به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، شکر الله حسن بیگی، معاون سیاسی و امنیتی استانداری مرکزی شامگاه گذشته (1 تیر) در مراسم گرامیداشت شهید مصطفی چمران و روز بسیج اساتید ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و بهره گیری از فیوضات این ماه با عظمت گفت: نسل جوان و نوجوان جامعه اسلامی نسلی پویا، هوشیار و متدین هستند که باید آنها را بیشتر با الگوها و اسوه های مقاومت و پیروزی آشنا کنیم.
وی با اشاره به اینکه دانشجویان و نسل جوان امروز آینده سازان ایران اسلامی هستند، بیان کرد: باید این عزیزان و مردم ولایتمدار و انقلابی به وحدت و اتحاد بیش از پیش و حرکت در مسیر ارزش های انقلاب دعوت شوند.
حسنبیگی در ادامه با بیان اینکه نسل جوان جامعه اسلامی ما آنطور که باید و شاید با اسوههای مقاومت و پیروزی آشنا نیست، اظهار کرد: مسئولان فرهنگی و استادان و بزرگان باید هر چه بیشتر در راستای شناساندن این اسوه های مقاومت و پیروزی به نسل جوان تلاش کنند.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری مرکزی با بیان اینکه در زمینه شناساندن این بزرگان به نسل های جدید کمکاری شده است، خاطر نشان کرد: بسیج اساتید میتواند جهت معرفی این چهرهها بزرگ و تاریخ ساز به نسل جوان نقش پررنگ تر و عملکرد موفقی داشته باشد.
حسنبیگی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه امروز، نسل جوان نیازمند شناخت چهرههایی مثل شهید چمران است، تأکید کرد: باید در این راستا تلاش شود و رشادت ها، دلاورمردیها و از خودگذشتگی و کارهای شایسته ای که در راه پیروزی و حرکت کشور انجام داده اند را به نسل جوان بشناسانیم.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه شهید چمران با شناختی که نسبت به اسلام و امام خود پیدا کرد، وارد مبارزه با دشمن شد، اظهار کرد: این شهید بزرگوار در دل فرهنگ غرب به تحصیل پرداخت، اما به کمک همین شناخت و معرفت، تبدیل به یکی از اساتید بزرگ در کشور شد.
حسنبیگی با اشاره به فعالیتهای سیاسی شهید چمران هم در داخل کشور و هم در کشورهای خارجی از قبیل لبنان، تصریح کرد: این شهید بزرگوار به محض آغاز جنگ تحمیلی، با تشکیل گروه جنگهای نامنظم توانست گامهای بزرگی در دفاع از میهن برداشته و باعث قوت قلب رزمندگان در جبهههای نبرد حق علیه باطل شود.
تاکید بر هوشیاری در مقابل توطئه های دشمنان
این مقام ارشد استان در بخش دیگری از سخنانش به توطئه های فرهنگی دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: امروز دشمنان ارزش ها و اعتقادات ملت به ویژه نسل جوان را مورد هدف قرار داده اند که همه باید در این راستا هوشیار بوده و به خنثی سازی این توطئه ها بپردازیم.
معاون سیاسی امنیتی استاندار مرکزی در بخش دیگری از سخنان به شعار سال اشاره کرد و گفت: همه باید به این شعار که از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده است عمل کرده و بر مبنای شعار سال حرکت کنند.
وی اظهار کرد: باید دانشجویان و مردم را به وحدت دعوت کرده و از پرداختن به مسائل حاشیهای خودداری کنیم.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به منویات مقام معظم رهبری گفت: اقتصاد مقاومتی یعنی نگاه به درون و استفاده از ظرفیت های درونی و این بدان معناست که برنامهریزیها باید طوری باشند که قادر باشیم در کنار تعاملات خارجی، روی پای خود ایستاده و به بهترین وجه از کشور خود حفاظت کنیم.
حسنبیگی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی باید در جامعه عملی شود و نباید به شعار تبدیل و به فراموشی سپرده شود، اظهار کرد: همه باید در این راستا تلاش کرده و زمینه را برای تبدیل شدن انی شعار به فرهنگ در جامعه تلاش کنند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار مرکزی در ادامه با اشاره به روز بسیج اساتید، اظهار کرد: بسیج اساتید استان مرکزی بیش از هزار و 700 عضو فعال دارد که این افراد در مواقع نیاز به کمک ملت و دولت میشتابند.
اصلی ترین هدف بسیج اساتید تولید علم و تربیت بزرگ مردانی چون شهید چمران است
در ادامه این مراسم سرهنگ محسن گلشن زاده، معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی گرامیداشت شهید مصطفی چمران و روز بسیج اساتید که روز گذشته تالار شریف مجتمع قائم مقام فراهانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مصطفی چمران گفت: الگو گیری از این شهید بزرگوار امری ضروری است و همه اساتید و دانشجویان باید با مطالعه زندگی و فعالیت های ایشان در عرصه های مختلف در مسیر ایشان حرکت کنند.
وی با بیان اینکه این شهید بزرگوار به جای خدمت به مردم از طریق علم سکولار، مستقیماً و از راه حق به مردم خدمت کرد، ادامه داد:وجه تمایز شهید چمران با سایر روشنفکران از جمله روشنفکران غربی و غربزدگان، باور وی به وجود حق و باطل در فلسفه خلقت و عمل براساس این باور ها بود.
معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی یکی از ویژگیهای شهید چمران را مجاهدت دانست و ادامه داد:ایشان مجاهد و تحول خواهی را وارد میدان جهاد کرد و توانست در این راه بسیار موفق باشد.
ایجاد ارتش بیست میلیونی و دفاع همه جانبه از انقلاب اسلامی از اهداف بسیج
سرهنگ گلشن زاده ایجاد ارتش بیست میلیونی و دفاع همه جانبه از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن را از اهداف اصلی بسیج عنوان کرد و گفت: هسته اصلی مقاومت بسیج در 15 خرداد 1342 زمانی که امام راحل تبعید و زندانی شدند، رقم خورد.
وی با بیان اینکه بسیج در پنج آذرماه سال 1358 شکل گرفت و سبب افتخارات بسیاری در کشور شد، اظهار کرد: بسیج اساتید نیز که از فرهیختهترین نوع بسیجیان است از سال 1376 توسط عدهای از دانشگاهیان در جایجای کشور شکل گرفت.
این مقام مسئول با بیان اینکه ایران اسلامی از بعد از انقلاب اسلامی ایران تا کنون در عرصههای مختلف از جمله در علوم پزشکی و سلولهای بنیادین، علوم هستهای و علوم نظامی با کمک و تلاش بسیجیان به پیشرفت دست یافته است، ادامه داد: دفاع همه جانبه موضوع حرکت بسیج است و به همین دلیل بسیج در همه عرصه ها حضور فعال دارد.
فرهنگ بسیجی به عنوان یک فرهنگ و سنت شایسته در بین نخبگان نهادینه شده است
علیرضا نظامآبادی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک نیز در این مراسم ضمن تبریک به مناسبت ماه مبارک رمضان، گفت: فرهنگ ناب بسیجی به صورت یک فرهنگ و سنت شایسته بین نخبگان هم نهادینه شده است.
وی ضمن گرامیداش یاد و خاطره شهدا افزود: شهدای ایران اسلامی به حق منشورعلم ، ادب واخلاق بودند و توانستند با همین روحیه خود ایران اسلامی را به پیروزی برسانند.
دبیر هیئت امنای استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش به حضور فعال بسیجیان در عرصه های مختلف اشاره کرد و گفت: بسیجیان هرکجا وارد شدند سربلند افتخار و سربلندی آفریدند و نام ایران اسلامی را بر قله های عزت و اقتدار نگاشتند.
این مقام مسئول بسیج را یادگارحضرت امام راحل رحمه الله دانست و گفت: خیلی از ساده لوحان وسطحی نگرها گمان کردند پس از جنگ بسیج هم تمام می شود اما بسیج ماند چون مجاهدت ها باقی است چون عشق وفداکاری ها ورشادت ها باقی است.
نظام آبادی اظهار کرد: اساتید بسیجی رسالت سنگینتری نسبت به سایر بسیجیان بر عهده دارند و باید در راستای رسیدن به اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بیش از پیش تلاش کنند.
در این مراسم از جمعی از اساتید بسیجی با اهدا لوح و هدایایی تقدیر شد.
پایان پیام/
نظر شما