به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، محمد حسین اسماعیل زهی یکی از معتمدین اهل سنت سیستان و بلوچستان امروز(15 تیرماه) در بیست و چهارمین گردهمایی سالانه سران و معتمدین استان بیان داشت: روزی مسلمانان ابهت داشتند، وقتی نام مسلمانان گرفته می شد، بر بدنه کفر لرزه وارد می شد، ولی امروز بر همه مسلمانان ظلم و ستم روا می شود.
وی افزود: از یمن، سوریه، عراق، افغانستان، پاکستان، میانمار گرفته تا همه مسلمانان در ستم کفر قرار دارند و این به دلیل آن است که ملت های این کشورها آن وظیفه خود را که وحدت است فراموش کرده اند.
یکی از معتمدین اهل سنت سیستان و بلوچستان تصریح کرد: امروز عده ای به نام اسلام، مسلمانان را قتل عام می کنند، در حالی که اگر از آنها سوال شود که چرا این کار را می کنید آنها می گویند برای اصلاح جامعه، مسلمین را می کشیم.
اسماعیل زهی خاطرنشان کرد: مسلمان مواظب باشند زیرا که همین گروه که تمرد می کنند و خون می ریزند و قداست خانه خدا را می شکنند این گروه مفسد هستند.
وی افزود: آنهایی که در مساجد انتحاری می کنند و مردم نمازگزار را در هنگام عبادت به خاک و خون می کشند، خداوند می گوید همین گروه مفسدون هستند.
یکی از معتمدین اهل سنت سیستان و بلوچستان با بیان اینکه به ملت شریف ایران و دنیای اسلام با جرات تمام به عنوان یک بلوچ از سیستان و بلوچستان می گویم که هر مسلمانی که بخواهد اتحاد مسلمین را حفظ کند باید از مردم سیستان و بلوچستان الگو بگیرند.
اسماعیل زهی ادامه داد: همانطور که مردم استان با هم رفاقت و همدلی دارند، علمای شیعه و سنی بر تقویت رفاقت و همدلی تلاش کنند تا خدای نکرده دشمن نتواند بر وحدت آنان خللی ایجاد کند.
وی افزود: این تنوع قومیتی و مذهبی که در استان وجود دارد در هیچ جای دنیا وجود ندارد و باید این تنوع در راستای اهداف نظام حفظ شود.
یکی از معتمدین اهل سنت استان، آیت الله سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان را مورد خطاب قرار داد و خاطرنشان کرد: آیت الله سلیمانی ترتیبی اتخاذ کنند که نشست دوستانه بین علما و ریش سفیدان، معتمدین و نخبگان استان با رهبری برگزار شود.
همچنین نماینده اقوام و طوایف تشیع سیستان و بلوچستان در ابتدای این گردهمایی خاطرنشان کرد: تشکیل اتاق فکر برای بزرگان، معتمدین و ریش سفیدان در استانداری، برگزاری کارگاه های تخصصی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به منظور به روز رسانی اطلاعات معتمدین و ریش سفیدان، کمک به تشکیل شرکت های دانش بنیان، توسعه فعالیت های فنی و حرفه ای در سراسر استان، ایجاد مراکز درمانی، تخصصی و فوق تخصصی برای بیماران صعب العلاج و پیگیری انتقال آب برای تمام شهرهای استان از سواحل عمان پیشنهاداتی است که از سوی اقوام و طوایف تشیعه استان به مدیران اجرایی ارائه می شود.
محمدرضا سردار شهرکی تصریح کرد: توجه جدی به اشتغال در استان، تاسیس کارخانجات بزرگ، توسعه نقل و انتقال علمی در تمام استان، بازنگری در طرح انسداد مرزی در سیستان، پرورش شتر مرغ، گسترش تولید گیاهان دارویی، توجه به مسائل زیست محیطی، اهتمام جدی در احیای تالاب هامون و توسعه فعالیت های معدنی در استان از دیگر پیشنهاداتی است که از سوی اقوام و طوایف تشیع استان به مدیران اجرایی ارائه می شود.
پایان پیام/
نظر شما