مسئولان رسیدگی به فعالان قرآنی را وجهه همت خود قرار دهند

عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به جامعیت قرآن در امور مختلف حتی ارایه جهت‌گیری‌های کلی در عرصه سیاست خارجی بر لزوم رسیدگی مسئولان به فعالان قرآنی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین سیداحمد خاتمی، عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری مسابقات بین المللی قرآن را از برکات انقلاب دانست و گفت: برگزاری این مسابقات امکان ارائه فرهنگ قرآنی و دستاوردهای فعالیت در حوزه قرآن پژوهی کشور را به دیگر کشورها ممکن می سازد.

وی پرداختن به متن و تبیین مفاهیم قرآن را از ابتکارات دبیرخانه این مسابقات برشمرد و اظهار کرد: البته ما با وجود پیشرفت چشمگیر در فعالیت‌های قرآنی در عرصه مفاهیم در حد ترجمه باقی مانده‌ایم، درحالی که ترجمه پایین‌ترین سطح مفاهیم قرآنی است و برای رسیدن به اوج مفاهیم راهی طولانی در پیش است.

حجت الاسلام خاتمی با تاکید بر لزوم پرداخت به قرآن در تمام جنبه‌های زندگی تصریح کرد: باید با تلاش گسترده به تفسیر قرآن در تمام ابعاد ادبی، تاریخی، فرهنگی و اجتماعی بپردازیم و آثار قرآنی فاخر و قابل عرضه در بازار جهانی تولید کنیم.

امام جمعه موقت تهران درنظر گرفتن امتیازات ویژه برای فعالان قرآنی را ضروری دانست و بیان کرد: دولت و نهادهای دولتی باید همچنان که به فعالان حوزه‌های مختلف رسیدگی کرده و امکانات لازم را در اختیارشان می‌گذارند، به وضعیت فعالان قرآنی در حوزه‌های مختلف قرائت، تفسیر و حفظ قرآن نیز رسیدگی کنند.

وی درباره وظایف مسلمانان در برابر حقانیت قرآن ابراز کرد: قرائت و تلاوت همراه با حسن صوت و لفظ، خوشنویسی آیات و تدبر در قرآن از جمله وظایفی است که مسلمانان با انجام آنها فرهنگ قرآنی را در جامعه گسترش می‌دهند.

حجت الاسلام خاتمی با بیان این مطلب که تدبر در قرآن لازمه حاکمیت آیات الهی در جامعه است، عنوان کرد: ارایه جهت‌گیری‌های کلی در تمامی روابط به ویژه سیاست خارجی در دایره فهم قرآن می‌گنجد و اگر جامعه اسلامی به حقایق در قرآن تدبر کند، زمینه حاکمیت بر حق مصحف شریف فراهم می‌شود.

عضوهیات رئیسه مجلس خبرگان با اشاره به وضعیت بدحجابی در کشور و رشد آسیب های اجتماعی افزود: قرآن و آیات نورانی آن برای مسئله حجاب و چگونگی مقابله با آسیب های اجتماعی در یک جامعه اسلامی نیز اصول مرتبط را به صورت شفاف بیان کرده است.

وی تاکید کرد: اصول اعتقاد به خدا و اینکه او حاضر و ناظراست و انسان در محضر قرار دارد، ایمان به معاد و اینکه هر کاری که انسان می کند در روز قیامت مجسم شده و درپی آن ارائه دستوراتی برای بازدارندگی از آسیب های اجتماعی به تفکیک در قرآن وجود دارد.

بنابر گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت الاسلام خاتمی با بیان این مطلب که این تفکیک ها به صورت دقیق در قرآن تصریح شده است، افزود: ناامنی، فساد و فحشاء، موارد اخلاقی همچون زنا و لواط و همچنین ناامنی های اقتصادی مواردی است که قرآن برای آنها دستورات صریح دارد.

امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: منطق قرآن این است که عامل به دین باشیم و شعارها را در عمل تحقق ببخشیم چرا که ائمه اطهار (ع) نیز بر فراخواند مردم به دین با عمل تاکید فراوان کرده اند.

پایان پیام/


 

کد خبر 46425

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha