به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، منوچهر محمدی شب گذشته (31 خرداد) در همایش روایت پایداری که در سالن اجتماعات دانشکده علوم انسانی دانشگاه امام خمینی (ره) برگزار شد، بیان کرد: با توجه به حوادثی که هم اکنون در منطقه و در داخل کشور صورت می گیرد ضرورت دارد که جبهه جنگی که در ابعاد مختلف نظامی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی از ابتدای پیروزی انقلاب شروع شده است را برای شما بازگو کنیم.
وی افزود: تردیدی نیست که انقلاب اسلامی ضربه سنگینی به نظام سلطه جهانی که در حدود 300 سال بر جهان حاکم بود، وارد کرد، نظامی که بر اساس استثمار، استعمار، سلطه و چپاول شکل گرفت و نظریه پردازی خود را بر این اساس قرار داد که سلطه خود را بر جهان دائمی کند.
رئیس کارگروه علوم سیاسی در شورای عالی انقلاب فرهنگی اضافه کرد: آنها اگر سیاست را به عنوان علم قدرت تعریف کردند و حق را تنها با قدرت دیدند و دین را از سیاست جدا کردند و خدا را از صحنه زندگی سیاسی و اجتماعی حذف کردند فقط به دلیل تثبیت جایگاه خود بود، آنها به واقع خود را بر اریکه قدرت می دیدند و اطمینان داشتند تا پایان دنیا حکومت و سروری متعلق به آنان است و نظریه پردازی که درباره آینده پژوهی داشتند، بر این اساس بود.
وی عنوان کرد: در این بین نکته جالب این است که توده مردم نیز این امر را پذیرفته بودند که چاره ای جز تبعیت و تقلید کورکورانه از آنان ندارند.
محمدی اظهار کرد: این شرایط حاکم در جهان پیش از انقلاب بود ولی یک مرد بزرگ به نام امام خمینی (ره) در تاریخ بشریت ظهور کرد و همه نظریه پردازی آنان را رد کرد و مجدد روح تازه ای از امید به کالبد جهانی جامعه بخشید که می توان با نظام سلطه و آمریکا مقابله کرد.
وی تأکید کرد: با روی کار آمدن انقلاب اسلامی ایران، نظام سلطه دچار وحشت شد و رقابت های داخلی خود را کنار گذاشت و شرق و غرب با هم حرکت کردند تا مانع پیشرفت این جریان شوند.
معاون اسبق وزارت امور خارجه توضیح داد: آمریکایی ها برای براندازی نظام 16 توطئه صورت دادند که شامل طراحی 3 کودتای نظامی، برنامه ریزی 5 منازعه قومی، 2 فتنه بزرگ، 2 جنگ که یکی تجاوز آمریکا به طبس و دیگری جنگ تحمیلی بود که 8 سال به طول انجامید، ضمن اینکه 4 گروه تروریست را مأمور ترور سران نظام کردند.
وی تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران توانست همه این توطئه ها را پشت سر گذارد و در عین حال شکوفا پیش رود و آمریکا را در همه موارد تحقیر کرده و شکست دهد؛ البته این جنگ همچنان ادامه دارد.
محمدی تصریح کرد: در این بین فعالیت های برخی از نخبگان و خواص جامعه که در طول 36 سال مرعوب و یا مجذوب استکبار بودند و یا اینکه از انقلاب خسته شده و تلاش می کردند که جلوی این جنگ تمام عیار گرفته شود، وجود داشت، این افراد جبهه ای را در داخل کشور به نفع آمریکا شکل دادند که در فتنه 88 بروز کرد و توانست 8 ماه کشور را با مشکلات عظیمی مواجه کند که در نهایت مردم وارد صحنه شدند و حماسه 9 دی را خلق کردند.
وی با اشاره به توطئه دشمنان برای جذب جوانان اظهار کرد: آنها می خواهند نسل سوم و چهارم را که از دوران انقلاب و جنگ چیزی به یاد ندارند به سوی خود جذب کنند بنابراین اتاق های فکر آمریکا طراحی یک جنگ نرم کرد و تنها کسی که در مقابل همه این جریانات قاطعانه ایستاد مقام رهبری بود بنابراین توصیه می کنم به دقت فرمایشات رهبر معظم انقلاب را مطالعه شود به ویژه سخنرانی ایشان در 14 خرداد سال جاری و در حرم مطهر امام راحل را که در مورد تحریف شخصیت امام (ره) سخن گفتند.
رئیس کارگروه علوم سیاسی در شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطر نشان کرد: باید توجه داشت تا زمانی که استکبار در دنیا حاکم است و شما اسلام خواه و ضد استکبار هستید این جنگ ادامه دارد و بازی برد برد در این جا معنایی ندارد.
وی با اشاره به نقش اساتید در این برهه از زمان گفت: اساتید بسیحی نقش مهمی در آگاهی دهی و افشاگری دارند زیرا انقلاب ما با آگاهی دادن به مردم و با دستان خالی به پیروزی رسید بنابراین وظیفه نخبگان آگاهی دادن به مردم است تا هزینه کمتری برای این مقاطع بحرانی بپردازیم اما اطمینان داشته باشید که پیروزی با ما است و تشخیص حق از باطل مشکل نیست.
پایان پیام/
نظر شما