فیلمسازان ارزش‌های دینی را در لایه‌های درونی فیلم بگنجانند

یک فیلم‌ساز و کارگردان سینما گفت: فیلم‌سازان با هنرمندی هرچه بیشتر مفاهیم و ارزش‌های دینی را در لایه‌های درونی فیلم بگنجانند و از ارائه پیام مستقیم و شعاری بپرهیزند.

علی عطشانی، فیلم‌ساز و کارگردان سینما، صبح امروز(30خرداد) به خبرنگار شبستان در اردبیل، گفت: پیشنهاد می‌دهم مدیران گروه‌های مختلف رسانه ملی با دیدن فیلم‌های کوتاه و بلند جشنواره «میلاد سرخ» برگزیده‌های آن را در فرصت مناسب از رسانه ملی پخش کنند چرا که این هم برای مخاطب سیما مفید به ‌نظر می‌رسد و هم در تشویق سازندگان آثار مؤثر خواهد بود.


وی افزود: باید تعریفی از سینمای دینی ارائه کنیم که در این مجال نمی‌گنجد اما فیلمساز با هنرمندی هرچه بیشتر باید مفاهیم دینی و ارزش‌های آن را در لایه‌های درونی فیلم بگنجاند و از ارائه پیام مستقیم و گاه شعاری بپرهیزد.


این نویسنده و کارگردان درباره لزوم ساخت آثاری برای تحکیم و ترویج فرهنگی دینی، گفت: زندگی‌های امروزی و شهری پر از مشغله و گرفتاری‌های مختلفی است، انسان عصر حاضر به سمت زندگی مکانیزه سوق داده شده و ناخواسته و با وجود فطرت باطنی از دین و ارزش‌های آن دور می‌شود، در این اوضاع و احوال از ابزارهایی که می‌تواند در دنیای امروز بر روحیات انسان تأثیری بسزا داشته باشد و برای ساعاتی انسان را از زندگی روزمره خود جدا کرده و با نگاهی درست و عمیق به دین و ارزش‌های آن مخاطب را به سمت مفاهیم ارزشمند دینی سوق دهد، سینما است.


عطشانی تصریح کرد: این نوع آثار تأثیر مناسبی روی مخاطب نخواهد داشت، اما آثاری که بتواند تماشاگر را به تفکر وادار کند می‌تواند در این زمینه موفق عمل کند.


گفتنی است، علی عطشان متولد 1357 تهران، فارغ‌التحصیل رشته کامپیوتر است. وی فعالیت فیلمسازی خود را از سال 1375 با ساخت فیلم داستانی حبیب آغاز کرد.


از دیگر فعالیت‌های وی در مقام کارگردانی می‌توان به فیلم‌های «شش نفر زیر باران»، «دموکراسی تو روز روشن»، «پوست موز» و «یک قدم تا خدا» اشاره کرد.


پایان پیام/

کد خبر 47043

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha