تربیت زندانیان به عنوان هنرمند خلاق کمک ارزشمندی به خانواده هایشان است

خبرگزاری شبستان: معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گفت: اگر بتوانیم زندانیان را یک هنرمند خلاق تربیت کنیم می توانیم بسیار بیشتر به آنها کمک کنیم تا دیگر باعث رنج خود، خانواده و جامعه نباشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری، بهمن نامور مطلق معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری در راستای آموزش صنایع دستی به زندانیان و توانمند سازی این گروه میان معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی و سازمان زندان ها گفت: کاری که با منعقد شدن این تفاهم نامه صورت می گیرد بسیار مقدس است، البته نه اینکه قبلا انجام نمی شده بلکه باید مورد ساماندهی قرار گیرد. خدمت به زندانی ها کاری شایسته و پربرکت است این خدمت انواعی دارد که بعضی با جشن و گلریزان انجام می دهند و سازمان میراث فرهنگی به گونه ای متفاوت سعی در کمک به این گروه داریم.

وی ادامه داد: اگر بتوانیم این افراد را یک هنرمند خلاق تربیت کنیم می توانیم بسیار بیشتر به آنها کمک کنیم تا دیگر باعث رنج خود، خانواده و جامعه نباشند. اینکه بتوانیم زندانی را دچار نوعی دگردیسی کنیم و اورا از یک بزهکار اجتماعی به فردی خلاق تبدیل کنیم بسیار مهم است، اعتقاد داریم که هنرهای سنتی سرشتشان فرهنگ و معنویت است و این گونه است که یاری گر هستند.


نامور مطلق افزود: این یک کار و ماموریت جدی برای ماست و به نوعی یک فعالیت مقدس ایرانی اسلامی است و البته نوع آموزش هم باید در این زمینه متفاوت باشد، وقتی می خواهیم نظام آموزشی را در زندان داشته باشیم بایدبه گونه ای باشد تا بتواند روحیه زندانی را متحول سازد و فردی دیگر را به خانواده تحویل دهد.

معاون صنایع دستی سازمان با اشاره به خلاء های آموزشی در کشور گفت: وجود بزه نشان از خلاء در نظام آموزشی است که باید سعی کرد این کمبودها اصلاح شود، باید بتوان زندانی را از رخوت زندان رهانید و اورا به فردی موثر و فعال در جامعه تبدیل کرد.

وی یادآور شد: خوشحالیم که امروز شما و ما قدم در این راه پر از خیر و برکت گذاشته ایم و امیدوارم با همکاری هم و توجه به اصل اصلاح در این راه برسیم.

در ادامه این نشست ابوالفضل حجتی پور معاون سلامت سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی گفت: از توجه شما به مقوله زندان با نگاه اصلاحی تشکر می کنم، زندان با قوانین اولیه اسلام سازگاری ندارد و اگر پذیرفته شده است به دلیل قوانین ثانویه است، در قوانین ما زندان محل اجرای حبس است و وظیفه اصلی زندان اجرای حبس در یک مکان و شرایط مناسب است ولی انطور که باید مورد تایید نیست و همواره کاهش این امر بیشتر مورد نظر است.


وی تاکید کرد: اگردر چرخه زندانی شدن روند اصلاح صورت نگیرد بعد از آزادی روند بزه و جرم دوباره صورت می گیرد. به همین منظور ما معتقد هستیم که اصلاح و تربیت از وظایف زندان است.


وی افزود: این وظیفه اصلاح و تربیت گاهی از عهده سازمان خارج است و برای افزایش آن نیاز به تعاون و همکاری دستگاه های دیگر با سازمان زندان ها دارد.


حجتی پور ادامه داد: بخش عمده فعالیت زندان ها مربوط به اشتغال است و بخش عمده این امر نیز به صنایع دستی به خاطر سهل و الوصول بودن است که می توان آن را در داخل زندان ها بکار برد.

وی افزود: خوشحالیم که این  تفاهم نامه در راستای توانمند سازی زندانیان منعقد می شود و امروز با امضای این تفاهم نامه و اعلام آن به کلیه استان هامی توانیم با کاهش بزهکاران و نیز توانمند سازی زندانیان قدم موثری در سالم سازی جامعه بردایم.

گفتنی است، در پایان این نشست تفاهم نامه همکاری میان معاونت صنایع دستی سازمان و سازمان امور زندان ها منعقد شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 470198

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha