به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از زاهدان، محمود واعظي وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات امروز (26 خرداد) در نشست خبري با اصحاب رسانه بيان داشت: دولت تدبیر و امید با همه محدودیت ها 22 ماه گذشته سیاست توسعه ای خودش را تعطیل نکرده است و از همه ابزارها برای توسعه کشور استفاده کرد.
وی افزود: ما از طرف رئیس جمهور ماموریت داریم که در ارتباط با پروژه های ملی اولویت به استانهای شبیه به استان سیستان و بلوچستان داده شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: براي توسعه شبكه اي سي تي استان سيستان و بلوچستان فعاليت هاي بسيار گسترده اي امروز انجام شد.
واعظي با بيان اينكه دولت به همه وعده هاي خود وفادار است، گفت: توسعه پروژه هاي زيربنايي به سرعت اقتصاد استان شتاب مي دهد و نیز زمينه اشتغال در استان فراهم می کند.
وی افزود: امروز حدود 500 كيلومتر فيبر نوري در استان به بهره براري رسيد و نيز پهناي باند 2 هزار و 900 مگابيت در ثانيه بر پهناي باند موجود افزوده شده و شبكه انتقال يك گسترش خوبي پيدا كرد که به نظر مي رسد با اين گسترش 2 هزار 140 مگابیت در ثانیه بر پهنای باند استان اضافه شده و 48 هزار384 ايوان بر ظرفيت شبكه انتقال استان اضافه و در مسير چابهار، ايرانشهر و نيكشهر مسير پشتيبان ايجاد كرديم تا قطعي كمتر داشته باشيم.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات خاطرنشان کرد: در یکسال گذشته با پاکستان مذاکرات مفصلی داشتیم و فیبرنوری تا مرز پاکستان انجام شده و اکنون با ظرفیت 10 مگابیت در ثانیه ارتباط ما پاکستان فراهم شده است.
واعظی ادامه داد: طرح بین اللملی فیبر نوری ایران و پاکستان با سرمایه گذاری 154 میلیارد و 100 میلیون تومان مورد افتتاح قرار گرفت.
وی افزود: 95 درصد روستاهای سطح کشور با بافت جمعتی 20 خانوار به بالا از نعمت پوشش مخابرات بهره مند هستند و اکنون برنامه ها در ارتباطات رسانی برای روستاهای 10 خانوار به بالا است.
این مقام مسئول تصریح کرد: همه روستاهای 10 خانوار به بالا تا پایان عمر دولت یازدهم ارتباطات آنها برقرار می شود و نیز سال گذشته 8 هزار روستا به شبکه اینترنت متصل شده اند و مناقصه برای 25 هزار روستای دیگر برای اتصال به شبکه اینترنت انجام شده و دو هفته آینده قرارداد آن با اعتبار 400 میلیارد تومان منعقد می شود.
واعظی بیان داشت: بودجه ویژه علاوه بر بودجه ای یکسان به استانها به روستاهای سیستان و بلوچستان اختصاص یابد و در مرحله اول 2 هزار روستا در سیستان و بلوچستان تحت پوشش خدمات مخابرات قرار می گیرند.
وی افزود: اکنون هر سه اپراتور برنامه هایی برای استان پیش بینی کرده اند و در قدم اول زاهدان به نسل چهار تلفن همراه متصل و قطعا تا پایان سال جاری بسیاری از شهرهای استان به تلفن همراه نسل سه و چهار متصل می شوند.
وزیر ارتباطات و فناوري اطلاعات از افزایش ظرفیت فیبرنوری استان به بالای 4 هزار کیلومتر خبر داد و خاطرنشان کرد: امروز 500 کیلومتر فیبرنوری در استان به بهره برداری رسید و هزار کیلومتر در برنامه آینده ظرف مدت امسال و سال آینده در استان مورد بهره برداری قرار می گیرد.
واعظی تصریح کرد: ظرفیت شبکه فیبر نوری 25 هزار ایوان بوده که طی این دو سال به بیش از 76 هزار ایوان افزایش پیدا کرده است.
وی افزود: در حوزه شبکه انتقال به 76 هزار ایوان رسیده ایم که در دو یا سه سال آینده به 203 هزار ایوان افزایش می یابد.
این مقام مسئول از افزایش 4 برابری سرمایه گذاری شرکت همراه اول در استان خبر داد و بیان داشت: امسال شرکت همراه اول 957 میلیارد ریال سرمایه گذاری کرده است.
واعظی بیان داشت: توسعه زیرساخت ها، توسعه اشتغال و توسعه خدمات الکترونیک برنامه های محوری مخابرات در استان است.
وی افزود: شرکت همراه اول در 8 طرح کلان در زمینه توسعه سلامت الکترونیک، توسعه حمل و نقل هوشمند و توسعه دولت موبایلی با استان به تفاهم رسیده و نیز در زمینه توسعه اشتغال یک مرکز شتاب دهی فناوری ایجاد می کنیم.
پایان پیام/
نظر شما