به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمدحسن اکبری مطلق، مدیر کل سازمان بهزیستی خراسان جنوبی، امروز(30 خرداد) در کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان، اظهار کرد: محدودیت زمانی، نبود منابع علمی جامع در زمینه آسیب های اجتماعی و عدم تخصیص اعتبار کافی برای عملی کردن برنامه ها از دیگر مشکلات اجرایی در کاهش و پیشگیری از آسیب های اجتماعی در استان است.
وی تصریح کرد: در راستای اجرایی کردن و تنظیم سند اجتماعی، برای هر کدام از دستگاه ها سندی عملیاتی به صورت پنج ساله و سالانه تنظیم شده است.
وی آسیب های اجتماعی را از اولویت های نظام اجتماعی در خراسان جنوبی دانست و گفت: با همفکری و اجرایی کردن برنامه های خرد و کلان در جلسات کارگروه می توان این آسیب ها را کاهش داد.
مدیر کل سازمان بهزیستی خراسان جنوبی با بیان اینکه پیشگیری از آسیب های اجتماعی در هر جامعه نیاز به شناخت علمی دارد، خاطر نشان کرد: ضرورت پرداختن به مسئله و بیان واقعیت ها از اهم اموری است که مسئولان باید متذکر آن باشند.
اکبری مطلق ادامه داد: اطلاع رسانی و آگاهی، شناسایی افراد آسیب پذیر و اقدامات توانمند سازی از سطوح پیشگیری از این آسیب ها است.
وی اذعان کرد: مجموعه مقالات همایش دو سالانه آسیب های اجتماعی در دو جلد 400 صفحه ای در حال ویراستاری است که به زودی به چاپ می رسد.
مدیر کل سازمان بهزیستی خراسان جنوبی اظهار کرد: برای هر دستگاه یک برنامه عملیاتی مستقل میان مدت طراحی شده که پس از اجرای این برنامه برای ارزیابی فعالیت ها، جدول ارزشیابی در پایان هر 3 ماه پیش بینی و پیشنهاد می شود.
حجت الاسلام محمدباقر باقری، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی، با بیان اینکه قاچاق مواد مخدر در رتبه نخست جرایم در این استان قرار دارد، اظهار کرد: قاچاق مواد مخدر 42درصد درسال گذشته نسبت به سال 88 افزایش داشته است.
وی تعداد پرونده های ورودی قاچاق مواد مخدر در سال 88 را چهار هزار و 73 فقره عنوان کرد و بیان داشت: این میزان در سال گذشته به پنج هزار و 794 فقره پرونده افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه اعتیاد و استعمال مواد مخدر زیربنای بسیاری از جرایم بوده و دومین آسیب اجتماعی در این استان است، تصریح کرد: سومین نوع آسیب اجتماعی در این استان توهین است که این نوع جرم نشانگر افت اخلاقی و عدم رعایت مسائل اخلاقی در روابط اجتماعی جامعه است.
مدیر کل سازمان بهزیستی خراسان جنوبی با بیان اینکه ضرب و جرح در ردیف چهارم آسیب های اجتماعی این استان قرار دارد، عنوان کرد: در این راستا تعداد دو هزار و 876 فقره پرونده در سال 88 و سه هزار و 320 فقره در سال گذشته تشکیل شده که رشد 15 درصدی داشته است.
حجت الاسلام باقری، مواد مخدر را جزء جرائم و آسیب های مطرح در سطح کشوری دانست و یادآور شد: در سال 2007 مواد مخدر به عنوان جرم اول جهان شناخته شده و از این حیث مقامات امنیتی و انتظامی باید بیش از پیش توجه و برنامه ریزی کنند.
پایان پیام/
نظر شما