تحقق عملی فرمان  رهبری/ کاروان «همدلی» وارد چرام شد

خبرگزاری شبستان: نخستین مرحله طرح استانی کاروان «همدلی و هم زبانی» از امروز با حضور استاندار، معاونین، جمعی از مسئولان و مدیران کل دستگاه های اجرایی و محلی کهگیلویه و بویراحمد در شهرستان چرام برگزار شد.

خبرگزاری شبستان /یاسوج

همه ساله هم‌ زمان با آغاز سال نو شمسی، مقام معظم رهبری در اقدامی مدبرانه، با توجه به شرایط و مقتضیات زمانی و مکانی، اقدام به نام‌ گذاری آن سال متناسب با نیاز جامعه می‌ کنند و در عین کوتاهی و مختصرگویی، چشم‌ اندازی را برای آن 365 روز از سال تعریف می‌ کند تا تمامی سطوح جامعه، یک‌ صدا و یک‌ دست در راستای تحقق آن چشم‌ انداز با برنامه‌ ریزی و سازمان‌ دهی و به‌ کارگیری تمامی پتانسیل‌ های موجود حرکت کنند.

 

نام‌ گذاری‌ های سال‌ ها از یک‌ سو اعلان عمومی سیاست‌ های عمومی نظام جمهوری اسلامی است و از سوی دیگر، زمینه‌ سازی برای مشارکت عمومی در تحقق این سیاست‌ ها به‌ شمار می‌ رود. به‌ علاوه زمینه‌ فعال‌ شدن مجموعه‌ های مردمی در فرایند سیاست‌ گذاری عمومی را فراهم می‌ آورد.

 

نامگذاری هر سال به‌ مثابه‌ تعیین خط‌ مشی کلی نظام در قبال مهم‌ ترین مسائلی است که در هر سال در پیشِ روست و این خط‌ مشی‌ ها در کلان‌ ترین سطح نظام صورت می‌ گیرد.

 

برجسته کردن برخی مفاهیم و از حاشیه به متن آمدن آن مفاهیم و تلاش برای منظومه‌ سازی از این مفاهیم و گفتمان‌ سازی از آنها در ذیل سیاست‌ های کلی نظام و در سطح عمومی جامعه؛ به‌ نحوی‌ که این مفاهیم و گاه ارزش‌ ها که در نام‌ گذاری سال‌ ها لحاظ می‌ شود تا مدتی ورد زبان‌ ها عامه‌ مردم و بالأخص مطبوعات می‌ شود و پیرامون آن تا حدودی بحث و تبادل‌ نظر می‌ کنند.

 

نام‌ گذاری هر سال سبب می‌ شود تا ارزش‌ های مدنظر رهبری در سطح کلان کشور مطرح شود و گفتمان‌ سازیِ اسلامی-انقلابی را در سطح نخبگان بسط دهد.

 

نام‌ گذاری هر سال به‌ صورت سلبی غالباً پیش‌ بینی‌ کننده‌ تهدیدات احتمالیِ پیش رو در هر سال است و به‌ صورت ایجابی القاکننده‌ این نکته است که رهبری خواهان توجه دادن عموم به یک مسئله‌ خاص هستند که بسیار مهم می‌ نماید. از همین رو، توجه به انذارها و تبشیرها می‌ تواند راهگشای بسیاری از مسائل باشد و می‌ توان با تبدیل تهدیدها به فرصت‌ ها، راه را برای گریز از مشکلات فراهم کرد.

 

انتخاب نام برای سال از جایگاه رهبری، به‌ نوعی امری الزام‌ آور از بالاترین مقام حکومتی است و مسئولین باید به مقتضیات آن پایبند باشند و در راستای آن برنامه‌ ریزی و عمل کنند، ولو این که به آن معتقد نباشند و از سوی دیگر، این نام‌ گذاری از سوی مقامی دینی صورت می‌ گیرد؛ یعنی مرجعیت تقلیدی که اکنون جایگاه حکومتی یافته و این به معنی آن است که علاوه بر جایگاه سیاسی، جایگاه مرجعیت نیز سبب می‌ شود تا کلام رهبری برای بخشی از جامعه، حجیت داشته باشد و در راستای اجرای فرامین وی گام بردارند.

 

مقام معظم رهبری امسال نیز طبق سنوات قبل با توجه به بحث انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی، پرونده هسته ای و تحریم های طالمانه، مشکلات امروزی دنیای اسلام و لزوم اتحاد و همبستگی در مقابله با تهدیدات داخلی و خارجی و حل مشکلات مردم کشورمان امسال را به نام «دولت و ملت، همدلی و هم زبانی» نام گذاری کردند.

 

ایران اسلامی در مقطع کنونی که نیازمند اقتصاد پویا و کارآمد و خود اتکا، تعامل سازنده و همکاری در عرصه بین المللی، فرهنگ بالنده و خودجوش از سنت های ایرانی و اسلامی است بدون اجماع نظر بین دولت و ملت بر سر این مولفه‌ ها، آرمان ها و ارزش های مترتب بر آن نمی تواند پیشرفتی داشته باشد.

 

به همین جهت استاندار و مجموعه کارکنان دولت تدبیر و امید در استان کهگیلویه و بویراحمد با برگزاری نشست هایی در تلاش برای اجرای راهکارهای عملی کردن فرمان نوروزی رهبری مبنی بر سال «دولت و ملت، همدلی و هم زبانی» هستند.

 

در نخستین اقدام عملی تحقق این فرمان، استاندار کهگیلویه و بویراحمد به همراه معاونان و مدیران کل در قالب نخستین کاروان با عنوان «همدلی و هم زبانی» با حضور در شهرستان چرام و دیدار مردمی به مسائل و مشکلات مردم این شهرستان رسیدگی کردند.

 

سیدموسی خادمی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این زمینه، گفت: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام «دولت و ملت، همدلی و هم زبانی» نام گرفت، تحقق این شعار تکلیف مسئولان در ایجاد فرصت شنیدن حرف مردم و پاسخگویی به آنها در قالب ملاقات های عمومی و تلاش بیشتر برای تحقق مطالبات آنها را فراهم کرده است.

 

خادمی تاکید کرد: وظیفه مسئولین است با سفر به مناطق مختلف به سراغ مردم بروند و برای گره گشایی از کار آنها همه توان خود را به کار گیرند تا نیازی به مراجعه مردم به مدیران استانی و مسئولان محلی نباشد.

 

وی گفت: بررسی مشکلات و موانع توسعه ای شهرستان ها، ارائه راهکارهای مناسب برای به کارگیری داشته ها و ظرفیت ها در همه بخش ها و بازدید از پروژه های بزرگ عمرانی از برنامه های سفر کاروان همدلی و همزبانی به این شهرستان هاست.

 

استاندار کهگیلویه و بویراحمد برگزاری برنامه ملاقات عمومی و شنیدن مشکلات و درخواست ها از زبان مردم را از دیگر برنامه های این سفر اعلام کرد.

 

وی تصریح کرد: طرح راه اندازی کاروان «همدلی و هم زبانی» به شهرستان ها با هدف ایجاد تعامل و همدلی بیشتر بین مسئولان استانی و دستگاه های اجرایی با مسئولان شهرستانی در نحوه خدماتی رسانی بهتر برنامه ریزی شده است.

 

خادمی اهتمام به حل مشکلات اقتصادی مردم را دغدغه اصلی رئیس جمهوری و دولت تدبیر و امید بیان کرد و ادامه داد: افزایش سفرهای استانی مقامات سیاسی و اجرایی کشور در دوسال گذشته به استان حرکتی سازنده برای رفع موانع و مشکلات مردم و برنامه ریزی بهتر در این راستا است و مسئولین استانی هم این روند را در مناطق دور افتاده استان تعمیم دهند.

 

مسئول ارشد اجرایی دولت تدبیر و امید در استان کهگیلویه و بویراحمد به افزایش حدود دو برابری اعتبارات عمرانی استان در سال جاری اشاره کرد و بر لزوم توجه جدی مسئولان شهرستانی برای برنامه ریزی بهتر و حل مشکلات مردم با تلاش صادقانه و قانون مداری تاکید کرد.

 

وی عنوان کرد: سال گذشته با ارائه یک طرح راهبردی و بازدیدهای میدانی تحت عنوان بررسی پروژه های عمرانی شهرستان های هشت گانه استان، 720 طرح و پروژه عمرانی در سطح استان مورد بررسی و ارزیابی کامل قرار گرفت و امسال هم بر این مسئله تاکید شده است.

 

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این سفر در برنامه ملاقات مردمی با حضور معاونان خود، جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی استان و مسئولان محلی با 200 نفر از مردم این شهرستان به صورت چهره به چهره ملاقات و مشکلات آنها مورد بررسی قرار گرفت.

 

خادمی مسائل مالی و معیشتی، اختلافات ملکی با منابع طبیعی و اشتغال را از درخواست های اصلی مردمی برشمرد و افزود: دولت برای رونق بخش تولید و سرمایه گذاری تسهیلات خوبی فراهم کرده و مردم باید بیش از پیش از این منابع در راستای ایجاد اشتغال و تولید بهره برداری کنند.

 

نام گذاری سال 1394 به نام «دولت و ملت؛ همدلی و همزبانی» با توجه به این نیاز و ضرورت صورت گرفته است که امیدواریم با تدابیر شایسته و عزم ملی، مدیریت جهادی تحقق یابد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 464211

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha