امروز از مساجد به عنوان مکانی برای کارهای علمی با محوریت دین و قرآن استفاده می شود

خبرگزاری شبستان: استاندار خوزستان، با اشاره به توجه به مساجد و حسینیه های استان، اظهار داشت: امروزه از این فضاها به عنوان مکانی برای کارهای علمی با محوریت دین و قرآن استفاده می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر عبدالحسن مقتدایی، استاندار خوزستان، امروز(26 خرداد) در نشست شورای قرآنی استان، گفت: کسانی که در جامعه مسئولیت دارند به دو بخش تقسیم می شوند، یک بخش کسانی که مسئولیت اداری دارند که بر اساس وظیفه و ماموریت ذاتی انجام می شود ولی برخی کارها به واسطه عشق و علاقه است.

 

وی با بیان اینکه ماموریت های ذاتی و انجام وظایف ما باید تلفیقی از عشق و علاقه را به همراه داشته باشد که لطف خدا را شامل می شود افزود: فعالیت های قرآنی در استان مغفول مانده بود که با همت و تلاش عده ای علاقه مند به این حوزه به صورت ساماندهی شد و در حال گسترش است.

 

وی تصریح کرد: در گذشته در مساجد و حسینیه ها تنها ختم قرآن انجام می شود ولی با تغییر رویه در کارکرد مساجد، این فضاها به عنوان مکانی برای کارهای علمی با محوریت دین و قرآن استفاده می شود و در حال حاضر خروجی هدفمندی را دنبال می کنند.

 

استاندار خوزستان، از برگزاری همایشی بزرگ با جهت استقبال از ماه مبارک رمضان در این استان خبر داد و اضافه کرد: مقدمات این همایش با رعایت همه جوانب شرعی و دینی انجام شده و قصد ما از این همایش ایجاد جذابیت بیشتر ماه رمضان برای نسل جوان است.

 

وی با اشاره به اینکه برای انجام یک سری از موضوعات اگر اعتقاد و باور وجود داشته باشد دیگر نیازی به صرف وقت و هزینه نیست عنوان کرد: هر کاری که انجام می شود باید پیوست فرهنگی داشته باشد و این گونه جلسات نیز موجب ایجاد پیوست فرهنگی در مدیریت می شود.

 

وی با بیان اینکه یک طرح عمرانی و اجتماعی با هدفی خاص طراحی می شود ولی جلسات قرآنی بدون برنامه و از سر اعتقاد صورت می گیرد ابراز کرد: صمیمیتی که میان روحانیت و شخصیت ها و مجموعه های تاثیرگذار وجود دارد موجب ایجاد انسجام و وحدت می شود ولی اگر شرایط آرام و انسجام وجود نداشته باشد انرژی ها هدر می رود.

 

مقتدایی، با اشاره به اینکه در خوزستان به واسطه انسجامی که وجود دارد فعالیت های خوبی انجام می شود اظهار کرد: سال گذشته خوزستان میزبان اجلاس سراسری نماز بود و امسال تصمیم گرفتیم ابتکاری در زمینه نماز انجام دهیم و در هر شهرستان دو همایش نماز طی سال برگزار شود.

 

وی با بیان اینکه در موضوعات قرآنی حتی اگر یک سخنرانی علمی صورت بگیرد می تواند فرهنگ قرآنی را نهادینه کند اذعان داشت: امید است نتیجه برگزاری این گونه جلسات به گونه‌ ای باشد که در نهایت جامعه قرآنی استان در محل رسمی خود میزبان ما باشد.

 

وی با تاکید بر اینکه باید در حوزه قرآنی و تشکیل جامعه قرآنی در شهرستان ها، نسبت به شهرهای کم برخوردار توجه بیشتری شود، ابرز امیدواری کرد: با استفاده از فضای موجود و شرایط و سختی هایی که در استان هست و توجه به خدا و اصول و مشترکات، زمینه خدمت مطلوب همراه باشد.

 

پایان پیام/

کد خبر 465878

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha