به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، امروز (29 خرداد) در دومین جلسه ستاد غنی سازی اوقات فراغت اعضای کانون های مساجد استان که در محل دبیرخانه امور مساجد تشکیل شد، گفت: باید سعی کنیم برنامههای تابستانی را بر اساس اقتضای سنی جوانان و نوجوانان برنامهریزی کنیم.
وی با اشاره به نقش مساجد و کانون های مساجد در غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان تصریح کرد: با توجه به حضور گسترده نوجوانان و جوانان و خانوادهها در برنامههای اوقات فراغت کانون های مساجد، به جنبه های آموزشی، تربیتی و مذهبی در برنامه های اوقات فراغت توجه بیشتری می شود.
دبیر هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان با اشاره به اینکه این امر باید در کنار پرداختن به مباحث علمی و محتوایی طرحهای تابستانی انجام شود، افزود: جوانان و نوجوانان، برنامههای جذاب و متنوع را قبول دارند و به سمت اینگونه برنامهها جذب میشوند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان از آمادگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان برای جذب بیش از 9 هزار نفر در کلاس های اوقات فراغت خبر داد و اظهار داشت: در حال حاضر 183 کانون فرهنگی و هنری در مساجد کردستان فعالیت دارند که بنا داریم در هر کانون دو کلاس با ظرفیت هر کلاس 25 نفر تحت آموزش قرار گیرد که به منظور جذب و مشارکت بیش از پیش جوانان و نوجوانان از برنامههای تابستانی، ائمه جمعه و جماعات و نخبگان فرهنگی مساجد تدابیر لازم را اندیشیده اند.
میمنت آبادی، بر ضرورت توجه به کیفیت برنامه های اوقات فراغت، تصریح کرد: آموزش، تعلیم و تربیت در برنامه های اوقات فراغت کانون های فرهنگی و هنری مساجد باید مورد توجه قرار گیرد.
این مقام مسئول تصریح کرد: عمر انسانها امانتی الهی است که استفاده از لحظه لحظه آن به بهترین شکل ممکن در راستای یادگیری علم و دانش و غنیسازی لحظات، مورد تاکید قرآن کریم است.
دبیر هیئت نظارت بر کانون های مساجد کردستان با بیان اینکه هدف کانون های مساجد مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمن است، خاطرنشان کرد: مسجد باید دارای برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت باشد و با برنامه های هدفمند در راستای خنثی سازی تهاجم فرهنگی عمل کند.
میمنت آبادی، رویکردهای کانون های فرهنگی و هنری مساجد را تقویت فعالیت های قرآنی و توجه به آموزه های دینی در برنامه ها، توجه به فرمایشات امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، گسترش فعالیت های علمی و غیره دانست.
وی دایر کردن 366 کلاس آموزشی در رشته های روخوانی، روانخوانی، حفظ و مفاهیم قرآن کریم، معارف اسلامی، مهارت های زندگی و حرفه و فن، سوره مبارکه انفال را از دیگر برنامه های دبیرخانه در طول غنی سازی اوقات فراغت کانون های مساجد برشمرد.
پایان پیام/
نظر شما