به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، سید فریدون عربی، مدیرکل دفتر روستایی و شورای استانداری همدان، امروز(25 خرداد) در گردهمایی دهیاران، شوراها و مسئولین خانه های قرآنی روستائی همدان گفت: 113 کانون قرآن در روستاهای همدان در راستای توانمندی و آشناسازی مردم و جوانان با قرآن و آیات الهی فعالیت می کنند.
وی افزود: بسیاری از دستگاه های اجرایی و دولتی دارای اعتبار هستند که تنها به یک فعالیت اجرایی می پردازند و این در حالیست که دهیاران باید با وجود بودجه اندک پاسخگویی مطالبه مردم باشند.
وی در خصوص هزینه بودجه سه درصد دهیاری ها، تصریح کرد: سه درصد از بودجه دهیاری ها باید به امور فرهنگی پرداخته شود.
مدیرکل دفتر روستایی و شورای استانداری همدان اظهار داشت: موسسات قرآنی و خانه های قرآن روستایی و شهری از مهمترین مراکز ترویج فرهنگ دینی و قرآنی هستند که باید در این راستا هماهنگ گام بردارند.
راه اندازی نهضت قرآنی در روستاها
جواد صدیق، مدیربنیاد قرآن استان همدان نیز گفت: باید نهضت قرآنی در روستاها راه اندای شود و افرادی در این زمینه آموزش ببینند و در خانه های قرآنی به فعالیت بپردازند.
وی افزود: برای فعالیت در خانه های قرآنی باید از نیروهای روستایی انتخاب شوند و اقدام به برگزاری جلسات قرآنی بکنند تا بتوانند جوانان و نوجوانان را جذب کنند.
وی با بیان اینکه متاسفانه امروزه قرائت قرآن کریم برای مردگان به کار برده می شود، تصریح کرد: این در حالیست که افراد زنده نیاز به قرآن کریم دارند و این نشان دهنده تهاجم فرهنگی و برنامه ریزی استکبار است.
صدیق بیان کرد: خانههای قرآن شهری و روستایی باید سعی کنند با جذب نونهالان و نوجوانان قرآنی در رشد و تعالی آنها در زمینه های روخوانی، روانخوانی، مفاهیم و حتی تفسیر گام بردارند و با تعلیم این قرآنآموزان آنان را برای تکامل استعدادهای خویش به مراکز بالاتر راهنمایی کنند.
پایان پیام/
نظر شما