به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از مشهد، حجت الاسلام علي مهريزيان، سخنران حرم مطهر رضوي صبح امروز(7تير)در سلسله نشستهاي «تدبر در قرآن» به آثار گناه در زندگي انسانها اشاره كرد و اظهار داشت: ارتکاب گناه پایه هاى اعتقادى، اخلاقى و رفتارى انسان را متزلزل مى کند و او را از رسيدن به مسير حق باز ميدارد.
وی ماه مبارك رمضان را راهي براي دور شدن از گناه دانست و گفت: در قرآن کریم خداوند متعال فلسفه ماه مبارک رمضان و گرفتن روزه را رسیدن به تقوای الهی عنوان می کند که برای دستیابی به اين حقیقت الهي باید از گناه دوری كنيم.
مهريزيان ادامه داد: اين ماه به حقيقت ماه اسلام است، زيرا هر انسان عاشقى با اتصال به روزه هایى كه شرايط ظاهرى و باطنى آن در قرآن و روايات بيان شده، تبديل به يك مسلمان واقعى مىشود.
وي عبادات در ماه مبارک رمضان را شامل قرآن خواندن، علم آموزی و پرهیز از گناهان دانست و بیان داشت: خداوند سبحان در این ماه وعده پذیرش اعمال بندگان خود را داده است که باید این فرصت را غنیمت بشماریم و از تمام وقتی که در اختیار داریم در جهت تقویت ایمان خود استفاده کنیم.
این كارشناس مذهبي بهترین با بيان اينكه همه انسان ها نسبت به گناهانی که سبب زمین زدن آن ها شده اند، آگاه و واقف هستند، گفت: تمامی انسانها ميدانند كه از چه گناهی(شهوت، کنترل نکردن چشم، زبان یا دست، غرور و تکبر و...) به زمین خوردهاند، بنابراین این ماه بهترين زمان براي توبه و مغرفت گناهان است.
مهريزيان در بخش ديگري از سخنان به آيات 151 تا 153 سوره انعام اشاره كرد و گفت: خداوند در اين 3 آيه 10 فرمان مهم عقیدتی، اخلاقی، اجتماعی ، اقتصادی و سیاسی را بیان كرده و به پیامبر اسلام(ص) دستور داده كه این فرمانها را به افراد جامعه ابلاغ کند به اين اميد كه افراد با استفاده از عقل، تجربه روزگار و با رعایت تقوی به این توصیههای الهی توجه کنند.
اين كارشناس مذهبي ادامه داد: تنها کسانی به صراط مستقیم می روند که اين فرمانهاي الهي را در زندگی خود به کار بگیرند و تسلیم پرودگار باشند و هرآنچه پروردگار دستور داد، اگر سخت هم باشد، به کار بگیرند.
پايان پيام/
نظر شما