عباس سلیمی، دبیر اولین همایش نخبگان، فرهیختگان و پیشکسوتان قرآن و عترت کشور به خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: این نخستین جلسه هم اندیشی که در میعادگاه شهدای 7 تیرماه در محله سرچشمه برگزار شد در نوع خود اولیه جلسه هم اندیشی نخبگان، فرهیختگان و پیشکسوتان قرآن و عترت کشور بود که جمع قابل توجهی از علما و اندیشمندان و اساتید و مربیان قرآنی برای تضارب آرا و اندیشههای یکدیگر دور هم جمع میشدند و در مورد دیدگاههای جدید که می تواند مسایل قرآنی را در کشور به پیشرفت و تکامل برساند اظهارنظر کردند.
وی افزود: این جلسه ی خوبی بود و مبنای ما بر این کار فرمایش حضرت علی (ع) است که میفرمایند از رهگذر تضارب آرا و اندیشهها راه صواب و درست مشخص میشود.
سلیمی با تشریح اولین همایش نخبگان،فرهیختگان و پیشکسوتان قرآن و عترت کشور تصریح کرد: این جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم اغاز و پیام مرجع عالیقدر حضرت آیت الله سبحانی زینت بخش این محفل نورانی بود در ادامه حجت الاسلام حشمتی معاون قران و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی به تشریح هدف برگزاری این همایش پرداخت و در ادامه نیز جمعی از اساتید همچون دکتر معارف استاد بهرامپور استاد داودآبادی دکتر عباسی مقدم استاد حنیفی حجتالاسلام حمید محمدی دیدگاههای خود را در زمینه های مختلف تبیین کردند.
وی عنوان کرد: لازم است که هرگونه از این مباحث به صورت مفصل و مستقل در رسانه ها و خبرگزاریها رادیو معارف و رادیو قران به بحث گذاشته شود و زوایای پنهان این دیدگاهها مشخص شود.
سلیمی عنوان کرد: امیدواریم این جلسه که در نوبت صبح و بعدازظهر ادامه خواهد داشت بتواند مجموع نظریات اساتید را در قالب مجموعه مقالات جمعآوری و چاپ کند و پس از چاپ برای سازمانهای قرآنی و فرهنگی کشور ارسال تا یک گنجینه ای از نظریات و دیدگاههای کارشناسان تدوین شود تا مدیران به سمت عملیاتی کردن و اجرایی این دیدگاهها بپردازند.
وی اظهار کرد: ایدهپردازی و اندیشه مساله ای است که هیچ افق و کرانه ای ندارد اما در رابطه عملیاتی کردن نظریات، نگرش مدیران، محدودیت قوانین و مقررات مقتضیات و ملاحظات و امکانات تاثیرگذارند.
سلیمی خاطرنشان کرد: امیدواریم همه مدیران ارشد به این حقیقت برسند اگر پیاده کردن نظریاتی که اساتید مخلصانه ارایه می کنند و در قالب طرحهای فرهنگی به فروش نمی رسانند آن را مغتنم شمرده و اگر مدیران اکنون مبلغی را برای اجرایی کردن این نظریات هزینه کنند به مراتب کمتر از مبالغ هنگفتی است که باید برای جبران ناهنجاریها و جرایم و گناهان جامعه هزینه کنند.
پایان پیام/
نظر شما