اردوان نوسودی، معاون عمرانی استانداری کردستان، با بیان مطلب فوق به خبرنگار شبستان در سنندج گفت: بر اساس طرحهای ارائه شده از سوی مشاوران میراث فرهنگی استان قرار است که در بخشهایی از آبیدر دهکده صنایع دستی را برای برخی از رشتهها در راستای آموزش و ترویج این رشتهها و نیز به نمایش گذاشتن آثار هنرمندان ایجاد کنیم.
وی با اشاره به اینکه صنایع دستی در ایران با قدمت 7 هزار ساله آمیختهای از اعتقادات و باورهای عمیق ماست، اظهار داشت: صنایع دستی کردستان نیز بخشی از فرهنگ مردم استان است که بر اساس نیاز و خلاقیت در طی زمان شکل گرفته است.
معاون عمرانی استانداری کردستان، تنوع و فراوانی رشتههای صنایع دستی را یکی از مشکلات فراروی آن خواند و گفت: تولید 400 رشته صنایع دستی مشکلاتی را در زمینه شناسایی صحیح، اصولی و معرفی درست این رشتهها به وجود آورده است.
نسودی تصریح کرد: اگر تعدادی از این رشتهها را انتخاب کنیم و تلاش و کوشش ما هم در راستای معرفی همان رشتهها صورت میگرفت شاید در معرفی به بازار جهانی موفقتر بودیم.
این مقام مسئول با اشاره به درآمدزایی بخش صنایع دستی بسیاری از کشورها از طریق ایجاد دهکدههای صنایع دستی، اذعان کرد: امروزه بسیاری از کشورها خودکفایی اقتصادی خود را مدیون صنایع و هنرهای دستی خود میدانند که یک نمونه از آن کشور تایلند است که با ارائه چند رشته از صنایع دستی به شکل دهکده تولیدی به خودکفایی اقتصادی رسیده است.
وی به محله قدیمی سرتپوله سنندج اشاره کرد که با مساحت 13.5 هکتار ظرفیت تبدیل شدن به دهکده تولیدی صنایع دستی را دارد و افزود: اقدامات اولیه به منظور ایجاد دهکده تولیدی صنایع دستی در این محله صورت گرفته است.
پایان پیام/
نظر شما