.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات سپس در خصوص تامین مالی طرح و پروژه ها نیز گفت: تا پایان سال گذشته نزدیک به 23 هزار میلیارد ریال به طرح ها اختصاص یافته است.

راه اندازی بورس ارز در قالب تابلو مجزا

محمد فطانت در پاسخ به پرسشی در خصوص چگونگی راه اندازی بورس ارز و زمان اجرایی شدن آن، افزود: البته از آنجا که بورس ارز دارای پتانسیل لازم است، می تواند به صورت بورسی مستقل عملیاتی شود.

وی با بیان آنکه، سازمان بورس معاملات آتی ارز را همانند معاملات آتی سکه در بورس کالا بررسی کرده است، اظهار داشت: قیمت سکه عبارت از نرخ اونس جهانی ضربدر قیمت روز ارز است لذا با همین منطق معاملات آتی ارز به خصوص دلار می تواند انجام شود.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، ادامه داد: با توجه به شرایط موجود و باز شدن فضای بورس و استقبالی که سرمایه گذاران خارجی برای ورود به بازار کرده اند، یکی از انتظارات این است که چشم اندازی نسبت به آینده نرخ ارز ایجاد شود.

ايجاد بيش از 3 هزار فرصت شغلي در البرز

سردار علي استاد حسيني در جلسه تبيين جايگاه سازمان بسيج مهندسين صنعتي استان البرز و گراميداشت روز صنعت و معدن كه در سالن جلسات فرماندهي سپاه البرز برگزار شد اظهار داشت : اساس كار بسيج مهندسين بر اساس و در راستاي بيانات مقام معظم رهبري در خصوص تحقق سياست هاي اقتصاد مقاومتي مي باشد كه خود شاخه اي از صنعت است.

فرمانده سپاه امام حسن مجتبي (ع) استان البرز افزود : در گذشته بسيج مهندسي در عرصه هاي عمراني، صنعتي و كشاورزي فعاليت مي كرد كه در حال حاضر اين حوزه جدا شده و هر يك از عرصه ها نيز منشاء خير و بركت به دولت خدمتگزار مي باشد.

فرمانده سپاه البرز در خصوص وضعيت صنعت در كشور گفت : امروزه صنعت نه تنها فعال نيست بلكه بسياري از اين صنايع از كار افتاده اند و ميتوان با ايجاد تغيير و تحول در آن موجب راه اندازي مجدد آن ها شد.
وي به فعاليت هاي بسيج سازندگي اشاره كرد و افزود: در سال 93 بيش از 3 هزار شغل توسط بسيج سازندگي استان توليد شد كه از جمله آن ها ايجاد كارگاه هاي صنعتي كوچك در سطح استان مي باشد.

عملياتي شدن 80 طرح اقتصاد مقاومتي در اسفراين

سرهنگ حميد معين، فرمانده سپاه اسفراين افزود: امسال، 7 ميليارد و 525 ميليون ريال با هدف اعطاي تسهيلات اقتصاد مقاومتي در قالب 14عنوان شغلي تخصيص يافته است.

«حميد معين» افزود: يك ميليارد و 800 ميليون ريال اعتبار با هدف اعطاي تسهيلات اقتصاد مقاومتي در حوزه ايجاد صنايع تبديلي اختصاص يافته است.

وي خاطرنشان كرد: از اين اعتبار 5 ميليارد و 725 ميليون ريال براي اشتغالزايي در حوزه اقتصاد مقاومتي درديگر عرصه ها به ويژه حوزه توليدي اختصاص يافته است.

فرمانده سپاه اسفراين اظهارداشت: سال گذشته نيز 8 ميليارد و 150 ميليون ريال اعتبار براي اعطاي تسهيلات اقتصاد مقاومتي به بسيج سازندگي اين شهرستان واگذار شد.

معين خاطر نشان كرد: سال گذشته 70 طرح اشتغالزايي اقتصاد مقاومتي در اسفراين فعال شد.

آغاز اعطاي تسهيلات طرح هاي اقتصاد مقاومتي در هرمزگان

سرهنگ شهرام اسكندري نسب مسئول سازمان بسيج سازندگي هرمزگان با اشاره به آغاز تسهيلات طرح هاي اقتصاد مقاومتي افزود: اين تسهيلات با همكاري بانك مهر اقتصاد به متقاضيان اعطا خواهد شد تا بتوانيم در استان هرمزگان شاهد شكوفايي طرح هاي اقتصاد مقاومتي باشيم.

وي با اشاره به جزئيات واگذاري تسهيلات 16 درصدي اظهار كرد: اعطاي اين تسهيلات از تاريخ 25 خردادماه 94 آغاز و تا پايان سال ادامه خواهد داشت.

مسئول سازمان بسيج سازندگي هرمزگان، با بيان اينكه براي تسهيلات مذكور بودجه اي در حدود 13 ميليارد تومان در نظر گرفته شده است گفت: در حال حاضر 10 ميليارد و 220 ميليون تومان براي اعطاي وام آزاد شده و 30 درصد مابقي بودجه تا مهرماه در اختيار سازمان بسيج سازندگي هرمزگان قرار داده خواهد شد.


پایان پیام/

کد خبر 471650

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha