به گزارش خبرگزاری شبستان، چندی پیش در این خبرگزاری گزارشی را با تیتر «دعا کنید خواب شیرین مسکن را ببینیم» درباره افزایش مسکن و اجاره بهای مسکن در شهر تهران منتشر کردیم . در آن گزارش «مصطفی قلی خسروی »، رئیس اتحادیه مسکن شهر تهران معتقد به گرانی مسکن نبود و گفت: «گرانی قیمت مسکن و دامن زدن به این قضیه زیر نظر دلالان مسکن است، سالهای پیش سامانه اطلاعات الکترونیک در اتحادیه مسکن نداشتیم و بر مبنای حدس و گمان در اینباره صحبت میشد ولی در حال حاضر با مراجعه به سامانه میتوان فهمید که آمار اردیبهشتماه در مقایسه با سال گذشته چقدر شده است. آخرین جملات وی این بود که آنچه در جامعه از گرانی مسکن و اجاره بها بیان میشود فقط هیاهو و سیاهنمایی است!
عدم ثبات بازار مسکن دردی بی دوا
وی درباره عدم ثبات بازار خرید و فروش مسکن با شانه خالی کردن از بار مسئولیت عدم ثبات بازار گفت: شغل ما در اتحادیه مشاوره است، بنا بر اصل 40 قانون اساسی مالکیت را محترم شمرده و قیمت ملک بنا بر درخواست مالک تعیین میشود.
با اینکه کم تر از دو هفته از انتشار این خبر می گذرد ولی انگار این آقای رئیس هم متوجه شده است که اوضاع قمیت مسکن را دیگر نمی توان کتمان کرد، این در صورتی است که خسروی چند روز گذشته در مصاحبه با سایت خبری ایرانیار درباره علت افزایش اجاره بها می گوید:علت افزایش تقاضای اجاره مسکن، ورود زودهنگام برخی متقاضیان به بازار است.
وی گفت: مقامهای دولتی همچنان در مقابل گزارشهای مربوط به افزایش قیمت مسکن مخالفت میکنند و معتقدند که ثبات در این بازار حاکم است. این در حالی است که خسروی اعلام کرده است: قیمتهای فعلی بازار مسکن موجب شده که مردم توان خرید در محلهای مختلف را نداشته باشند.
چه کسی ساکن مسکن های باد کرده خواهد شد؟
با وجود گرانی و نوسان بازار مسکن این بارعلی نیکزاد، وزیر مسکن و شهرسازی می گوید: قیمت مسکن بالا نمیرود، زیرا آنقدر خانه ساخته شده که روی دستمان مانده است.
این حرف های نیکزاد در بحث ساخت و ساز مسکن مهر و مسکن نودونه ساله محترم است، ولی در شرایط فعلی مسکن های ساخته شده که بیشتر آنها در حاشیه شهر و بدون امکانات رفاهی است و آبادی و استقبال هموطنان زمان چند ساله را می طلبد تا این مسکن ها به امکانات اولیه یک خانه تجهیز شود؛ برای مثال در شهر پرند خانه های زیادی ساخته شده ولی هنوز امکانات آب رسانی ، حمل و نقل و برق رسانی به این شهرک هنوز کامل نشده است.
گوش های سنگین مسئولان!
ابوالفضل صومعلو، معاون وزیر مسکن هم عنوان میکند: بازار ملک ثبات دارد و هیچ افزایش قیمتی مشاهده نمیشود؟! البته ممکن است 50 تا 60 هزار تومان برخی از واحدها افزایش قیمت داشته باشند که آن را نمیتوان به تمام کشور تعمیم داد.
آنچه که پیداست، اینکه اعداد و ارقام گزارشها از مرکز آمار ایران گرفته تا سامانه ثبت املاک کشور، همهگی بر یک نکته تأکید دارندکه مسکن گرانتر شده است و شاید مسوولان وزارت مسکن دیگر باید این حقیقت را بپذیرند و بهدنبال تدبیری برای جلوگیری و مهار قیمتها در چند ماه آتی باشند تا رویای مستأجران و متقاضیان مسکن، به کابوس مبدل نشود.
پایان پیام/
نظر شما