حیات تیمچه ها در راه اندازی کارگاه های سنتی صنایع دستی مؤثر است

خبرگزاری شبستان: رییس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کاشان این شهر را  یکی از مراکز بزرگ هنرهای بافت و نساجی به ویژه شعربافی برشمرد و گفت: حیات کاروانسراها و تیمچه ها در راه اندازی کارگاه های سنتی صنایع دستی در این فضاها مؤثر است.

محسن جاوری، رییس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و  گردشگری کاشان امروز، در حاشیه مراسم افتتاح یک کارگاه شعر بافی واقع در کاروانسراي تاريخي نراقي بازار کاشان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: راه اندازی این کارگاه علاوه بر ایجاد درآمدزایی و اشتغال نقش موثری در اشاعه و ترویج این هنر قدیمی و اصیل دارد.

 

وی، الگوپذیری از این حرکت سرمایه گذار بخش خصوصی در راه اندازی کارگاه های صنایع  دستی در فضای تاریخی تیمچه واقع در بازار را عامل ایجاد رگه های حیات در آن دانست و گفت: یکی از راه های احیای تیمچه ها و احیای مجدد به رگه های حیات بازار راه اندازی کارگاه های صنایع دستی است.

 

به گفته وی، کاشان شهر قدیمی، متمدن و تاریخی است که از دوره قاجاریه یکی از مراکز بزرگ هنرهای بافت و نساجی به ویژه شعر بافی است.

 

جاوری، با تاکید بر اینکه جوان فهمیده است که مدرنیزه چیزی ندارد گفت: تولیدات و محصولات صنایع دستی مورد گرایش نسل جو ان قرار گرفته است.

 

وی تصریح کرد: تغییرات اجتماعی نسل جوان در رویارویی با سنت و مدرنیزه دچار چالش شده و به هنرهای سنتی جهت گیری و بازگشت کرده است.

 

مراسم افتتاح کارگاه شعر بافی کاروانسراي تاريخي نراقي بازار کاشان با سخنرانی محمد حسین دهقانی، معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان و محسن جاوری، رییس اداره میراث فرهنگی کاشان و حضور دیگر مسوولان محلی و هنرمندان شعرباف انجام شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 465847

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha