حجت الاسلام اباذر بیگی، مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: همانطور که در احادیث آمده است زکات فطره تکمیل کننده روزه است، همانطور که تکمیل کننده نماز نیز صلوات عنوان شده است.
وی افزود: در این ماه پر برکت که فضیلت های الهی جاری و ساری است باید فرصت را مغتنم شمرده و قرآن بخوانیم و استغفار کنیم تا به حرمت این ماه عظیم توبه ما مقبول درگاه حق شود.
بیگی با بیان اینکه، کسی که روزه واجب دارد نمیتواند روزه مستحبی بگیرد، تصریح کرد: به عنوان مسئولان فرهنگی و مذهبی در راستای نهادینه کردن آموزه های قرآنی و اسلامی باید تمام تلاش را خود را بکنیم که کودکان ما با فرامین الهی از سنین پایین اطاعت کنند.
این مسئول خاطرنشان کرد: از وظايف روزه داران در اين ماه، دعا و درخواست احتیاجات از پروردگار است که بنده با دستی خالی و دلی پر از نیاز به درگاه حق روی می آورد و هرآنچه طلب می کند از خدای خود می خواهد.
وی، اولین شرط استجابت دعا را باور بر مستجاب شدن دعا عنوان کرد و گفت: در ايام و ليالى مقدسهاى، طبق روايات رسيده از ائمه معصومين (عليهم السلام) مستحب است كه هر مسلمانى در صورت امكان دهه آخر ماه رمضان را در مسجد معتكف شود، كه پيامبر اكرم(صلی الله علیه و آله) در تمامى عمرش چنين میكرد.
مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی اضافه کرد: بهترين اعمال در شب ها و روزهاى ماه مبارک رمضان، تلاوت قرآن است که خوشبختانه کرسی های تلاوت نور در این ایام بیش از گذشته در کانون های فرهنگی و هنری مساجد درحال فعالیت هستند.
وی، با اشاره به اینکه هر كس در ماه رمضان صدقهاى بدهد خداوند هفتاد نوع بلا را از او دور می كند، گفت: سه شب قدر از شب های سرنوشت ساز است که برآورد اعمال در شب نوزدهم انجام مى گيرد و تصويب آن در شب بيست ويكم و تنفيذ آن در شب بيست و سوم به ثبت می رسد و در واقع سرنوشت یک ساله ما از مرگ و زیارت اهل بیت گرفته تا بیماری و روزی حلال مشخص می شود.
پایان پیام/
نظر شما