به گزارش خبرگزاری شبستان کتاب "چیستی انسان در اسلام" به قلم محمد تقی سهرابی فر از سوی سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی روانه بازار نشر شد.
بر اساس این گزارش، روشن ترین آگاهی انسان از عالم هستی، آگاهی او از خویشتن است از این رو انسان به عنوان موضوع آگاهی، پنجرهای باز به سوی جهان هستی، و بهترین نکته شروع برای جهانشناسی و خداشناسی است. بر همین اساس ادیان الهی بر خودشناسی تأکید بسیار دارند.
این گزارش می افزاید: نویسنده در این کتاب به موضوعاتی همچون سرشت و فطرت انسان، ساحتهای وجودی او و نمودهای انسان در متون اسلامی پرداخته است.
در بخشی از این اثر عنوان شده است: همه شاخه های علوم انسانی که هر کدام درباره هستها و بایدهای انسان سخن میگویند، میتوانند با مراجعه به دین، نگاه خالق انسان به انسان را دریافته و با دیدی فراخ تر و ژرف تر، انسان را فهم کنند. شناخت جامع انسان پیش نیاز همه سیاست گزاران امور بشری است و تلاش آنان در هر ساحتی اعم از فرهنگ، اقتصاد تعلیم و تربیت، سیاست و... براساس شناخت انسان است. در نظر نگرفتن ابعاد وجودی انسان، تمایلات و گرایشهای شکفته و ناشکفته، ثابتها و متغیرهای او، انسانی غیر واقعی و ناموزون را ترسیم خواهد کرد و دانشهای مبتنی بر آن همچون بنای کژبنیاد خواهد بود.
بنا به گزارش روابط عمومی سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کتاب "چیستی انسان در اسلام " از دو بخش با عناوین انسانشناسی و فطرت و ساحتها و نمودهای انسان تشکیل شده است.
گفتنی است، کتاب "چیستی انسان در اسلام" با شمارگان 300 نسخه، در 428 صفحه و بهای 25000 تومان منتشر شده است.
پایان پیام/
نظر شما