شهيد بهشتي احياگر تفكر ديني/انفجار مسجد شيعه در كويت، بازتاب تفكرات انحرافي ضد شيعه

خبرگزاري شسبستان: رئيس پژوهشگاه مجمع جهاني تقريب مذاهب از شهيد بهشتي به عنوان احياگر تفكر ديني در دنياي معاصر و پيشرو در ايجاد گفتمان با جوان ها ياد كرد و گفت: انفجار مسجد شيعه در كويت و شهادت مسلمانان، بازتاب تفكرات انحرافي ضد شيعه است كه بايد مسلمان با اتحاد و يكپارچگي به اينگونه از كارهاي وحشيانه، جواب محكم دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از قائم شهر، حجت الاسلام محمد حسين مختاري، رئيس پژوهشگاه مجمع جهاني تقريب مذاهب، شب گذشته (7تير) در مراسم گراميداشت شهيد آيت الله بهشتي و 72 تن از يارانش در مسجد جامع چمازكتي اين شهر، گفت: اين مجلس جهت گراميداشت حماسه هفتم تير برگزار شد، شهدايي كه براي عشق به نهضت و ارزش هاي والاي انقلاب اسلامي ايران قيام و جانشان را  نثار كردند.

 

وي به ماه مبارك رمضان اشاره كرد و افزود: ماه رمضان، ماه عبادت، راز و نياز با خدا، نزول قرآن، توجه و التفات به ذات اقدس الله است.

 

حجت الاسلام مختاري اظهار كرد: عبادت، راز و باطني دارد كه راجع به روزه آن هم بعد تكليفي آن در قرآن آمده است كه «روزه بر مسلمانان واجب شده است و حدودش نيز مشخص است» كه اين شكل و فرم عبادت است اما درباره راز عبادت در قرآن اينچنين آمده كه «عنوان فلسفه عبادت چرا روزه، نماز و قرآن اهميت دارد و چرا اين عبادات، انجام مي شود».

 

تقوا، محور كرامت انسان ها است

 

وي با اشاره به اينكه قرآن تمام اين اعمال را براي حصول به تقوا مي داند، بيان كرد: از تقوا به عنوان كرامت ياد شده كه كرامت از صفات فرشتگان است اما در تقوا، محور كرامت انسان ها است.

 

حجت الاسلام مختاري ابراز كرد: انسان با تقوا و كرامت دو وجه پيدا مي كند كه نماد ظاهري كه در قرآن به عنوان نعمت هاي جنت، نويد داده شده است و وجه ديگر، مقام عنداللهي است كه به واسطه روزه، حاصل مي شود، عبادتي كه انسان را به مرحله عبوديت و بندگي به پيشگاه خدا مي رساند.

 

وي گفت: پيامبر(صلي الله عليه و آله و سلم) قبل از پيغمبري و رسالتش به مقام عبوديت رسيد كه در روايت آمده كه قبل از اينكه آن حضرت به مرتبه رسالت برسد، خدا به عنوان عبدالله از وي، ياد مي كند به معناي آنكه ابتدا در عبوديت قرار مي گرفت و سپس به رسالت والايش، نائل شد.

 

انسان روزه دار به مقام عنداللهي دست پيدا مي كند

 

حجت الاسلام مختاري اظهار كرد: انسان روزه دار به مقام عنداللهي دست پيدا مي كند و از ماديات، تنگناهاي طبيعت خرج مي شود و به افق متعالي حركت مي كند و به مقام ربوبي نائل مي شود.

 

وي بيان كرد: در ماه رمضان، انسان شوق دارد كه به مقام بالا و اوج بندگي و وارستگي دست پيدا كند چرا كه عبادت به معناي عشق و وحدت با الله است.

 

حجت الاسلام مختاري ابراز كرد: از پيامبر(صلي الله عليه و آله و سلم) آمده كه با فضيلت ترين انسان، كسي است كه با عبادت معامله كند و با پروردگار دوست شود و از اعماق جانش، خدا را بخواهد.

 

وي در ادامه سخنانش به شهداي هفتم تير به ويژه شهيد بهشتي و 72 تن از يارانش اشاره كرد و افزود: آنها به پروردگار نظر كردند و به مقام بالايي دست يافتند كه هنوز اين مقام ارزشمند، پا برجاست.

 

حجت الاسلام مختاري با اشاره به اينكه شهيد بهشتي در زمان حياتش در اين دنيا، مدتي در هامبورگ آلمان زندگي مي كرد، گفت: ماموريت يافتم كه به دفتر شهيد بهشتي در هامبورگ آلمان روم و اسناد و مكاتبات در آن سال ها را جمع آوري كنم كه به صورت كتاب، چاپ شود اما آن مكاتبات به مسلمانان و غير مسلمانان، نوجوان تا اساتيد دانشگاه بود كه اين مورد نشان مي دهد، شهيد بهشتي با افراد بسياري در سنين و شغل هاي مختلف، ارتباط داشت.

 

وي با بيان اينكه شهيد بهشتي، متخصص به علوم قديم و جديد و حوزه بود و در هامبورگ آلمان كه مركز فعاليت هاي اسلامي به شمار مي رفت، صدها مسيحي را با اسلام آشنا كرد و آنها شيعه شدند، اظهار كرد: آيت الله بهشتي با زبان جوانان، آشنا بود و در ايجاد گفتمان با جوان ها، پيشرو محسوب مي شود.

 

حجت الاسلام مختاري  بيان كرد: يكي از برادران اهل سنت مي گويد كه بهشتي در هامبورگ، آئينه تمام نماي جدش، پيامبر (صلي الله عليه و آله و سلم) بود و برخورد، رفتار، نحوه گفتگو با دوست و دشمن مانند حضرت محمد (صلي الله عليه و آله و سلم)، مشابهت زيادي با آن بزرگوار داشت كه جوانان را به اسلام و به ويژه اسلام علوي، راهنمايي مي كرد.

 

وي ابراز كرد: متفكران بزرگ فلسفه غرب در آلمان زندگي مي كردند اما شهيد بهشتي، متفكري بزرگ در فلسفه اسلام بود كه در برابر ماركسيست ها، نفاق و فلاسفه غرب، مقاومت كرد.

 

شهيد بهشتي، هويت اسلامي جامعه را زنده كرد

 

حجت الاسلام مختاري گفت: شهيد بهشتي يكي از متفكراني بود كه به علوم حوزه و دانشگاه مسلط بود و فكر ديني در دنياي معاصر را احيا كرد كه با احياي فقه ديني، دين را به گونه اي تفسير كرد كه پاسخگوي شبهات زمان بود و هويت اسلامي جامعه را زنده كرد تا آحاد و دينداران جامعه از اينكه دين دارند، احساس غرور كنند.

 

وي اظهار كرد: روشي كه شهيد بهشتي و مطهري در پيش گرفتند، تفسير درست و پاسخگوي زمان و زمانه بود بنابراين از شهيد بهشتي مي توان به عنوان احياگر فكر ديني در دنياي معاصر ياد كرد.   

 

حجت الاسلام مختاري بيان كرد: دين در زمان شهيد بهشتي از دو طرف مورد هجمه بود يكي كج انديشان نسبي گرا كه برداشت ناقص خود را از دين، ديني كه فرا زماني بود؛ ترويج مي دادند و ديگر كج انديشان دنياطلبي كه معترض به اصالت دين شدند و دين را از عرصه بشر خارج مي كردند تا دين و مفاهيم ديني را تحريف كنند و صورت تحريف شده دين را عرضه كنند.

 

وي به حال حاضر اشاره كرد و افزود: تفسيرها و تحريف هاي ناقص اكنون در قالب داعش و سلفي، ظهور پيدا مي كنند كه در پشت اين فرقه هاي انحرافي، فكر و تاملي نهفته است.

 

انفجار مسجد شيعه در كويت، بازتاب تفكرات انحرافي ضد شيعه است

 

حجت الاسلام مختاري ابراز كرد: انفجار مسجد شيعه در كويت، بازتاب تفكرات انحرافي ضد شيعه است اما تمام مذاهب اسلامي بايد به سمت اتحاد و يكپارچگي بيشتر حركت كنند.

 

به گزارش شبستان، مراسم گراميداشت شهداي هفتم تير هر ساله با شكوه و حضور گسترده علاقه مندان در كانون فرهنگي و هنري شهيد بهشتي مسجد جامع روستاي چمازكتي قائم شهر، برگزار مي شود.

 

پايان پيام/ 

 

کد خبر 468975

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha