جنگ نرم به واحدی درسی در دانشگاه‌های غرب تبدیل شده است

مسئول حراست مرکز پژوهش و تحقیق مجلس از کلاسیک و دانشگاهی شدن جنگ نرم در دانشگاه های غرب خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بوشهر، مجید پریزاد مسئول حراست مرکز پژوهش و تحقیق مجلس، ظهر امروز (21 آذر) در همایش دانشجوی ایرانی الگوهای اسلامی در خورموج به بحث جنگ نرم دشمن علیه ایران اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: ما سلاح‌های هسته‌ای خطرناک نداریم، اما دشمنان با ما دشمنی می‌کنند و این در حالی است که کشورهای دیگری که اطراف ما هستند، سلاح هسته‌ای دارند و در حال حاضر بمب هم آماده کرده‌اند ولی حساسیتی نسبت به آن‌ها نیست.

 

وی با بیان اینکه امروز جنگ نرم به‌عنوان جنگ روانی وارد دروس دانشگاهی شده است، افزود: جنگ نرم در طول تاریخ وجود داشته ولی چند دهه‌ای است که کلاسیک و دانشگاهی شده و برای آن طرح، درس می‌دهند، جزوه و کتاب تهیه کردند.


مسئول حراست مرکز پژوهش و تحقیق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بنیانگذار جنگ نرم آمریکایی‌ها هستند، تصریح کرد: آمریکایی‌ها بعد از جنگ جهانی دوم جای خود را با انگلیس در ابر قدرت بودن در جهان عوض کردند و انگلیس اختیارات خود را به آمریکا تفویض کرد.


این کارشناس مسائل سیاسی عنوان داشت: در زمانی که آمریکایی‌ها با اتحاد جماهیر شوری درگیر بودند در دوران جنگ سرد کارهایی را آغاز کردند اما به‌عنوان جنگ نرم نبود.


پریزاد خاطرنشان کرد: نخستین تجربه جنگ نرم آمریکایی‌ها در لهستان بود و نخستین جرقه جنگ نرم یا انقلاب مخملی در سال 1984در لهستان زده شد.


مسئول حراست مرکز پژوهش و تحقیق مجلس شورای اسلامی گفت: دشمن با جنگ نرم، امروز کتاب و جزوه طراحی و ارائه می‌کنند، آنها بومی‌سازی را راس این جنگ قرار داده‌ و برای هر کشوری نمونه خاص خودش را طراحی کردند.


وی به فرمایشات مقام عظمای ولایت در بحث جنگ نرم اشاره کرد و افزود: رهبر می‌فرمایند جنگ نرم یعنی جنگ به وسیله ابزارهای فرهنگی به وسیله نفوذ، دروغ، شایعه‌پراکنی و جنگ نرم امروز با ابزارهای که در دنیای حاضر وجود دارد، ابزارهای ارتباطی که تا 15 سال قبل نبود، گسترش پیدا کرده است.


پریزاد تصریح کرد: یکی از ویژگی‌هایی جنگ نرم تغییر قالب و ماهیت جامعه است و می‌خواهد جامعه را که دارای ماهیت است تغییر بدهد و یک ماهیت جدید به جای آن بگذارد و دومین ویژگی که جنگ نرم دارد تدریجی و آرام بودن آن است.


پایان پیام/

کد خبر 4702

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha