به گزارش خبرنگار سرویس قرآن و معارف خبرگزاری شبستان ، اصلانی ، رئیس بسیج جامعه زنان کشور در نشست غرفه خانواده رسانه ای با اشاره به اینکه بحث و موضوع خانواده یک موضوع مهم ، کلان و راهبردی است ، اظهارداشت : بسیج زنان قدم های بزرگی در تحکیم ، تعالی و توقویت خانواده برداشته است .
وی با اشاره به اینکه اگر واقع بینانه نگاه کنیم ، نهاد خانواده در کشور با آسیب مواجه شده است ، افزود : البته هنوز پایه های خانواده سست نشده است وخانواده شاخص اصلی کشور است و بسیاری از کشور های جهان و اسلام و غرب خواستار دریافت الگوی استحکام بخشی ایران برای خانواده ها هستند.
اصلانی با اشاره به اینکه آسیب های متعددی گریبان گیر خانواده هاست که اگر چاره نشود ، بحران آفرین خواهد بود ، گفت : یکی از آسیب های خانواده ها جمعیت است که با کوچک شدن خانواده ها ، عدم استحکام و ترویج فردیت اتفاق می افتد .
رئیس بسیج جامعه زنان کشور اضافه کرد : کاهش تعداد فرزند ، فردگرایی را بدنبال دارد و موجب تک بعدی شدن فرزندان می شود که در این خصوص فرزند مهارت های زندگی کمتری را در محیط خانه آموزش می بیند و مهارت ارتباطی ناقصی را فرا می گیرد که در نهایت تعاملات جامعه را مشکل می کند.
وی کاهش جمعیت خانواده ها را یک آسیب جدی برشمرد و افزود : امیدواریم با برنامه ریزی های لازم مرتفع شود اما در زمینه جمعیت دل نگرانی هایی برای خانواده ها وجود دارد و قوانین مرتبط نیز اجرایی می شود و حتی در برخی مناطق کشور هنوز همان آموزش های تنظیم خانواده گذشته ارائه می شود.
اصلانی ادامه داد : در بحث کاهش جمعیت رسانه ها به میدان بیایند و با آسیب شناسی موضوع ؛ قوانین روی زمین مانده را مطالبه کنند.
رئیس بسیج جامعه زنان کشور با اشاره به آسیب دیگر خانواده ها که در پی آن نهاد خانواده در غرب به سوی فروپاشی رفته است ، گفت : مهارت هایی باید از سوی خانواده ها به فرزندان ارائه شود که در حال حاضر به نهادهای مدنی سپرده شده است و خانواده عملا خلغ سلاح شده است و به جای آنکه آن نهادها به کمک خانواده ها بیایند ، باری شده اند.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون آموزش و پرورش ، مهدکودک ها و دانشگاهها هرکدام یک نوع خاص آموزش را ارائه می کنند ، افزود: نهادها باید با خانواده هماهنگ شوند اما هم اکنون خانواده ها از این نهادها درس می گیرند .
اصلانی اضافه کرد : خوشا بحال خانواده هایی که کودکانشان در محیط خانواده نه در مهدکودک ها رشد می کند زیرا ارتباطات و تعاملات با خانواده موجب بهتر تربیت شدن فرزندان می شود.
رئیس بسیج جامعه زنان کشور با اشاره به اینکه براساس تربیت مبتنی بر دین 7 سال اول زندگی فرد دوران پراهمیت است ، تصریح کرد : در این 7 سال نباید آموزش های کلاسیک عرضه شود در حالی که در نوع آموزش های جدید از سه سالگی آموزش می دهند که البته این روش نیز کارشناسی شده است اما باید این دو نگاه و روش تلفیق شود.
وی با بیان اینکه فرزندان چند نسل قبل با فراگیری آموزش های لازم در دوران کودکی در محیط خانواده مسئولیت پذیرتر و منظم تر بودند ، افزود : مهدکودک ها باید در تربیت فرزندان به خانواده ها کمک کنند اما متاسفانه برعکس شده است و هم اکنون در این محیط ها آموزش هایی به فرزندان ارائه می شود که گاه مطلوب خانواده ها نیست.
اصلانی با اشاره به اینکه برخی از فرزندان امروز دچار یک تناقض هستند ، گفت : فرزندان امروز چون کودکی آزادانه و خوبی طی نکرده اند با وجود سن 17 یا 18 سال هنوز بچه هستند ، در حالی در زمان جنگ تحمیلی فردی 16 یا 17 ساله فرمانده جنگ بود.
رئیس بسیج جامعه زنان کشور با اشاره به اینکه دوری از خانواده موجب کودک باقی ماندن فرزند می شود ، افزود : فرزندان در محیط آموزش دانشگاه کاملا از خانواده منقطع می شوند و امروز خبر رسیده در برخی از دانشگاه ها به دنبال ارتباط با خانواده ها هستند.
وی با بیان اینکه در برخی خانواده های سنتی مادر یا پدر خانواده از فرزندش که ازدواج کرده کاملا باخبر است ، افزود : خانواده دائما با فرزند ارتباط برقرار می کند و کمک رسان اوست.
اصلانی با اشار به اینکه مقام معظم رهبری در منشور ، خانواده را محور برشمردند و خانواده را مهمترین مسئله کشور نامیدند ، تصریح کرد : اگر بنا بر مصوبه شواری عالی انقلاب فرهنگی برای هر اقدام کشئر پیوست فرهنگی با شاخص دانستن خانواده تهیه شود ، مشکلات کاهش خواهد یافت.
رئیس بسیج جامعه زنان کشور با بیان اینکه پینهاد مقام معظم رهبری برای ایجاد یک ستاد عای زنان و خانواده که بصورت فراقوه ای تلاش کند ، گره گشا خواهد بود ، افزود : تشکیل این ستاد بسیاری از فعالیت های پراکنده این حوزه را منظم خواهد کرد زیرا هم اکنون نهادهای بسیاری با سلایق مختلفی در این حوزه مشغول به کار هستند که گاه با سیاست های دولت ها نگاه های این نهادها هم تغییر می کند اما این ستاد عالی می تواند چارچوب کلی و اصلی حرکت این نهادها را مشخص کند.
وی با بیان اینکه نهادهای مختلفی از جمله بسیج زنان پیشنهادهای لازم و طرح های خود را برای تشکیل این ستادعالی تقدیم دفتر مقام معظم رهبری کرده اند ، گفت : براساس اعلام دفتر معظم له ، پیشنهادها و طرح ها جمع بندی شده و برای تصمیم گیری نهایی به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی ارسال شده است.
نظر شما