فضای ضداخلاقی خانواده ها  و جامعه خنثی کننده اثراتِ جلسات اخلاقی است

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام شاه جعفری گفت: برگزاری درس اخلاق بدون اصلاح فضای اخلاقی-تربیتی خانواده ها و جامعه کم اثر خواهد بود.

حجت الاسلام غلامرضا شاه جعفری، معاون تهذیب حوزه علمیه استان تهران در گفتگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با اشاره به برگزاری درس های اخلاق متعدد در مدارس علمیه، مساجد و سایر مراکز علمی و مذهبی در تهران گفت: این دروس با هدف تزکیه و تهذیب نفس طلاب، روحانیون و عموم مردم برگزار می شود.

وی با بیان اینکه برگزاری جلسات اخلاقی باید همراه با زمینه سازی اصلاح فضای اخلاقی و تربیتی خانواده ها و جامعه باشد وگرنه صرف برگزاری کلاس نمی تواند معجزه کند هرچند اثرات خود را خواهد داشت، افزود: یک طلبه با حضور در چنین جلساتی، روحش به ملکات و محاسن اخلاقی ترغیب و به دوری از رذایل تشویق می شود اما اگر فضای تربیتی خانواده و جامعه برخلاف نکات اخلاقی استاد باشد، چه توقعی از تهذیب نفس داریم؟

حجت الاسلام شاه جعفری اضافه کرد: مشکل اصلی ناهنجاری های اخلاقی جامعه، کمبود استاد اخلاق نیست بلکه عامل نبودنِ به دانسته ها و دستورات است؛ همه ما کم و بیش با دستورات و احکام آشنا هستیم ولی چقدر تعهد به عمل داریم!؟

وی اظهار داشت: معاونت تهذیب حوزه علمیه استان تهران با همکاری مدارس توانست در سال جاری، برنامه حضور شبانه در مدارس را با موفقیت به اجرا درآورد و طبق ارزیابی های صورت گرفته، اثرات سازنده بسیاری داشته است.

معاون تهذیب حوزه علمیه استان تهران ادامه داد: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته در معاونت تهذیب حوزه علمیه کشور از سال تحصیلی ۹۵-۱۳۹۴، طرح بیتوته که طی آن تمام طلابِ هر مدرسه یک شب در هر هفته در مدرسه حاضر خواهند بود و مشغول عبادت و تهجد و همچنین گعده ها و مباحثه های تحصیلی خواهند بود، برگزار می شود.

پایان پیام/

کد خبر 466725

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha