به گزارش خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان، مصطفی کواکبیان، رییس مجمع عمومی خانه احزاب ایران امروز پنجشنبه 21 خرداد در مجمع عمومی فوق العاده خانه احزاب گفت: متاسفانه بر اثر برخی بی مهری ها و خودخواهی ها حدود 4 سال مجمع عمومی فوق العاده خانه احزاب که تعطیل شده بود امروز برگزار شد.
وی اظهار کرد: این خانه می تواند مدافع حقوقی صنفی افراد و تشکل های سیاسی باشد و به تقویت حزب و توسعه تشکل های سیاسی کمک کند. این خانه می تواند احزاب را از وضعیت اسفبار کنونی درآورد.
وی تاکید کرد: ما چرا باید شاهد این همه تعلل و بی مهری ها باشیم که در خانه ملت طرح محدودسازی احزاب و حتی تصویب اخذ مالیات از احزاب را شاهد باشیم اگر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی برای راه اندازی حزب جمهوری اسلامی کمک مالی می کند و حتی از ضرورت راه اندازی حزب جهانی مستضعفان در مقابل مستکبران سخن می گوید و با موافقت نسبت به انشعاب مجمع روحانیون مبارز و جامعه روحانیت مبارز بر تکثرگرایی سیاسی صحه می گذارد و بارها بر این نکته تاکید می کند که در چهارچوب جمهوری اسلامی ایران تمامی احزاب می توانند آزادانه اظهارنظر کنند پس چرا باید هنوز مشکلات عدیده ای بر سر راه احزاب کشور را تجربه کنیم.
وی تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب خودشان پس از شهادت دکتر بهشتی و باهنر در کسوت حزب جمهوری اسلامی بودند و در همین سال های اخیر نیز فرمودند که ما با تحزب مطلقا مخالفتی نداریم و معتقدیم تحزب با وحدت جامعه منافاتی ندارد پس چرا نباید ایران اسلامی که 35 انتخابات را پس از پیروزی انقلاب اسلامی برگزار کرده هنوز هم غیرحزبی باشد.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم مقام معظم رهبری اجازه فرمایند تا احزاب و تشکل های سیاسی همچون سایر اقشار بتوانند به دیدار ایشان نایل آمده و از رهنمودهای ایشان در این زمینه بهره مند شوند.
وی با اشاره به دومین سالگرد انتخاب دولت تدبیر و امید از همکاری وزارت کشور و دولت برای راه اندازی دوباره خانه احزاب تشکر کرد و ادامه داد: آرزو می کنیم در این سال همه احزاب کشور اعم از اصولگرا، اصلاح طلب و سایر احزاب بتوانند با وحدت مبنایی خویش گام های بلندی برای اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران بردارند.
وی تصریح کرد: امروز قرار است اصلاح اساسنامه خانه احزاب پرداخته و در صورت موافقت دبیران احزاب و تشکیل مجمع عمومی عادی انتخاب اعضای شورای مرکزی را داشته باشیم.
وی گفت: در این مجمع عمومی قرار نیست به اصلاح تمام موارد اساسنامه بپردازیم ما می توانیم پس از تشکیل شورای مرکزی در مجامع عمومی آتی به همه پیشنهادات از جمله 35 پیشنهاد واصل شده رسیدگی کنیم با توجه به اینکه هنوز شورای نگهبان طرح مصوب مجلس را تایید نکرده است. قطعا بر اساس قوانین جدید ما نیاز به بازنگری اساسنامه خواهیم داشت.
پایان پیام/
نظر شما