به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر مصطفی افضلی فرد،دبیر اول کمیسیون اصل نود قانون اساسی گفت: در رابطه با رويكرد اجتماعی مبارزه با موادمخدر ابتدا باید به سراغ مسئولین مربوطه برویم. همانطور که مقام معظم رهبری (مدظله العالي) درباره اقتصاد مقاومتی فرمودهاند مدیرانی باید بیایند که به اقتصاد مقاومتی اعتقاد دارند. به دلیل اینکه اگر اعتقادی وجود نداشته باشد اتفاقی هم نمی افتد.
وي در ادامه با بیان اینکه همه مواردی که قرار است در قالب طرح، قانون و یا آیین نامه اجرایی شود، توسط مسئولین اتفاق میافتد، افزود: همین بحث اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر که رویکرد اصولی است به خودی خود اجرا نمیشود بلكه باید تصمیماتی تدوین و برای اجرایی شدن تحویل مسئولین مربوطه داده شود. اگر مسئولان مربوطه اعتقاد یا توان اجرایی کردن تصمیمات تدوین شده را نداشته باشند، هر چقدر که براي اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر، اطلاعرسانی و آگاهسازی صورت پذيرد، موفق نخواهيم شد. بنابراین باید مسئولان توانمند، معتقد و شجاع را برای اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر در نظر گرفت.
افضليفرد در ادامه با تاكيد بر اينكه اطلاعرسانی و آگاهيدهي در رویکرد اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر، بهترین راه حل کاهش اعتیاد است، گفت: برخي جوانان به دلیل عدم اطلاع از مضرات انواع و اقسام مواد خانمانسوز، فریب عناويني همچون شادیآور بودن، لاغری، عضله آور بودن خوردند و به سمت موادمخدر سوق پیدا کردند. اگر بتوانیم رویکرد اجتماعي را به متن اجتماع ببریم موفق خواهیم شد. یعنی از طریق اطلاع رسانیهای جامع و فراگیر و با برنامه میتوانیم سطح آگاهيهاي خانوادهها و جوانان افزايش دهيم تا خود این افراد عامل مبارزه با موادمخدر بشوند. به عبارتی از کسی که در معرض آسیب است برای مبارزه با آن آسیب استفاده کنیم.
افضلیفرد در پایان تاکید كرد: اگراجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر را تحت مدیریت توانمند، مطلع، باتدبیر و برنامه و معتقد پیش ببریم میتوان امیدوار بود در کنار و به موازات برخوردهای انتظامی و قضایی با قاچاقچیان و عرضه کنندگان موادمخدر نسبت به قبل توفیقات بیشتری پیدا کنیم
پایان پیام/
نظر شما