به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان و به نقل از روابط عمومی شیلات استان، سید پرویز محبی در دومین ستاد توسعه استان گفت: اختصاص بخشی از جرایم قاچاق سوخت به باز سازی ذخایر آبزیان کمکی شایانی به این مهم می کند.
وی با بیان اینکه بیش از دو سوم پست های سازمانی شیلات هرمزگان بلاتصدی است، رفع هرچه سریعتر مشکل کمبود نیروی انسانی شیلات هرمزگان را خواستار شد.
محبی ادامه داد :تکثیر و پرورش میگو،پرورش ماهیان گرمابی در منابع آبی،تکثیر و پرورش ماهیان دریایی از مهمترین پتانسیل های شیلات در حوزه آبزی پروری است .
مدیرکل شیلات هرمزگان، لایروبی کانال های آبرسان و زهکش، آسفالت راه دسترسی ، تعویض و احداث دریچه های یک طرفه، برق رسانی ،آسفالت راه دسترسی، آب شرب ، احداث دریچه یکطرفه و احداث سیل بند را از مهمترین مشکلات زیربنایی سایت های پرورش میگوی در حال بهره برداری خواند.
محبی با اشاره به برنامه توسعه بیش از پیش مکانیزاسیون در مزارع پرورش میگواستان هرمزگان( به ویژه دستگاه های غذاپاش و هواده) گفت: پیش بینی می شود با زیر کشت رفتن بیش از سه هزار و 270 هکتار ،بالغ بر 9هزار تن تولید میگوی پرورشی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه استان هرمزگان پتانسل مناسبی برای پرورش ماهی تیلاپیا در استخرهای ذخیره آب کشاورزی دارد، گفت: وجود تعداد قابل توجهی استخر ذخیره آب کشاورزی جهت تامین آب مورد نیاز باغات و زمینهای کشاورزی در شهرستانهای غیر ساحلی ،عدم ارتباط آب خروجی این مخازن با آبهای جاری و همچنین آبهای آزاد ،فراهم بودن شرایط مناسب جهت پرورش ماهی گونه تیلاپیا بدون هر گونه مشکلات زیست محیطی از مهمترین دلایل این مهم است.
مدیرکل شیلات هرمزگان با بیان اینکه این استان ظرفیت تولید بیش از 90 هزار تن ماهی در قفس را دارد، گفت: تا کنون بیش از 11 مجوز در راستای پرورش ماهی در قفس و با ظرفیتی کلی 21هزار و 800 تن و همچنین سه مجوز تکثیر ماهیان دریایی با ظرفیت تولید 35 میلیون عدد ماهی صادر شده است.
محبی توسعه صید سطح زیان ریز، صید فانوس ماهیان، حفاظت و بازسازی ذخایر آبزیان، اجرای طرحهای توسعه شیلات در جزایر و سواحل مکران، افزایش آلودگی های زیست محیطی ، حفاظت و بازسازی ذخایر آبزیان، توسعه صید سطح زیان ریز،صید فانوس ماهیان از مهمترین مسایل ژیش روی حوزه صیاد ی هرمزگان خواند.
مدیرکل شیلات هرمزگان بكارگيري روش هاي نوين فرآوري و بسته بندي آبزيان، با تاكيد بر ارزش افزوده بالا،توليد محصولات و فرآورده هاي جديد و متنوع از آبزيان براساس نياز مصرف كنندگان و تقاضاي بازار و اصلاح ساختار بسته بندي در راستاي كاهش ضايعات و حفظ كيفيت محصولات از مهترین برنامه های شیلات هرمزگان خواند.
محبی با بیان اینکه با توجه به گستردگی فعالیت های شیلات استان و چشم انداز ترسیم شده متأسفانه بدلایل مختلف از نیروی انسانی کافی که به عنوان سرمایه هر سازمان تلقی می شود محروم بوده و از تعداد 465 پست مصوب تنها 169 پست این اداره کل، با تصدی است گفت: برای دست یابی و محقق شدن هدف گذاری های انجام شده لازم است مساعدت ویژه در جهت رفع هرچه سریعتر مشکل کمبود نیروی انسانی شیلات هرمزگان صورت پذیرد.
پایان پیام/
نظر شما