بسته کتاب های رمضانی انتشارات سروش معرفی شد

خبرگزاری شبستان:انتشارات سروش در آستانه فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، بسته کتاب های پیشنهادی خود را شامل قرآن کریم و ۴ عنوان کتاب دیگر به علاقه مندان معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان ،به نقل از روابط عمومی انتشارات سروش؛ این بسته که به صورت مجموعه و تک جلدی از مراکز عرضه کتاب های سروش قابل تهیه است شامل قرآن کریم به خط نسخ ایرانی تحریر استاد حبیب الله فضائلی با ترجمه مرحوم استاد عبدالمحمد آیتی در دو قطع وزیری و جیبی، صحبفه سجادیه مناجات های حضرت امام سجاد (ع)، ضیافت حقیقی، صفای رمضان و رمضان در فرهنگ مردم است که همگی از انتشارات سروش هستند و در قالب یک مجموعه ماندگار می تواند همدم خلوت های معنوی مشتاقان معرفت الهی در ماه مبارک رمضان باشد.

 

قرآن مجید

قرآن مجید بزرگترین و ارزشمندترین کتب مقدس مسلمانان جهان محسوب می شود که همواره مسیر درست و حق را به تمام انسان ها نشان می دهد. این مصحف شریف توسط مرحوم حجت الاسلام و المسلمین استاد حبیب الله فضائلی یکی از برجسته ترین خوشنویسان معاصر به خط زیبای نسخ ایرانی به رشته تحریر درآمده و نخستین قرآن منتشر شده در جمهوری اسلامی ایران است که ترجمه روان و زیبای مرحوم استاد عبد المحمد آیتی نیز برای علاقمندان کلام وحی، همواره مورد استقبال و توجه بوده است.

 

صحیفه سجادیه

کتاب "صحیفة سجّادیه" مجموعه ای از ادعیه و مناجات های امام چهارم، علی بن حسین زین العابدین(ع) است که مشتمل بر ۵۴ نیایش و دارای مضامین اعتقادی، فضیلت های اخلاقی، سنت های الهی، شرافت های انسانی، مساول اجتماعی، فرهنگی و ... است. صحیفه سجادیه که به "زبور آل محمد و انجیل اهل البیت" نیز معروف است رازها و نجواهای کسی است که او را سرور ساجدان و پیشوای مشتاقان و زیور عابدان خوانده اند. چون در صحیفه سجادیه برای مسائل گوناگون و نیازهای مختلف انسان دعایی آمده است به آن صحیفه کامله و کبیره نیز می گویند که به همه ابعاد انسانی پرداخته است و راوی آن نجم الدّین بهاءالشرف علوی است.

 

ضیافت حقیقی

کتاب " ضیافت حقیقی" مجموعه یازده سخنرانی است که استاد محمد شجاعی درباره ماه مبارک رمضان و روزه ایراد کرده اند و بارها از شبکه قرآن صدای جمهوری اسلامی ایران پخش شده و مورد استقبال و توجه مخاطبان قرار گرفته است.

 

استاد با همان بیان صمیمانه به ترغیب مومنان به عبادت مخلصانه و راهنمایی برای بهره گیری کامل از ایام و لیالی ماه مبارک، به ویژه شب های قدر، به منظور تقرب به درگاه الهی و برخورداری از نعمات معنوی در دنیا و آخرت می پردازند، و توصیه هایی برای حفظ رقت قلب حاصل شده در این ماه برای باقی ایام سال و عمر دارند.

 

در خصوص ماه مبارک رمضان با عنوان " ضیافت حقیقی" است که شامل مباحثی از جمله ضیافت خداوند، اعمال و آداب رفتاری، روزه حقیقی، مباحث معرفتی مربوط به روزه، شرایط روزه صحیح و راه های درک این توفیق است.

 

ضیافت حقیقی که متن بیانات استاد محمد شجاعی است در ۱۱ بخش تدوین شده که عبارتند از: معنای عبودیت، صدق در اعمال، شرایط روزه صحیح، ظاهر و باطن روزه، روزه داری خواص: مبطلات قبولی روزه، صاحب خانه خداوند است: تذکراتی برای صیام، تذکراتی در باب تلاوت قرآن و دعا، درک شب های قدر، شب ۱۹ ماه مبارک رمضان: حضور و تضرع، شب ۲۱ ماه مبارک رمضان: وصیت علی (ع) و گفت و گوی موسی (ع) با خداوند و درباره عید فطر و حفظ رقت قلبی که در ماه مبارک عاید شده است.

 

رمضان در فرهنگ مردم

کتاب حاضر برگزیده ای از آداب و رسوم و باورها و اعتقادات مردم ایران دربارة ماه مبارک رمضان است که از استان های مرکزی، یزد، کرمان، فارس، خراسان، کردستان، لرستان و گیلان جمع آوری شده است: استقبال از ماه مبارک رمضان، آمادگی برای روزه گرفتن، تغییرات در زندگی و اعمال روزه داران، افطار، روزهای تیغ یا ایام شهادت حضرت علی(ع)، احیاء، اعمال و مراسم بیست و هفتم ماه رمضان، روزة کودکان، عید فطر، نان ها و غذاهای ماه رمضان، مراسم مخصوص ماه رمضان، و بازی های ماه رمضان و رسم سخنوری از آن جمله-اند.

 

صفای رمضان

در این کتاب که دومین جلد از مجموعه ‌برنامۀ تلویزیونی «معرفت» است با دیدگاه‌های استاد دکتر غلامحسین ابراهیمی دینانی دربارۀ رابطۀ علم و عبادت، رابطه شب قدر با ولایت حضرت امیرالمومنین(ع)، قدرِ «شب» و شبِ قدر و ارتباط آن با روابط اجتماعی و حق‌الناس، چیستی زمان و مکان، وابستگی و وارستگی و راه رسیدن به معرفت آشنا می‌شویم.

 

در بخشی از این کتاب آمده است: "اهل خلوت، الفتی با «شب» دارند و اهل عزلت نیز. «عزلت»، به‌معنی دوری جستن از غوغای خلق و زمانه، همیشه مطلوب نیست بلکه در برهه‌ای از زمان برای هر سالکی تجربۀ آن لازم است. اما «خلوت»، جدایی گزیدن از خود است، یعنی دوری گزیدن از مشتهیّات، آرزوها، تمنّیّات، و تصوراتی که در ذهن ما بافته می‌شود، یا شخصیتی که انسان با خیال برای خود ساخته است، و گاه با شخصیت واقعی او بسیار فاصله دارد و در خلوت‌گزینی این فاصله برداشته می‌شود. خلوت‌گزینی نیاز به گوشه‌ای دور از خلق ندارد؛ می‌توان در جمع هم به آن دست یافت اگر با خود «صدق» داشته باشیم. روزه یعنی همان خلوت گزیدن با خود. رمضان فرصت خوبی است که این خلوت دست می‌دهد. این شب‌های پاک را که شب‌های نزول حقایق، رحمت، ارواح طیبه، و ملائکه است قدر بدانیم..."

پایان پیام/

کد خبر 466048

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha