دانش آموزان، والدین و جوانان گروه هدف مداخلات پیشگیری از اعتیاد

خبرگزاری شبستان: مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، گفت: دانش آموزان، والدین و جوانان سه گروه هدف در زمینه مداخلات پیشگیری از اعتیاد هستند.

مرضیه اخباری، مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، به مناست هفته ملی مبارزه با مواد مخدر به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: نقش والدین در پیشگیری از اعتیاد ضروری سازنده و موثر است لذا این واحد سلامت روانی در سال 93 با برگزاری 41 کارگاه آموزش های لازم به 560 مادر کودکان 2 تا 12 سال را ارائه کرد.

 

وی، شعار امسال روز جهانی مبارزه با مواد مخدر با عنوان"بیاییم زندگی مان، جامعه مان و هویتمان را عاری از مواد مخدر بسازیم" تاکید کرد و گفت: طی برگزاری  115 جلسه آموزشی در سه ماهه نخست امسال نیز یک هزار و 756 نفر آموزش دیدند.

 

به گفته وی، پنج هزار نفر شرکت کننده از اقشار مختلف مردم طی 225 جلسه زیر پوشش برنامه های پیشگیری از اعتیاد واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار گرفتند.

 

*برگزاری 28 کارگاه مهارت های زندگی

مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان،برگزاری 28 کارگاه مهارت های زندگی برای مقطع ابتدایی در سال گذشته را یادآورشد و  گفت: طی برگزاری این دوره ها  820 نفر آموزش های لازم را فراگرفتند.

 

اخباری، آموزش مهارت های زندگی به یک هزار و 600 دانش آموز در سه ماهه پایان تحصیلی را نیز خاطرنشان کرد و گفت: اطلاع رسانی از طریق توزیع بنرهای پیشگیری از اعتیاد، ورزش کوه پیمایی، برپایی نمایشگاه، کارگاه آموزشی، ارسال کتابچه های آموزشی، مسابقات ورزشی از دیگر فعالیت های انجام شده این واحدسلامت است.

 

* شناسایی کودکان اختلال سلوک اولویت واحد سلامت روانی دانشگاه

وی در ادامه از شناسایی کودکان دچار اختلال های مرتبط به اعتیاد شامل، بیش فعالی، سلوک، افسردگی و اضطراب هستند در این شهرستان خبر داد و گفت:اختلال سلوک شامل افراد بیماری است که دست به کارهای خطرناک زده و نقض قوانین می کنند و شناسایی اینگونه کودکان از اولویت های فعالیت این واحد است.

 

به گفته وی، برگزاری دوره های آموزشی برای معلمین و پرسنل نیز از ضروریات شناسایی این کودکان بیمار است.

 

*سن مصرف مواد مخدر کاهش یافته است/ سنین نوجوانی سن شیوع مصرف مواد مخدر

مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان،از اعتیاد به عنوان چهارمین عامل بیماری ها در کشور نام برد و افزود: علاوه بر کاهش سن مصرف مواد مخدر نوع گرایش و استفاده از آن نیز از سنتی به صنعتی تغییر پیدا کرده است.

 

اخباری در پایان سن شیوع مصرف مواد مخدر را سنین نوجوانی عنوان کرد و اظهار داشت: سرمایه گذاری برای این گروه سنی به عنوان یک محور پیشگیری از اعتیاد ضروری است.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 468953

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha