جهاد دانشگاهی پویایی خود در سه دهه گذشته را حفظ کرده است

مدیر موسسه جهادیون تبریز، جهاد دانشگاهی را دارای پویایی و رشد قابل توجه در حیات 30 ساله خود دانست.

دکتر علی اصغر عزیزی، مدیر موسسه جهادیون تبریز، بااشاره به سالروز تشکیل جهاد دانشگاهی به بیان نقش این جهاد در نظام دانشگاهی و اجتماعی کشور پرداخت و به خبرنگار شبستان گفت: جهاد دانشگاهی در طی مدت سه دهه گذشته همواره منشا خدمات بسیاری بوده است که همزمان با وقوع انقلاب فرهنگی در دانشگاه ها هویت خود را یافت و در برخورد با اساتید و افکار منحرف و ضد دینی نقش خود را به خوبی ایفا کرد و توانست در پاکسازی دانشگاه از لوث ملحدین که نفوذ خود را در بدنه دانشگاهیان حفظ کرده بودند، به عنوان یک فاکتور قوی عمل کند.


عزیزی با اشاره به نقش جهادگران دانشگاهی در طول هشت سال دفاع مقدس تصریح کرد: حافظه تاریخی و حماسی ملت ایران هیچگاه یاد و خاطره شهدای کارگاه فنی دانشگاه تبریز را فراموش نمی کند که با تلاشی شبانه روزی در صدد تامین ادوات جنگی برای رزمندگان بودند.


مدیر موسسه جهادیون تبریز، جهاد دانشگاهی را دارای پویایی و رشد قابل توجه در حیات 30 ساله خود دانست و افزود: این نهاد در شرایط گوناگون ایفای نقش کرده و هرگز مانند برخی تشکل ها دچار خمودی نشده است به گونه ای که پس از پایان جنگ نمادی دیگر از این نهاد را در عرصه دانش آفرینی شاهد بودیم.


وی دست یابی به توانایی های خاص نانوتکنولوژی را از مفاخر جهاد دانشگاهی در دوران اخیر دانست و تاکید کرد: خوشبختانه در حال حاضر نیز بسیاری از دانشمندان جوان و توانمند در این مجموعه حضور دارند که می توانند در آینده نیز ایفای نقش کنند.


مدیر موسسه جهادیون تبریز بودجه کم این تشکیلات را از آسیب های فرا روی آن دانست و گفت: هر چند بخش قابل توجهی از خدمات این نهاد توسط کارهای دانشجویی و با هزینه اندک تامین می شود اما این مسئله در دراز مدت می تواند در کیفیت خدمات آن نتیجه معکوس داشته باشد.


وی حفظ روحیه جهادی را از ملزومات این تشکل دانست و افزود: تا زمانی که مدیرانی جهادی در این مجموعه مشغول هستند، باید به آینده پر فروغ آن امیدوار بود چرا که موفقیت های کنونی و گذشته این جهاد در سایه همین تفکر جهادی است.


پایان پیام/
 

کد خبر 46464

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha