به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، داریوش دیودیده، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد امروز (1 تیر) در دیدار با آیت الله سیدعلی اصغر حسینی، امام جمعه یاسوج ضمن تبریک ماه مبارک رمضان، گفت: دهه تولید ملی امروز آغاز و در روز دهم تیرماه به نام روز صنعت و معدن خاتمه پیدا می کند.
وی با بیان این که مجموعه صنعت، معدن و تجارت در بخش های دولتی و خصوصی، تشکل های صنعتی و علمی فعالیت می کنند، اظهار امیدواری کرد سال 94 که به فرمان مقام معظم رهبری به نام «دولت و ملت، همدلی و هم زبانی» نام گذاری شده فضایی ایجاد کند که همدلی و هم زبانی بیشتر و رونق اقتصادی که یکی از اولویت های کشور است را در پی داشته باشد.
دیودیده تاکید کرد: حقوق تولیدکنندگان، مصرف کنندگان، افراد و همه کسانی که به نحوی در این زمینه فعالیت و یا از این فعالیت ها بهره برداری دارند، باید رعایت شود.
این مسئول اظهار داشت: جمع حاضر مجموعه صنعت، معدن و تجارت استان اعم از اعضای سازمان، شرکت شهرک های صنعتی استان، مجموعه اصناف، اتحادیه های صنفی و تعدادی از فعالان بازار، رئیس و هیئت اتاق بازرگانی، نظام مهندسی معدن و خانه صنعت و معدن حضور دارند.
وی عنوان کرد: در وضعیت فعلی سال 1394 در بخش صنعت، حدود 700 واحد صنعتی دارای مجوز فعالیت و پروانه بهره برداری در سطح شهرستان های استان فعالیت دارند.
دیودیده با بیان این که بیش از 20 هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب در بخش بازار فعالیت می کنند، افزود: حدود 70 کارت بازرگانی برای افرادی که اجازه صادرات و واردات در زمینه های مدنظر سازمان صنعت، معدن و تجارت بوده، صادر شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به این که حدود 95 معدن دارای پروانه بهره برداری هستند، یادآور شد: تعداد 500 طرح صنعتی در دست اجراست که 12 شهرک صنعتی در شهرها و شهرستان های مختلف استان امکانات زیربنایی و زمین های صنعتی را در اختیار صنعت گران قرار می دهند که متولی آن شرکت شهرک های صنعتی است.
وی اذعان کرد: تعدادی شهرک صنفی در استان ایجاد و در حال فعالیت هستند و تعداد دیگری در برنامه کاری قرار دارند و صنوفی که ممکن است در شهر ایجاد مزاحمت کنند، به این مکان ها انتقال داده می شوند.
دیودیده افزود: در سال جاری خوشبختانه مجلس شورای اسلامی و دولت تدبیر و امید عنایت ویژه ای به موضوع تولید داشتند و قانونی که در ارتباط با تولید رقابت پذیر و رفع موانع تولید بود توسط مجلس تصویب و ابلاغ شد و توسط دولت کارگروهی با عنوان تسهیل و رفع موانع تولید ابلاغ شده است.
این مسئول صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: برگزاری جلسات این موارد در استان برنامه ریزی و در حال انجام است.
وی افزود: در مجموع امیدواریم که در سال 94 شاخص های تولید و تجارت در استان بیش از گذشته افزایش پیدا کرده؛ ضمن این که محدودیت ها و مشکلاتی وجود دارد از جمله تولیدکنندگان و صنوف انتظار دارند که مردم و دستگاه های اجرایی عمده نیازهای خود را از داخل شهر تهیه کنند زیرا یکی از شاخص های اقتصاد مقاومتی نگاه و توجه به توان و ظرفیت خود استان است.
دیودیده گفت: بحث دیگری که وجود دارد، مسائل نقدینگی و سرمایه در گردش برای واحدهای صنعتی و تولیدی است و علیرغم محدودیت هایی که در کشور وجود دارد، به تبع آن در استان ما بیشتر است.
وی گفت: انتظار می رود مجموعه بخش های مختلفی که در استان با اداره صنعت، معدن و تجارت ارتباط دارند عنایت ویژه ای داشته باشند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: توجه به حقوق مصرف کنندگان باید رعایت و بازار به سمت بازاری با انصاف بیشتر و توجه به سطح درآمدی مردم در شهرهای استان باید در نظر گرفته شود.
پایان پیام/
نظر شما