به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد، حمید قبادی شنبه گذشته(13 تیر) در جلسه هماندیشی با طراحان مد و لباس اسلامی ایرانی شرکتکننده در دهمین نمایشگاه بینالمللی قرآن و عترت اظهار داشت: با نام گرفتن لباس به عنوان یک محصول فرهنگی در سال 85، کارگروه مد و لباس کشور در سال 89 عملا فعالیت خود را آغاز کرد.
وی افزود: همه نهادها از جمه دانشگاه ها، باید در جهت ترویج و فرهنگ سازی مد و لباس به عنوان یکی از الزامات فرهنگی تلاش کنند.
دبیر کارگروه مد و لباس کشور با اشاره به تلاش های نهادهایی همچون همچون وزارت صنعت و معدن، علوم، کار و رفاه اجتماعی و فرهنگ و ارشاد، تصریح کرد: علیرغم فعالیتهای انجام گرفته، ما نیازمند تغییر نگرش به مقوله مد و لباس هستیم.
قبادی خاطرنشان کرد: کارگروه مد و لباس کشور، سهم بزرگی در الگوسازی پوشش و مد اسلامی و ایرانی دارد که اوج فعالیت این کارگروه در سال 91 بوده است.
وی از لباس و پوشش، به عنوان دومین رویکرد برای شناخت فرهنگ جامعه نام برد و گفت: البته مد و لباس موضوعی جدید در کشور بوده و ما در حال انسجام بخشی به فعالان و طراحان این عرصه هستیم.
دبیر کارگروه مد و لباس کشور افزود: پوشش هر فرد نشاندهنده فکر، رفتار، سیاست جامعه، آداب و فرهنگ وی است که این مهم در دوران پیش از انقلاب اسلامی مغفول مانده بود.
قبادی با بیان اینکه تا کنون 200 مؤسسه طراحی مد به سبک اسلامی و ایرانی درخواست اخذ مجوز برای مدسازی و الگوسازی ارائه کرده اند، اظهار داشت: راهاندازی مجموعههای تک منظوره عفاف و حجاب، توجه بهتر به مباحث آموزشی در این زمینه، نزدیک شدن الگوهای لباس با استانداردهای جهانی اما با رعایت اصول ایرانی اسلامی از جمله مهمترین اقدامات و برنامهها در بخش هویتبخشی دستاندرکاران مد و لباس در استانهای مختلف است.
وی خاطرنشان کرد: تولید پوششها و لباسهای ایرانی ـ اسلامی ثمرات بسیاری از جمله کاهش فعالیت های گشت ارشاد را به همراه دارد؛ لذا باید زمینه برپایی نمایشگاه های مد و لباس را در تمامی استان ها فراهم کنیم.
پایان پیام/
نظر شما