قانون گريزي، مهمترين عامل افزايش پرونده ها در مراجع قضايي است

خبرگزاري شبستان: رئيس دادگستري سيستان و بلوچستان گفت: قانون گريزي و فاصله گرفتن از زندگي اسلامي، مهمترين عوامل افزايش پرونده ها در مراجع قضايي است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از زاهدان، حجت الاسلام ابراهيم حميدي رئيس دادگستري سيستان و بلوچستان در بين صلاتين خطبه هاي نماز جمعه زاهدان بيان داشت: رهبري و مردم انتظاراتي از قوه قضائيه دارند كه اين انتظارات به جا و شايسته است و در دستور كار قوه قضائيه قرار دارد.

 

وي افزود: اينكه قوه قضائيه چقدر در جامعه موفق و اثربخش بوده خود يك بحث ديگري است كه اميدواريم با دعاي مردم اين قوه بتواند وظايف خود را به خوبي انجام بدهد.

 

رئيس دادگستري استان با اذعان به اين مطلب كه كثرت پرونده هاي اختلافي در جامعه وقت قوه قضائيه در استان را گرفته در حالي كه بايد وقت قوه قضائيه به مسائل مهم صرف شود، ادامه داد: قوه قضائيه در استان سيستان و بلوچستان درگير پرونده هاي اختلافات حقوقي و جزئي است.

 

حميدي تصريح كرد: از يك طرف افتخار مي كنيم به نيروهاي دستگاه قضا در استان كه علارغم مشكلات در رسيدگي به پرونده ها عملكرد خوبي را بر جا گذاشته اند اما از طرف ديگر از ورود 200 هزار پرونده در سال گذشته به شوراي حل اختلاف و دستگاه قضا ناخرسند هستيم.

 

وي افزود: رسيدگي به 200 هزار پرونده وقت و زمان زیادی را مي طلبد و اين نشان مي دهد كه جامعه بيماري داريم.

 

امام جمعه موقت زاهدان تاكيد كرد: در جامعه اي كه اسلام را يدك مي كشيم چرا بايد اين همه اختلاف و جرم باشد كه همه دستگاه ها را مشغول كند.

 

حميدي با تاكيد بر اينكه با همكاري ريش سفيدان، بزرگان و خواص جامعه كاري كنيم كه بيماري افزايش جرائم را در استان معالجه كنيم، گفت: اگر بيماري افزايش اختلافات در استان معالجه نشود اين بيماري به غده سرطاني تبديل مي شود.

 

وي با بيان اينكه قانون گريزي مهمترين عامل افزايش ورود پرونده ها به مراجع قضايي است، افزود: همه قانون گرا باشيم و به قانون احترام بگذاريم، قوانين جمهوري اسلامي ايران نشات گرفته از شرع مقدسات است.

 

رئيس دادگستري استان، فاصله گرفتن از زندگي ديني و اسلامي را دومين عامل افزايش ورود پرونده ها به مراجع قضايي دانست، ادامه داد: ما همه از زندگي ديني و اسلامي و آنچه فرهنگ ديني فاصله گرفته ايم.

    

پايان پيام/

کد خبر 468266

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha