به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، عباس لامعی امروز ( 1 تیر) در شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به مصوبات جلسه گذشته اظهار کرد: بر این اساس به مناسبت گرامیداشت هفته مقام معلم مبلغ 50 میلیون تومان از محل اعتبارات استانی به آموزش و پرورش استان اختصاص یافت.
وی افزود: همچنین در راستای مصوبات این شورا کاروانهای سپاس برای تجلیل از معلمان به مناسبت هفته معلم راهاندازی شد و همچنین برای نخستین بار 420 نفر از مربیان پیشکسوت تجلیل شدند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به اوقات فراغت دانشآموزان، گفت: در این خصوص موازیکاری بین دستگاههای فرهنگی بسیار است بنابراین در جلسه قبل مصوب شد تا آموزش و پرورش محوریت اوقات فراغت را برعهده بگیرد.
لامعی یکی از ابتکارات آموزش و پرورش را استفاده از توانمندی و کمک خیران دانست و بیان کرد: اگر کمک خیران نبود و همچنان متکی به اعتبارات دولتی بودیم بسیاری از فضاهای آموزشی ساخته نمیشد.
وی با تاکید بر اینکه خراسان جنوبی با وجود استان فرهنگی به لحاظ سوادآموزی در جایگاه خوبی قرار ندارد، تصریح کرد: این استان بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال 90 از لحاظ درصد بیسوادی در رتبه 18 کشوری قرار دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی افزود: این استان در زمینه جذب نوآموزان پیش دبستانی رتبه سوم کشوری را دارد.
لامعی با بیان اینکه استان خراسان جنوبی در زمینه انسداد مبادی بیسوادی در گروه سنی 6 تا 12 سال رتبه نخست کشور را کسب کرده، ادامه داد: همایش آموزش ابتدایی کشور برای نخستینبار در آذرماه سال جاری به میزبانی خراسان جنوبی برگزار میشود.
۲۶۵۰ نفر؛ سهیمه سوادآموزی در خراسان جنوبی
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز در این جلسه اظهار کرد: این استان پتانسیل فرهنگی بالایی دارد و به نوعی تربیتکننده دکتر شکوهی پدر تعلیم و تربیت کشور است.
مصطفی محمدزاده با اشاره به اینکه سال 90 در گروه سنی 10 تا 49 سال 28 هزار و 373 نفر در خراسان جنوبی اظهار بیسوادی کردهاند، افزود: سهمیه سوادآموزی در سال جاری 2 هزار و 650 دوره است.
وی با بیان اینکه یکی از دورههای سوادآموزی دوره تحکیم است، گفت: این دوره برای جلوگیری از بازگشت افراد به بی سوادی است که امسال در ماه رمضان با رویکرد قرآنی دنبال میشود.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش خراسان جنوبی بیان کرد: 20 تفاهم نامه برای فعالیت های سواد آموزی امسال در استان در دست اجرا داریم.
محمدزاده رجعت به بیسوادی، عدم احساس نیاز بیسوادان به سواد، پایین بودن سطح مشارکت دسته جمعی و پایین بودن سطح درآمد بیسوادان را از چالشهای موجود در استان عنوان کرد.
وی به انتظارات از شورای پشتیبانی سوادآموزی استان اشاره کرد و افزود: استقرار نظام برنامههای مکمل تثبیت سواد، استقرار نظام الزام و تشویق، افزایش بهرهگیری از ظرفیت رسانههای جمعی، ایجاد رقابت سالم بین دستگاهها و اعطای نشان سوادآموزی به دستگاههای برتر، افزایش میزان مشارکت دستگاهها در تولید محتوای کاربردی از جمله این انتظارات است.
پیش بینی نام نویسی ۱۵ هزار کلاس اولی در خراسان جنوبی
رئیس اداره آموزش وپرورش استثنایی خراسان جنوبی با بیان اینکه طرح سنجش امسال برای نخستین بار بصورت الکترونیکی اجرا میشود، گفت: طرح سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به مدرسه از 17 خردادماه به طور همزمان با سراسر کشور آغاز شده است.
علی اکبر محمدی افزود: پیش بینی میشود مهرماه امسال 15 هزار کلاس اولی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه 2 هزار از نوآموزان در آذرماه سال گذشته به صورت پایلوت سنجش شدند، عنوان کرد: تا شهریوماه سال جاری بیش از 13 هزار نوآموز در طرح سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان سنجش خواهند شد.
رئیس اداره آموزش وپرورش استثنایی خراسان جنوبی در ادامه به ساخت اردوگاه ویژه دانشآموزان استثنایی در استان اشاره کرد و افزود: در این خصوص زمینی به متراژ 13 هکتار در حاشیه شهر مود در نظر گرفته شده که برای ساخت آن 2 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
پایان پیام/
نظر شما